Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kasper Købke

Prisbelønnet kunstner og foredragsholder
Kasper Købke er autodidakt og anerkendt kunstner, og tegner ekstremt foto-realistiske og store værker.

I 2017 modtog Kasper Købke H.C. Andersen Prisen og Klods Hans Prisen 2016 for sin H.C. Andersen-eventyrbog, hvor han har inkorporeret omkring 1.000 referencer til bl.a. H.C. Andersens liv, virke og samtid, gennem sine i alt 67 minutiøse kunsttegninger.
Bogen er udkommet på otte sprog.

Købke blev i 2010 kåret til Årets Kunsttalent i Danmark, har afholdt soloudstilling på Art Copenhagen 2010 i Forum og har tegnet værker, der hænger i bl.a. Schweiz, Norge, Holland og Washington DC.

I 2011 bidrog Købke til Elephant Parade med en kunst-elefant, der blev bortauktioneret i top 5 af de i alt 103 kunst-elefanter. Samme år var dokumentarfilmen ‘Drawings from the Desert’ en integreret del af Louisianas LIVING-udstilling; en dokumentarfilm, der fulgte Købkes udfordrende tegneproces på Burning Man i Nevadas ørken.

Kasper Købke begyndte at holde foredrag tilbage i 2009, og har siden afholdt foredrag både i ind- og udland, og derved både på dansk og engelsk. Som foredragsholder besidder han en unik evne til at være kreativ og konkret på samme tid.

Forespørg på Kasper Købke og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kasper Købke

5.000 timer i streg med H.C. Andersen

Min H. C. Andersen eventyrbog
I 2016 udkom Kasper Købke med en helt ny H.C. Andersen eventyrbog, hvor han henover en periode på 5.000 timer på kun 13 måneder arbejdede intenst på at skabe 67 nye kunsttegninger til 14 af H.C. Andersens mest kendte eventyr. I de 13 måneder tegnede han uafbrudt i 15-18 timer, og skemalagde sine dage efter, hvornår han tegnede, spiste og sov – endda så skemalagt, at Kasper anvendte et nedtællingsur hver gang han sov, powernappede og spiste.

Kasper Købke dokumenterede med film og foto alle 13 måneders intense arbejde, og giver i dette inspirerende foredrag et helt unikt indblik i skabelsesprocessen af denne bog, og ikke mindst Kaspers fysiske forfald gennem de 5.000 tegnetimer.

Der er garanti for både eftertænksomhed og en masse grin – sidstnævnte bl.a. når Kasper inddrager deltagerne aktivt i form af diverse tegnelege, -øvelser og -teknikker, så man som deltager tilegner sig nogle konkrete tegneredskaber man kan tage i anvendelse med det samme.
Foredragene forløber som udgangspunkt henover ca. 2 timer, og fokuserer på de processer som Kasper gennemgik for at genemføre sin marathontegning. Hvordan planlægger og gennemfører man en arbejdsproces på 5.000 timer på kun 13 måneder? Og hvordan sikrer man sig samtidig, at man overholder både sine delmål og det overordnet mål - og ikke mindst at ens resultat lever op til ens krav og forventninger? Kasper forklarer, hvordan man kan strukturere, planlægge og gennemføre så stor en arbejdsproces, og giver inspiration til andre større eller mindre projekter.

Oplev et inspirerende foredrag, hvor du får et sjældent indblik i en unik og skabende proces.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Kasper Købke holder.

Foredrag med Nadia Plesner

Nadia Plesner

Nadia Plesner er kunster, forfatter og iværksætter af en række større nødhjælpsprojekter. Hun holder...
Foredrag med Martin Bigum

Martin Bigum

Martin Bigum er en meget anset kunstner, som især er kendt for sin dynamiske billedkunst, der både e...
Foredrag med Thomas Kluge

Thomas Kluge

Thomas Kluge er givetvis den mest kendte danske portrætmaler. Han debuterede tilbage i 1993 på Kuns...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere