Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lisbeth Holdt Jørgensen

Specialist i totalkommunikation og foredragsholder.
Lisbeth Holdt Jørgensen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og cand. mag. i Audiologopædi og retorik. Som skuespiller var hun i en årrække tilknyttet Det Kongelige Teater. Hun blev siden tilknyttet som stemme coach på Det Kongelige Teater og var desuden fast underviser på Det Kongelige Ledelsesakademi.

Lisbeth har udviklet sin egen metode til enkelt at optræne folks evner til at kommunikere mundtligt kaldet totalkommunikation.

Hun er nu selvstændig stemme coach og er ejer af Voice Incorporated. Blandt hendes kunder er AS3, Danske Bank, NCC, GN Resound, NOVO Nordisk, Singularity University DK. Hun er tilknyttet DJØF, hvor hun underviser på flere kurser. Endvidere er hun gæstelærer på Xi’an Jiaotang Liverpool University, Kina. Ellers træner hun ledere og kommunikatører fra toppen af dansk erhvervsliv.

Som foredragsholder bruger hun sin praktiske kunnen som skuespiller til at levendegøre eksempler på, hvad der virker og hvad der ikke virker i mundtlig kommunikation. Det bliver sat i relief af hendes teoretiske viden og lange erfaring med at træne topprofessionelle kommunikatører. Samtidig bruger hun enkle praktiske øvelser, hvor deltagerne mærker på deres egen krop, hvordan man kan bruge Totalkommunikation.

Forespørg på Lisbeth Holdt Jørgensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lisbeth Holdt Jørgensen

Glem reglerne – gør det der virker.

Er det noget med hemmelige nonverbale koder, som jeg skal kunne aflæse og mestre for at brænde igennem med mit budskab?

Skal jeg ændre min personlighed for at have gennemslagskraft?
Hvordan holder jeg balancen når jeg skal ud over rampen?

Der er masser af spørgsmål at stille sig inden, man skal formidle mundtligt eller begynder at træne mundtlig kommunikation.
Men der er ikke nogen koder, vi skal kunne for at få vores budskab igennem. Din personlighed er tilstrækkelig til, at du kan få vægt bag dine ord. Og din viden og viljen til at formidle, er basis for at vi andre har lyst til at lytte til dig.
Vi skal gøre det der giver mening i situationen og ikke lade os begrænse af normer. Vi skal selv sætte normen.

Megen kommunikationstræning handler om at fjerne fejl, træne detaljer og gøre det man bør: Du skal huske at tale langsomt, bruge din gestik, holde pauser, se på publikum, tal højt nok, træk vejret ned i maven og du må overhovedet ikke have hænderne i lommerne.

Men med fejlfindingen og detaljerne mister vi vores nærvær og autenticitet i situationen og det bliver kun symptombehandling. Derfor skal vi arbejde med årsagen til at den gode kommunikation opstår.
Udgangspunktet for foredraget er at vi virker. Vi gør alt muligt godt. Men vi mangler måske lige det sidste, der skal til for at det sidder lige i skabet og at vi er trygge i situationen.

Foredraget handler om enkle midler, du kan bruge i selve situationen og som du kan bruge direkte, når du skal formidle mundtligt. Vi skal arbejde med at finde årsagen til at vi føler os komfortable og ikke fokusere på symptomerne ved at vi føler os utilpasse. Det er basis for at gribe ordet.

Forespørg på dette foredrag

Indtag rummet

Kom ud over rampen uden at falde i orkestergraven.

Er rum til at indtage, og hvordan er det lige at man gør det?
Vi kan se på folk, der er i stand til at indtage et rum og vi kan prøve at imitere hvad de gør. Men det er måske ikke helt nok til også at mestre det.
At indtage et rum handler om karisma og nærvær. Ofte tænker vi at karisma er noget man er født med. Men bare rolig det kan læres.

Dette foredrag vil give konkrete råd til, hvordan man kan træne i at blive en erobrer af rum i alle størrelser. Det kan være i klasselokalet, auditoriet, mødelokalet, bestyrelseslokalet eller i sportsklubben.
Det bygger på Lisbeths erfaringer med at træne skuespillere og erhvervsfolk i at indtage Det Kongelige Teaters store og små scener.

Gennem forskellige eksempler på hvordan situationen og rummet påvirker os, vil vi zoome ind på forskellige måder til at arbejde med rummet på. Der vil være enkle praktiske øvelser, så man kan mærke effekten af, hvordan den bagvedliggende fysiske og mentale hensigt kan påvirke effekten af det talte ord i alle rum.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Lisbeth Holdt Jørgensen holder.

Foredrag med Anders Stahlschmidt

Anders Stahlschmidt

Anders Stahlschmidt (f. 1965) har 17 års erfaring som tv-journalist og leder. I dag er han kommunika...
Foredrag med Rune Strøm

Rune Strøm

Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han...
Foredrag med Marina Aagaard

Marina Aagaard

Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for blandt andr...
Foredrag med Preben Kristensen

Preben Kristensen

Den folkekære skuespiller Preben Kristensen har i utallige år underholdt danskerne. Nu kan I booke P...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere