Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kasper Birch

Instruktør og forfatter til "Jeg er Hypokonder"
Kasper Birch er instruktør og editor, og arbejder til daglig i den danske tv-branche. Han er en del af holdet bag “Tæt På Sandheden med Jonatan Spang” på DR2, og har lavet
underholdningsprogrammer, dokumentarfilm og fiktionsserier for DR og TV2.

Kasper Birch er desuden uddannet massør og limousinechauffør og frivillig i Røde Kors’ Samarittjeneste. Kasper udviklede i slutningen af 30’erne en voldsom helbredsangst (hypokondri) og var i perioder overbevist om at han var dødeligt syg. Så syg at han mentalt sagde farvel til sin familie.

Utallige undersøgelser viste heldigvis at han ikke var ikke det. Oplevelserne var dog medvirkende til at han måtte træffe nogle store beslutninger i tilværelsen.

I april 2021 udgav Kasper bogen “Jeg er syg, men fejler ikke noget”.
Her fortæller han sin egen historie og går med hjælp fra en psykolog, en hjerneforsker, en præst og en hjernekirurg bagom lidelsen for at forstå mekanismerne bag sin egen angst.

Det viste sig at det meste Kasper gjorde for at blive rask, kun var med til at forværre lidelsen. I dag er Kasper stort set fri af lidelsen, og han har gjort sig nogle værdifulde erfaringer, som han gerne vil fortælle om.

Forespørg på Kasper Birch og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kasper Birch

JEG ER HYPOKONDER

En personlig beretning om helbredsangst.

Kasper Birch var overbevist om at han var dødeligt syg. Han så alle tegn på sygdom og forberedte sig mentalt på at skulle herfra snart. Virkeligheden var bare at han ikke var syg. Han led af helbredsangst, det man i gamle dage kaldte hypokondri.

I dag mener man at mere end 150.000 danskere lider af helbredsangst i en grad der kræver behandling. Bevæbnet med humor og nysgerrighed fortæller Kasper Birch sin egen historie. Hvordan han blev nødt til at undersøge og forstå helbredsangst fra bunden, for at forstå hvorfor det kørte helt af sporet for ham.

Kasper møder undervejs en psykolog, en hjerneforsker, en hjernekirurg og en præst, og Kasper lærer hvorfor han udviklede sin angst og hvad han skulle gøre for at blive den
kvit. De erfaringer han gjorde har helbredt ham, og i dag lever han et liv uden helbredsangst. Foredraget giver en unik indføring i hvordan helbredsangst ser ud indefra. Foredraget er ikke kun for folk med helbredsangst og deres pårørende men alle, der interesserer sig for sindet og psyken.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere