35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kigge Hvid

Brugbar og medrivende viden om verdensmål, bæredygtighed og innovation
Kigge Hvid er opvokset over hele Danmark, og det er Skagen, hun kalder sin hjemby. Men det er nu også Singapore, San Francisco, Tarm, Ramme, Aarhus og Hong Kong. For med kun en halvdårlig samfundssproglig studentereksamen i bagagen har hun slået sig fast som internationalt leder i bæredygtighed, verdensmål, design og innovation.

Alle kan deltage i Kigges levende, sjove og medrivende foredrag om bæredygtighed, innovation, de store globale udfordringer og de mest geniale løsninger. Kigge siger tingene ligeud, dropper flosklerne og pakker ingenting ind i vat. Hun inspirerer på en direkte og brugbar måde.

Kigge har modtaget ikke mindre end tre æresdoktorater fra universiteter i USA, England og Hong Kong og flere internationale priser for sin globale indsats for bæredygtighed. Kigge har været adm. dir. i 22 år, er medlem af det danske Disruptionråd og er bestyrelsen for flere store selskaber. Hun har talt fra mange af verdens store scener og var medgrundlægger af World Economic Forums råd for design og innovation. Efter at have grundlagt og ledet verdens største pris for bæredygtigt design i 17 år er hun nu partner i designstudiet JA, hvor hun arbejder fokuseret på at forstå … planter.

Forespørg på Kigge Hvid og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kigge Hvid

6 ganske udmærkede principper for innovationsledelse

Cross-Functional, Thought Shower, Change management, Plan-Do-Act-Check, Designtænkning, Disruption, Crowdsoucing.

STOP!!!

Folk, der skal arbejde med og lede innovation, er omringede af rigtig mange ord. Ordene er ofte på engelsk, og meget ofte giver de ingen mening i hverdagen.

Kigge Hvid, som er en af de danskere der har arbejdet mest med innovation, har udarbejdet 6 praktiske – og ganske udmærkede – principper for innovation. Rådene er ikke raketvidenskab, de er praktiske, de er anvendelige, de er ærlige og de er sjove. Foredraget ’6 ganske udmærkede principper for innovationsledelse’ giver energi, gå-på-mod og praktiske råd, der kan bruges i hverdagen.
Forespørg på dette foredrag

Rolig nu, det skal nok gå!

Klimaforandringer, tørke, plastikforurening, mentale sygdomme, epidemier, kriminalitet, flygtningestrømme, krig og oversvømmelser.

HJÆLP!!!!

Verden kan synes overvældende og på kanten af kaos. Men det skal nok gå! Kigge Hvid fortæller levende om, hvor godt det egentligt går i verden. Hun sorterer facts fra løgn, og fake news fra virkelighed.

Via begejstrende, fabelagtige og innovative eksempler inspirerer hun til, hvad man selv kan gøre - som individ, virksomhed eller samfund. For alt håb er bestemt ikke ude.
Forespørg på dette foredrag

Men, bliver man da rask af det?

I Danmark bygges hospitaler som aldrig før - faktisk 43 byggeprojekter, til 41 milliarder kr. Hospitalerne bliver i fremtiden omdrejningspunkter for personligt helbred og for samfundets velfærdsøkonomi. Men hverken de eller lægekunst kan stå alene.

FOR ER SUPERSYGEHUSENE VIRKELIG SUPER?

Forskning fra hele verden har slået fast, at adgang til kunst og natur støtter patienters, hjælper de pårørende, fastholder medarbejdere og letter hospitalsøkonomien. I England, Sverige, Norge og USA bruger man det bevidst. Men ikke i Danmark. Hvorfor mon?

Hør Kigge Hvid fortælle med udgangspunkt i analysen ’Bevidste valg, tro og viden i hvide rammer.’
Forespørg på dette foredrag

Hvorfor så jeg det ikke først?

Bare jeg havde set det komme før de andre. 3D printning, blockchains, smart farming, Remote Doctors, smart phones, servicedesign, AI, Fake News og tekstilrens med sollys.

SÅ HAVDE JEG VÆRET RIG!!

Men hvis du vil være det, skal du vide hvor du skal kigge. Kigge Hvid giver dig tricks og kneb til at komme forrest i bussen, så du og din virksomhed bliver i stand til at se og anvende det nye før de andre.
Forespørg på dette foredrag

Bæredygtighed

Cirkulær økonomi, Verdensmål, SDG’er, affaldssortering, plastikdykning, veganerkød, grøn energi genbrug, materiale minimering og slut med engangsemballage.

JEG VIL MED PÅ (EL)-VOGNEN!

Men hvordan kommer man det, som individ eller som virksomhed? Kigge Hvid fortæller engagerende og livligt om, hvilke skridt man kan tage for at komme med.

Om det giver mening at skære ned på flyveturene, eller om man skal lave et grønt tag på sit fabriksanlæg. Om man skal ændre alt på én gang eller tage et lille grønt skridt ad gangen. Om en vegansk kantine er vejen frem, eller om det alene medfører oprør blandt – særligt – lidt ældre mandlige medarbejdere.

Kigge Hvid giver også inspirerende eksempler på, hvad andre har gjort for at komme med på (EL)vognen.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere