Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kim Krohn

Vinder af Alene i Vildmarken 2020 og inkarneret naturmand

Kim Krohn er naturmand langt ind i sit DNA, og naturen er hans absolut foretrukne sted at være. Kim Krohn er født i Grønland hvor han tilbragte sine første 26 år. I den grønlandske lærte han allerede fra barnsben, at naturen kan noget med os mennesker. Den virker afstressende og beroligende og giver livskvalitet.

Biologistudiet og siden kærligheden førte Kim til Danmark, hvor han nu er bosat med sin familie. Men kærligheden til naturen tog han med og al hans fritid foregår såvidt muligt ude i naturen.

Udover en kandidatgrad i biologi har Kim Krohn et hav af kurser og uddannelser på cv’et. Han er bl.a. certificeret mentaltræner og coach, og har adskillige adventurecertifikater taget i Canada. I 2020 blev Kim kåret som vinder af DRs populære tv-serie ”Alene i Vildmarken” efter at han havde overlevet 60 dage i den norske vildmark. Til dagligt arbejder Kim Krohn med mennesker og personlig udvikling og her er naturen det væsentligste element i værktøjskassen.

Forespørg på Kim Krohn og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kim Krohn

Kim Krohn: Vinderen fra Alene i vildmarken 2020.

Nu kan du møde Kim Krohn, vinderen af DR's populære realityserie 'Alene i vildmarken 2020'. Her kan du høre det du ikke så på tv, om opskriften til at håndtere sult, kulde, isolation, afsavn og modgang gennem to måneder, om den vigtigste færdighed man kan tage med sig ud i vildmarken, og hvordan Kim forberedte sig til sit livs eventyr, og om hans overlevelsesstrategi og evne til at styre sine tanker. Kim vil selvfølgelig også med stor indlevelse, humor og ærlighed berette om sine 60 fantastiske dage i den barske norske vildmark, som bl.a. bød på en alvorlig benskade på dag 3, evakuering til fjeldet, 40 dages regn og den største vandstigning i 60 år, over 50 km fjeldvandring i gummistøvler efter de livsvigtige ørreder, og hvordan man i samme ombæring undgår vabler (!), lumsk garnfiskeri ned til 15 meters dybde, den perfekte bærplukning i en orkan, en topisoleret og naturdesignet hytte, et opfindsomt moskøleskab, kævlebål i en halv meters højde, en dramatisk og afgørende redningsaktion på dag 46, en kogt norsk snegl og en ulækker larvefarm. Kim vil også fortælle hvordan han anvendte coaching- og mentaltræningsteknikker før afrejsen og ude i vildmarken, og hvordan du kan anvende samme teknikker i hverdagen til at præstere bedre og/eller nå dine mål.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere