35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Katrine Gisiger

Instruktør og foredragsholder.
Katrine Gisiger er professionsbachelor i Ernæring og sundhed, certificeret mindfulness-instruktør og har taget kursus i kognitiv terapi og metode.
Efter at hun selv har gennemgået stress, spiseforstyrrelser og angst, fik Katrine interessen for at hjælpe andre. Gennem sit studie, egne erfaringer, kurser og praksiserfaring med over 800 vejledningssessioner har hun udviklet metoden kognitiv kostvejledning. Her arbejdes med mentale værktøjer til at få et bedre forhold til mad og krop, uanset om det handler om overspisning, vægttab, ‘madstress’ eller kropsaccept.

Forespørg på Katrine Gisiger og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Katrine Gisiger

Mentale værktøjer til sundere vaner

Katrines vision er at hjælpe danskerne til at blive sundere, både fysisk og psykisk. Sundhed handler om have det godt og være fri til at vælge selv.
Når vi er stressede vælger vi ikke selv, men er styret af tankerne om ''nødt til'', ''skal'', ''må ikke'' og ''burde''. Katrine vil hjælpe til at vi i stedet er motiveret af nysgerrighed, lyst og direkte belønning.
Dette har Katrine udviklet en række simple, men effektive mentale værktøjer til, for at vi kan ændre livsstil - både ift. at leve sundere i traditionel forstand, men også til ikke at være styret af negative tanker om os selv.
Ændringer som kan vare ved, fordi de ikke er styret af rygrad, udholdenhed og tvang.

Foredraget ‘'Mentale værktøjer til sundere vaner'' kan vinkles efter ønske til at omhandle stress, kropsaccept eller mad og motion (deriblandt vægttab).
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere