35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

LG Jensen

Forfatter, foredragsholder og tusindkunstner. Foredrag om eget forfatterskab.
LG Jensen cementerede sit navn som leverandør af humor, gys og hårdkogt action allerede med sine første to romaner: "Ulvebrigaden" og "MilkyWay Meat: Sanddæmonen". Begge fik store roser med på vejen af anmelderne, men i de efterfølgende år forblev LG Jensen en kultforfatter med et lille, men dedikeret publikum. Det ændrede sig dog med udgivelsen af første bind i hans krimitrilogi for børn og unge om Mestertyven Vips, ”Det Forbandede Totem", som pludselig fangede et helt nyt publikum. LG Jensen modtog i 2010 et arbejdslegat fra Statens Kunstråd til sit arbejde med bogen.

LG Jensen er uddannet skolelærer med en fortid som blandt andet slagterdreng, rockmusiker, tatovør, marinesoldat, tegner, kunstmaler, manuskriptforfatter, foredragsholder, filmanmelder, radiovært, butiksassistent, skuespiller, udsmider, oplæser, videoudlejer, eventyrer, fotograf og model. I dag lever han af at holde foredrag om eget forfatterskab, skrive romaner og underviser som vikar.

Forespørg på LG Jensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af LG Jensen

Forfatteren der ville ud

Et personligt foredrag om et yderst turbulent liv og forfatterskab. Med hovedvægt på sine tidligere romaner fortæller LG om at satse alt og betale prisen for at opnå og leve sin drøm. Som altid fortæller han med masser af humor og store armbevægelser, og inddrager sit publikum aktivt, så deres spørgsmål og interesser som regel dikterer foredragets afslutning.
Forspørg på dette foredrag

Mestertyven Vips: Tyvetøsens historie

Historien om hvad der startede med at være et hyggeligt lille sideprojekt, men endte med at blive det hidtil mest omfattende stykke arbejde i LG Jensens forfatterskab.

I dette foredrag fortæller LG, hvordan han udviklede ideen om den 13-årige Karoline fra Nørrebro, der med sine evner for tyveri og parkour hurtigt blev en favorit hos både drenge og piger. For at give sine læsere en troværdig tyvetøs har LG nemlig, gennem sit arbejde og sin research, gennemgået oplevelser, der er mindst ligeså spændende og dramatiske som bøgernes handlinger.
Forspørg på dette foredrag

Bulder & Brag

LG fortæller om sine monsterjagende møgunger og tilblivelsen af den grufulde mytologi, som snart vil få læsetrætte børn til at valfarte til bibliotekerne igen. Seriens blanding af uforfalskede gys, højspændt action og gode grin går igen i LG's foredrag, når han i sin vanlige sprudlende stil fortæller om seriens udvikling, univers og fremtid - samt om hans nære samarbejde med Bulder & Brags illustrator, Martin Zauner.

Undervejs svarer LG på spørgsmål, læser smagsprøver fra serien og giver som regel også en forsmag på en kommende bog om Bulder & Brag.
Forspørg på dette foredrag

Skræddersyet foredrag

LG skræddersyer gerne sine foredrag til de enkelte arrangementer. Han er kendt for at fortælle oplagt og nærværende til og med sit publikum, så uanset arrangementets art og form leverer LG varen med både indlevelse, inddragelse og humor.
Forspørg på dette foredrag

Forfatterworkshop

LG fortæller, hvordan man kan finde frem til den gode historie, og giver kursisterne nogle effektive værktøjer til at udvikle deres egne idéer og skrue dem sammen til en historie.
Disse workshops kan skræddersyes til det enkelte arrangement. Af en dag til en uges varighed for kursister i alle aldre.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om LG Jensen

Referencer:

"Han leverede i den grad det, vi ønskede, og alle var så optaget og glade! Børnene ønskede autografer og skyndte sig hen på biblioteket for at låne bøger af LG Jensen!"
- Per Mørch, Præstø Skole 

”Lærere og elever på Xclass 10.klassescenter blev blæst omkuld på den fede måde af LGs foredrag om gys, leveret som han skriver; sindssygt spændende, hårrejsende og overraskende. Han fangede os alle med sin viden spækket med charme og humor. Vi glæder os til han kommer igen!”
- Bettina Ejlersen, Xclass, Slagelse

“Vi havde LG Jensen på en mini-turné på de Nordfynske Biblioteker, og det var alt i alt en fantastisk oplevelse. LG er en utroligt underholdende person og fortæller medlevende og ivrigt. Publikum var helt med under hele seancen, og der blev både grinet og hoppet lidt i stolen undervejs. Alle følte sig godt underholdt, og kommunens lærere kom og spurgte til ham i ugerne efter – de havde hørt om ham fra eleverne, og nu var DE også interesserede. Vi havde reserveringskøer på hans bøger i flere måneder efter og mange af de, der kom til foredraget, har gentagne gange spurgt om der ikke snart var noget nyt fra ham … og det må man jo håbe.”
- Martin Weilmann Hansen; Nordfynske Biblioteker.

“LG holdt et giga-godt foredrag i Valdemarskolens aula med interesserede elever under – og meget spørgelystne elever bagefter.”
- Steffen Holm; Valdemarskolen, Ringsted.

LG Jensen - 138,1 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere