Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kaspar Colling Nielsen

Forfatter og foredragsholder. Foredrag om eget forfatterskab.
Kaspar Colling Nielsen har på meget få år slået igennem som værende en af de mest originale og opfindsomme forfattere i Danmark. Han debuterede i 2010 med bogen: ”Mount København”, som vandt Debutantprisen og en præmiering af Statens Kunstfond og Politikens I-Byen pris. I 2014 udgav han den anmelderoste roman: ”Den Danske Borgerkrig 2018-24”, som er en beskrivelse af vores samtid og et velfærdssamfund i dyb krise, som han også holder foredrag på baggrund af. Både ”Mount København” og ”Den Danske Borgerkrig 2018-24” er en blanding mellem en roman og en novellesamling.

Kaspar har læst filosofi på Syddansk Universitet og er Cand.Merc.fil. fra CBS. Udover at være forfatter skriver Kaspar også manuskripter til film og tv, og arbejder som ekstern lektor på CBS.

Forespørg på Kaspar Colling Nielsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kaspar Colling Nielsen

Dengang dinosaurerne var små

Med dette foredrag, som tager udgangspunkt i Kaspar Colling Nielsens bog "Dengang dinosaurerne var små" (2019), vender han igen tilbage til de fortællinger, der gjorde ham til en sjælden stjerne i det danske litterære univers. Universet i Kaspars fortællinger er mindst lige så mangfoldigt og foranderligt, som det tidligere er set. Publikum bliver både klogere på dinosaurernes oprindelse og på helt nye arter i varpeslægten, på globaliseringens betydning for skibsfarten og overvågningsdronernes konsekvenser for det enkelte individ.

Kaspar Colling Nielsen guider jer igennem verdenshistorien og alt det, vi troede, vi vidste, og alt det, vi ikke har erkendt endnu. For eksempel at VVS-manden kan bruge sin viden fra tidligere liv som cowboy, når han reparerer et toilet. Og at voldsinstinktet kan blusse op i selv den mest fredelige familiefar.

I foredragets fortællinger er der ingen grænser for, hvordan identitet kan moduleres. Kaspar Colling Nielsen fortæller, hvordan alle forvandlinger er mulige, og pludselig er både helvede og paradis ikke ret langt væk.
Forespørg på dette foredrag

Den Danske Borgerkrig 2018-24

Et foredrag på baggrund af Kaspar Colling Nielsens seneste roman: ”Den Danske Borgerkrig 2018-24”, der handler om fascinationen af hvad fremtiden vil bringe Danmark og Vesten. Hør et spændende foredrag om tilblivelsen af bogen, hvis fortælling handler om en fremtidig borgerkrig, der udspiller sig mellem 2018 og 2024 i Danmark.
Forespørg på dette foredrag

Det europæiske forår

I dette tankevækkende foredrag går Kasper Colling Nielsen helt tæt på sin nyeste roman Det europæiske forår (2017). Romanen er er en kontroversiel fortælling om fire menneskers livsbaner og Europas forfatning i begyndelsen af et nyt årtusinde og ligesom Kaspers tidligere roman Den danske borgerkrig højst aktuel.

Det eurpæiske forår foregår på Lolland, hvor en række internationalt anerkendte forskere og iværksættere etablerer et nyt samfund, der skal kombinere det mest idylliske fra den gamle verden med de seneste teknologiske landvindinger. Romanen rører ved læserens opfattelse af, hvilke spor kunsten kan sætte i samfundet.

Kasper Colling Nielsen fortæller i foredraget om baggrunden for romanen, og vil også læse udvalgte passager op, ligesom der er plads til spørgsmål fra tilhørerne.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Kaspar Colling Nielsen

Referencer:

"Kasper var god til at gå i dialog med deltagerne, så det blev relevant"
- Lotte Braagaard, Forca

”En balstyrig, intelligent og fuldstændig syret fortælling (…) Potentiale til at blive dansk litteraturs nye verdensnavn.”
- Politiken

”Ret vild og ret orignal ny roman (…) Prunkløs prosa.”
- Berlingske

”En ener i dansk litteratur (..) Hirstoriefortælling på højt, højt niveau og litteratur af en helt særlig kaliber.”
- Fyens Stiftstidende

Kaspar Colling Nielsen - 75 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Kaspar Colling Nielsen holder.

Foredrag med Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle fik sit gennembrud med romanen "Fiske i livets flod" i 2000. Hun har sidenhen udg...
Foredrag med Ib Michael

Ib Michael

Ib Michael er en af de forfattere, som nærmest ikke behøver nærmere introduktion. Med sit omfattende...
Foredrag med Jens Blendstrup

Jens Blendstrup

Jens Blendstrup har altid digtet og allerede i folkeskolen gik han ofte amok i fristile, men gik i s...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere