35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Kim Sjøgren

Professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium. Foredrag om klassisk musik.
Kim Sjøgren har siden han var 3 år spillet violin, og da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Debutkoncerten fandt sted, da Kim var 17 år, og tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig - den yngste i kapellets historie. Siden februar 2004 har han været professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim har igennem årene modtaget adskillige priser - bl.a. Jacob Gades legat, Peder Møllers musikpris og Musikanmelderens kunstnerpris. Hans repertoire omfatter foruden violinkoncerter såsom Beethoven, Brahms, Tjaikovskij, Sibelius en lang række koncertstykker og sonater plus diverse kammermusikværker.

Kim har ved talrige lejligheder optrådt som solist i radio og TV, og har givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan. Han har desuden komponeret musik til film og teater.

Forespørg på Kim Sjøgren og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Kim Sjøgren

Foredrag med Kim Sjøgren

Kim Sjøgrens foredrag indeholder en god portion humor og små anekdoter. Tidligere har han lavet shows med adskillige kunstnere som bl.a. Tommy Kenter, Thomas Mørk og Anders Anfeldt Rønne og senest et solo show. Kims repertoire spænder over de store klassiske værker til populære hits, folkemusik, jazz og evergreens.

Foredrag med Kim Sjøgren:

- En aften med Kim Sjøgren er et foredrag om livet i graven – altså orkestergraven - på det kongelig teater og om Kim Sjøgrens liv i musikken.
- Et foredrag med musik og sjove anekdoter fra Kim Sjøgrens karriere som klassisk violinist koncertmester ved det kongelig teater og professor samt hans 25 år som entertainer.
- Et foredrag om mysteriet og gåden om de gamle violiner.
- Et foredrag med sang og kærligheden til den danske sangskat.
- Et foredrag om mødet og samspillet med mange store musikprofiler som for eksempel Anne Sofie Mutter, Svend Asmussen m.fl.
- Et foredrag om tilværelsen i al almindelighed.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Kim Sjøgren

Referencer: 

"Det var et helt forrygende festligt fornøjeligt indslag. Kim ramte i den grad sit publikum, som var ældre damer. Han tog sig også tid til at tale med publikum. Kun rosende ord"
- Lone Nielsen, Knipling i Danmark 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere