35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lars Christiansen

Håndboldekspert og foredragsholder. Foredrag om motivation og sport.
Lars Christiansen holder foredrag præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. De er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Her er virkelig tale om en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro frem hos sine deltagere. Lars Christiansens foredrag hører til slagsen der fremkalder store grin.

Siden sin exit fra de internationale håndboldarenaer i 2012, har Lars Christiansen positioneret sig som én af de danske sportsprofiler, der virkelig har formået at transformere sine oplevelser som idrætsmand til noget yderst relevant og nærværende for et foredragspublikum. Hans underholdende, ærlige og motiverende foredrag er ganske fortjent blevet særdeles efterspurgte landet over.
Lars Christiansen er en af dansk idræts største profiler i nyere tid. Ved DRs Sports 2014-show blev han optaget som medlem af sportens Hall of Fame. Ud over de markante sportslige meritter, er han kendt for sit gode humør og sine altid friske bemærkninger – en sportsmand med mening og kant.

I dag er Lars foredragsholder og håndboldekspert på TV2, hvor han deler ud af sin ekspertviden og anekdoter fra en lang og succesrig karriere.
Lars Christiansens foredrag er blevet afholdt rundt i landet med enorm succes. Der er typisk udsolgt til de åbne arrangementer i sportsklubber, biblioteker, skoler, foreninger, konferencer mv., og de mange positive tilbagemeldinger fra både foredragskøbere og deltagere er gang på gang overvældende.

Forespørg på Lars Christiansen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lars Christiansen

Når sandheden skal frem

Foredraget tager udgangspunkt i Lars Christiansens bog ”Når sandheden skal frem”. I et åbent og ærligt foredrag med samme titel, fortæller Lars Christiansen om de sejre og nederlag hans liv har budt på.
Lars´ rekordliste som håndboldspiller er lang. På trods af enorm succes, har Lars alligevel kæmpet med angst og stress.

I foredraget går han helt tæt på den angst han fik i slutningen af sin aktive karriere. Han fortæller om årsagen, og om hvordan han efterfølgende har rejst sig igen. På trods at et seriøst indhold, hvor deltagerne kommer helt tæt på, så opleves foredraget som positivt, fordi Lars i sine historier har masser af sjove og inspirerende anekdoter.
Forspørg på dette foredrag

Motivation og livsglæde

Med udgangspunkt i sine egne oplevelser som individuel spiller på stærke hold, fokuserer Lars i dette medrivende foredrag på vigtigheden af at tage ansvar for sin egen motivation og glæde i dagligdagen.
Fra fjernsynet kender vi Lars Christiansen som en glad verdensklasse-spiller. Virkeligheden er dog en lidt anden. Præcis som den er for de fleste mennesker.

Det er naturligt, at vi løber ind i perioder, hvor glæden og motivationen er længere væk end normalt. I dette foredrag inspirer Lars sine deltagere til, hvordan man effektivt ”tager sig sammen”, så de svære perioder ikke bliver unødvendigt lange.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Lars Christiansen

Referencer: 

"Vi har været utroligt glade for at have Lars Christiansen ude som foredragsholder. Han var utroligt professionel og smittede alle med sit gode humør. Hans foredrag var velkomponeret og en god blanding af peptalk, røverhistorier og alvor. Mange af dem, der hørte foredraget har snakket om at de stadig går og ruger over nogle af hans pointer - så det har helt sikkert givet stof til eftertanke. Vi kan kun anbefale ham."
- Katrine Basbøll, Odense Kommune

"Med kombinationen af det faglige og personlige indhold i foredraget rammer Lars en meget bred målgruppe af både kvinder og mænd, og Lars giver utroligt meget af sig selv - hver gang!"
- Jette Lundberg, Nordea Bank Danmark A/S

"Hvor var det dejligt at få besøg af en foredragsholder, der var meget ligetil og afslappet ift. de praktiske ting omkring arrangementet. At han så oven i købet havde tilhørerne i sin hule hånd og på blændende vis underholdte dem, gør bare oplevelsen som arrangør endnu bedre. Det tæller virkelig på plussiden, at dét Lars fortalte om, var det, vi havde aftalt."
- Dorte Grout, Herning Bibliotekerne

"Vil blot lige sende min kæmpe ros for Lars Christiansens indlæg på forsikringsakademiet i forbindelse med vores dimissionsfest. Super spændende at høre foredraget, som efter min opfattelse, absolut var højdepunktet den dag. Foredraget var næsten ligeså godt som din samlede indsats på landsholdet - men det er jo heller ikke lige til at overgå."
- Jesper Benzin, Codan Forsikring A/S

"Det var tydeligt, at alle havde en fantastisk aften og der var fuldstændig udsolgt. Lars Chrsitiansen havde fat i publikum med det samme. Han var dygtig til at bruge humor til at formidle sine budskaber, dygtig til at tale med publikum. Et meget vellykket arrangement."
- Mette Bech Kristiansen, Viborg Bibliotekerne

"Foredraget var veloplagt og inspirerende."
- Jesper Madsen, Gesten Fritidscenter

"Han var en vældig dygtig, kompetent og humoristisk oplægsholder, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger på et godt arrangement."
Helene Kryger, Næstved kommune

 - 41 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere