35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Katrine Gisiger

Instruktør og foredragsholder.
Katrine Gisiger er bannerfører for den danske body acceptance bevægelse og har mange år med kropshad, spiseforstyrrelser og selvværdsproblematikker i bagagen. Hun kæmper mod en fitness-, mode- og sundhedsindustri, der er med til at skabe urealistiske og destruktive normer for udseende og adfærd.

På sociale medier er hun i skarp kontrast til blogger- og ’grammersfæren' ved at bryde tabuer, opløse skam og tage pis på perfekthedskulturen. Hun viser billeder af deller og appelsinhud, deler sine fejl og hjælper andre til at føle sig mindre alene. Det har mobiliseret over 40.000 følgere på tværs af Facebook og Instagram.

1,6 mio. danskere så hende i den virale video ”Du er god nok, som du er”, og hun har desuden været vært og mentor for fire unge kvinder, der skulle have et bedre forhold til deres krop i tv-serien ”Selvglad”. Derduover Katrine forfatteren bag bogen "Det er bare at tage sig sammen - En afsløring af overspisningens labyrint" (2019).

Katrine er professionsbachelor i sundhed og ernæring samt mindfulness-instruktør. Hun driver til daglig ”Livstilshuset v/ Katrine Gisiger”, hvor hun sammen med hendes hold af ildsjæle laver kognitiv kostvejledning og foredrag.

Forespørg på Katrine Gisiger og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Katrine Gisiger

Det er "bare" at tage sig sammen

Mener du, at det er nemt at tabe sig og holde vægten ved lige, at alle tykke mennesker skal droppe de dårlige undskyldninger og bare tage sig sammen? Så er det her foredrag nok ikke noget for dig.

Foredraget er til dig, der slavisk har fulgt flere forskellige slankekure og har forbud og restriktioner. Men du har taget kiloene på igen - og igen.
Det er til dig, der har mistet motivationen og lysten til at dyrke motion og spise grøntsager og er forvirret over alt det modstridende, du får at vide om, hvad man skal og ikke må spise.
Og det er til dig, der har undret dig gevaldigt over, hvorfor du ikke bare lader chokoladen være, når du jo så gerne vil tabe dig, men bestemt ikke på den nysgerrige, venlige måde.
Nærmere beskrevet som en selvbebrejdende dårlig samvittighed, der fortæller dig at du er svag, doven og dum, at du burde dit og dat og har rygrad som en regnorm.

Du vil få en række værktøjer til at kæmpe dig ud af overspisning, så du kan opleve at have kontrol igen og slippe ud af alt-eller-intet-fælden.

Katrine giver ikke et quick-fix eller en smutvej til et hurtigt vægttab. Hun giver derimod en guide til en svær og krævende proces, som kun er for de modige. Tør du?

Foredraget tager afsæt i Katrines bog "Det er bare at tage sig sammen - En afsløring af overspisningens labyrint".
Forespørg på dette foredrag

Mentale værktøjer til sundere vaner

Katrines vision er at hjælpe danskerne til at blive sundere, både fysisk og psykisk. Sundhed handler om have det godt og være fri til at vælge selv.
Når vi er stressede vælger vi ikke selv, men er styret af tankerne om ''nødt til'', ''skal'', ''må ikke'' og ''burde''. Katrine vil hjælpe til at vi i stedet er motiveret af nysgerrighed, lyst og direkte belønning.
Dette har Katrine udviklet en række simple, men effektive mentale værktøjer til, for at vi kan ændre livsstil - både ift. at leve sundere i traditionel forstand, men også til ikke at være styret af negative tanker om os selv.
Ændringer som kan vare ved, fordi de ikke er styret af rygrad, udholdenhed og tvang.

Foredraget ‘'Mentale værktøjer til sundere vaner'' kan vinkles efter ønske til at omhandle stress, kropsaccept eller mad og motion (deriblandt vægttab).
Forespørg på dette foredrag

Vaner

De fleste kender til at have dårlige vaner, de gerne vil ændre, men de færreste formår at gør det. Hvorfor er det så svært? Og hvad skal der til? En vane er styret af vores autopilot. Det er en gentaget handling, der genkendes og gøres automatisk. Det er smart, så man ikke behøver bruge en masse energi på at tænke og beslutte, men knap så smart, når der kommer konsekvenser. Så uanset om det gælder rygning, alkohol, overspisning, inaktivitet eller skærm, så kræver det både viden og værktøjer at ændre. Det er her Katrine Gisiger kommer ind i billedet. I dette foredrag retter Katrine blikket mod vaner og hvordan man bryder dem.
Forespørg på dette foredrag

Modig

Alt for mange unge er så optagede af hvad andre synes, at det bliver et problem. Er jeg tynd nok? Smuk nok? Sej nok? Klog nok? God nok?

De sammenligner sig selv med andre i klassen og på sociale medier, tror de skal være perfekte og når konklusionen, at de er forkerte.

Det forgifter deres selvbillede og skaber stress, angst, skam, spiseforstyrrelser og selvskade.

Hvordan stopper vi den sørgelige udvikling og giver dem et bedre fundament til selv at tage handling? Turde begå fejl, få succesoplevelser og bryde ud af fængslet af selvdestruktive tanker?

Det er det foredraget ‘’Modig’’ hjælper til. Det er krydret med pædagogiske værktøjer til hverdagens kampe, personlige, relaterbare historier og et drys humor.

Ingen fortjener at gå rundt i troen om at være mindre værd end andre!
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Katrine Gisiger

Referencer:

 

Der er stor ros til Katrine for hendes foredrag til Børne Ungehøringen i Gribskov Kultursal. Gribskov Fælleselevråd var meget begejstret og har været ude og høre sig lidt omkring hvad de andre unge synes, som var inviteret. Alt i alt har det været et foredrag, som har fanget de børn og unge der deltog. Også de voksne der var tilstede har været yderst tilfredse. (...) Katrine kunne med sine store armbevægelser og sjove anekdoter fra det virkelige liv give børn og unge en forståelse for, at livet ikke behøver at være fuldkommen perfekt, som er det billede man får fra mange af de sociale medier. Flere af de unge turde stille sig op og fortælle om deres ”uperfekte selv” og så Katrine som en forgangs-kvinde til at tale om og vise, at livet ikke kun behøver at handle om hvordan man ser ud og hvem man burde være ift. det man i dag ser som en ”standard”. Katrine fyldte hele scenen og der var masser af liv og glæde – det gjorde at man blev draget til hende og gerne ville have mere. De fleste af de børn og unge der deltog kan relatere sig til Katrine og hendes foredrag – det er bestemt en vej hun skal tage – at tale til folkeskoleelever. Det har givet rigtig meget mod og ”selv-tænkning” ift. hvordan man skal være som barn og ung i dag – her skal det være ok, at være den man er og vi skal acceptere hinanden som dem vi er. At være anderledes eller skille sig ud skal være positivt. At det er ok ikke (altid) at være den perfekte udgave af sig selv, men den bedste. Det er kun nogle af de drøftelser vi har haft.
- Louise Bygballe Frommelt, Gribskov Ungdomsskole
 

"Katrine holdte et meget inspirerende, indholdsrigt og nærværende oplæg for vores medlemmer og samarbejdspartnere indenfor kommunal sundhedsfremme og forebyggelse. Emnet var sociale medier, krav om perfekthed, normer i samfundet  og hvad det gør ved os og de unge. Her har Katrine bare nogle virkelig stærke pointer, funderet i hendes store faglige viden og erfaring fra egen Instagram. Det var et stort plus at hun ´bare´ stod der på scenen og fortalte uden præsentationsshow mm. Tusind tak for et kanon oplæg!"
- Jan Anderson, konsulent, Sund By Netværket

"Tusind tak for dig og dit foredrag i søndags. Alle deltagere var jublerende glade og ville have dig til de kommende foredrag i fremtiden. Efter dit foredrag viderebringer en masse refleksioner til os, såsom at være nysgerrig og vilje til at udforske os selv med vores kroppe, følelser og tanker. Det giver kuldegysninger hos os, fordi det er mange ting som vi har til fælles med alle de følelser og redskaber/værktøjer som du kom med under dit foredrag. Det giver mod og motivation for os til at få et bedre forhold til os selv. Alle er så glade for din imødekommende og åbenhed i forhold til at du gerne vil bruge ekstra energi/tid til undertekster til online-foredrag, forhåbeligt også podcasts. Det vil være en stor og fantastisk mulighed for os at videreudvikle os selv med dem."
- Nanna Venøbo, eventkoordinator, Døveforeningen

"Rigtig godt og spændende indhold."
Nanna Venøbo, eventkoordinator, Døveforeningen

“Vi har været så heldige at være med til et af Katrine s helt fantasiske events ”ET LYKKELIGT VÆGTTAB” Katrine er utrolig ærlig og meget inspirerende – og tilmed rigtig god til at få vores tanker om os selv i en god positiv retning. Samtidig er hun faglig dygtig, hvilket giver hendes foredrag troværdighed og tyngde. Gæsterne får virkelig meget med hjem! Jeg giver de bedste anbefalinger til et spændende samarbejde med Katrine.”
- Berit Christensen, direktør Cin ApS. 

"Rigtig fint og lærerigt foredrag. Katrine var meget imødekommende og var ikke bleg for at svare på de mange spørgsmål hun fik."
- Anne Rosa Thuelund, Agenda Group

"Katrine afholdte et inspirerende og interessant foredrag i afslappede omgivelser, hvor hun på meget fornemt vis fik inkluderet vores kernebudskaber. Hertil fik hun engageret deltagerne og kom med gode og reflekterende svar til deres spørgsmål. Med hendes meget positive tilgang er hun klart en anbefaling værd.”
- Nanna Melchior, Juniorkonsulent i Help PR

"Vi havde booket Katrine til et event, der blandt andet handlede om alle de tanker, der fylder i en kvindes hovede. Hun gjorde os både kloge på, hvordan alle de tanker kan lyde, gav os en forståelse for hvorfor tankerne opstår, og hvad man kunne gøre ved dem. Det var SÅ spændende, lærerigt og man fik en følelse af at man ikke er alene om alle de tanker. Der var også mænd der deltog til eventet og responsen var også rigtig positiv fra dem. De lærte vidst rigtig meget om deres kærester derhjemme ;) Jeg kan kun give Katrine mine allerbedste anbefalinger, hendes oplæg var lige, hvad vi havde håbet på."
- Rebeca Pons Sørensen, chef for Shero

''Katrine Gisiger er et friskt pust i al hypen omkring vægttab. Med lige dele professionalisme og selvironi formår hun at inddrage
publikum og give dem nye indsigter i junglen af kostråd og kure.
Hun formidler sit budskab humoristisk og forener det lystbetonede med det fornuftige, så alle kan forstå det og bruge det i dagligdagen.
Hendes ærlighed gør, at publikum kan ånde lettet op, og finde nye vinkler og veje til et sundere liv.''
- Camilla Højgaard, leder af Erritsø Idrætscenter

"Katrine´s foredrag "bryd ud af idealets fængsel" kaster lys over de problemstillinger, som alle mennesker uanset alder og køn kan møde i hverdagen som f.eks. ikke at føle sig tilstrækkelig når det kommer til at skulle præstere både inden for uddannelse, arbejde, familie, venner, træning, kost osv. Flere mennesker har en oplevelse af at skulle være perfekte og leve op til de høje krav der ofte stilles på hvert af områderne. Det kan være et svært pres at håndtere og det kan skabe høje forventninger til os selv, som vi ikke kan rumme eller navigere i. Katrine giver i foredraget nogle meget håndgribelige værktøjer til, hvordan vi kan blive bedre til at passe på os selv og bryde med de krav og forventninger vi har. Hun belyser, hvorfor det er vigtigt ikke at overskride egne grænser i forsøget på at bryde dem, og giver gode eksempler på, hvordan vi kan have os selv med på vejen ud af idealets fængsel. Efter dette foredrag er du klar til at finde de områder i dit liv, hvor du føler du udfordret, presset eller ked af noget, og derefter handle på dette ud fra Katrine´s opmærksomhedspunkter og gode råd til at skabe en ønsket udvikling." 
- Sabine Christensen, Kulturgruppen, Studenterhus Aarhus

 

 - 345,6 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Katrine Gisiger holder.

Foredrag med Christian Bitz

Christian Bitz

Her har du mulighed for at opleve en foredragsholder, der på yderst underholdende vis giver konkrete...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere