35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Katrine Gisiger

Instruktør og foredragsholder.
Katrine Gisiger er professionsbachelor i Ernæring og sundhed, certificeret mindfulness-instruktør og har taget kursus i kognitiv terapi og metode.
Efter at hun selv har gennemgået stress, spiseforstyrrelser og angst, fik Katrine interessen for at hjælpe andre. Gennem sit studie, egne erfaringer, kurser og praksiserfaring med over 800 vejledningssessioner har hun udviklet metoden kognitiv kostvejledning. Her arbejdes med mentale værktøjer til at få et bedre forhold til mad og krop, uanset om det handler om overspisning, vægttab, ‘madstress’ eller kropsaccept.

Forespørg på Katrine Gisiger og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Katrine Gisiger

Mentale værktøjer til sundere vaner

Katrines vision er at hjælpe danskerne til at blive sundere, både fysisk og psykisk. Sundhed handler om have det godt og være fri til at vælge selv.
Når vi er stressede vælger vi ikke selv, men er styret af tankerne om ''nødt til'', ''skal'', ''må ikke'' og ''burde''. Katrine vil hjælpe til at vi i stedet er motiveret af nysgerrighed, lyst og direkte belønning.
Dette har Katrine udviklet en række simple, men effektive mentale værktøjer til, for at vi kan ændre livsstil - både ift. at leve sundere i traditionel forstand, men også til ikke at være styret af negative tanker om os selv.
Ændringer som kan vare ved, fordi de ikke er styret af rygrad, udholdenhed og tvang.

Foredraget ‘'Mentale værktøjer til sundere vaner'' kan vinkles efter ønske til at omhandle stress, kropsaccept eller mad og motion (deriblandt vægttab).
Forespørg på dette foredrag

Vaner

De fleste kender til at have dårlige vaner, de gerne vil ændre, men de færreste formår at gør det. Hvorfor er det så svært? Og hvad skal der til? En vane er styret af vores autopilot. Det er en gentaget handling, der genkendes og gøres automatisk. Det er smart, så man ikke behøver bruge en masse energi på at tænke og beslutte, men knap så smart, når der kommer konsekvenser. Så uanset om det gælder rygning, alkohol, overspisning, inaktivitet eller skærm, så kræver det både viden og værktøjer at ændre. Det er her Katrine Gisiger kommer ind i billedet. I dette foredrag retter Katrine blikket mod vaner og hvordan man bryder dem.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Katrine Gisiger

Referencer:

"Tusind tak for dig og dit foredrag i søndags. Alle deltagere var jublerende glade og ville have dig til de kommende foredrag i fremtiden. Efter dit foredrag viderebringer en masse refleksioner til os, såsom at være nysgerrig og vilje til at udforske os selv med vores kroppe, følelser og tanker. Det giver kuldegysninger hos os, fordi det er mange ting som vi har til fælles med alle de følelser og redskaber/værktøjer som du kom med under dit foredrag. Det giver mod og motivation for os til at få et bedre forhold til os selv. Alle er så glade for din imødekommende og åbenhed i forhold til at du gerne vil bruge ekstra energi/tid til undertekster til online-foredrag, forhåbeligt også podcasts. Det vil være en stor og fantastisk mulighed for os at videreudvikle os selv med dem."
- Nanna Venøbo, eventkoordinator, Døveforeningen

"Rigtig godt og spændende indhold."
Nanna Venøbo, eventkoordinator, Døveforeningen

“Vi har været så heldige at være med til et af Katrine s helt fantasiske events ”ET LYKKELIGT VÆGTTAB” Katrine er utrolig ærlig og meget inspirerende – og tilmed rigtig god til at få vores tanker om os selv i en god positiv retning. Samtidig er hun faglig dygtig, hvilket giver hendes foredrag troværdighed og tyngde. Gæsterne får virkelig meget med hjem! Jeg giver de bedste anbefalinger til et spændende samarbejde med Katrine.”
- Berit Christensen, direktør Cin ApS. 

"Rigtig fint og lærerigt foredrag. Katrine var meget imødekommende og var ikke bleg for at svare på de mange spørgsmål hun fik."
- Anne Rosa Thuelund, Agenda Group

"Katrine afholdte et inspirerende og interessant foredrag i afslappede omgivelser, hvor hun på meget fornemt vis fik inkluderet vores kernebudskaber. Hertil fik hun engageret deltagerne og kom med gode og reflekterende svar til deres spørgsmål. Med hendes meget positive tilgang er hun klart en anbefaling værd.”
- Nanna Melchior, Juniorkonsulent i Help PR

"Vi havde booket Katrine til et event, der blandt andet handlede om alle de tanker, der fylder i en kvindes hovede. Hun gjorde os både kloge på, hvordan alle de tanker kan lyde, gav os en forståelse for hvorfor tankerne opstår, og hvad man kunne gøre ved dem. Det var SÅ spændende, lærerigt og man fik en følelse af at man ikke er alene om alle de tanker. Der var også mænd der deltog til eventet og responsen var også rigtig positiv fra dem. De lærte vidst rigtig meget om deres kærester derhjemme ;) Jeg kan kun give Katrine mine allerbedste anbefalinger, hendes oplæg var lige, hvad vi havde håbet på."
- Rebeca Pons Sørensen, chef for Shero

''Katrine Gisiger er et friskt pust i al hypen omkring vægttab. Med lige dele professionalisme og selvironi formår hun at inddrage
publikum og give dem nye indsigter i junglen af kostråd og kure.
Hun formidler sit budskab humoristisk og forener det lystbetonede med det fornuftige, så alle kan forstå det og bruge det i dagligdagen.
Hendes ærlighed gør, at publikum kan ånde lettet op, og finde nye vinkler og veje til et sundere liv.''
- Camilla Højgaard, leder af Erritsø Idrætscenter

"Katrine´s foredrag "bryd ud af idealets fængsel" kaster lys over de problemstillinger, som alle mennesker uanset alder og køn kan møde i hverdagen som f.eks. ikke at føle sig tilstrækkelig når det kommer til at skulle præstere både inden for uddannelse, arbejde, familie, venner, træning, kost osv. Flere mennesker har en oplevelse af at skulle være perfekte og leve op til de høje krav der ofte stilles på hvert af områderne. Det kan være et svært pres at håndtere og det kan skabe høje forventninger til os selv, som vi ikke kan rumme eller navigere i. Katrine giver i foredraget nogle meget håndgribelige værktøjer til, hvordan vi kan blive bedre til at passe på os selv og bryde med de krav og forventninger vi har. Hun belyser, hvorfor det er vigtigt ikke at overskride egne grænser i forsøget på at bryde dem, og giver gode eksempler på, hvordan vi kan have os selv med på vejen ud af idealets fængsel. Efter dette foredrag er du klar til at finde de områder i dit liv, hvor du føler du udfordret, presset eller ked af noget, og derefter handle på dette ud fra Katrine´s opmærksomhedspunkter og gode råd til at skabe en ønsket udvikling." 
- Sabine Christensen, Kulturgruppen, Studenterhus Aarhus

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Katrine Gisiger holder.

Foredrag med Christian Bitz

Christian Bitz

Her har du mulighed for at opleve en foredragsholder, der på yderst underholdende vis giver konkrete...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere