35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lisbeth Holdt Jørgensen

Specialist i totalkommunikation og foredragsholder.
Lisbeth Holdt Jørgensen er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og cand. mag. i Audiologopædi og retorik. Som skuespiller var hun i en årrække tilknyttet Det Kongelige Teater. Hun blev siden tilknyttet som stemme coach på Det Kongelige Teater og var desuden fast underviser på Det Kongelige Ledelsesakademi.

Lisbeth har udviklet sin egen metode til enkelt at optræne folks evner til at kommunikere mundtligt kaldet totalkommunikation.

Hun er nu selvstændig stemme coach og er ejer af Voice Incorporated. Blandt hendes kunder er AS3, Danske Bank, NCC, GN Resound, NOVO Nordisk, Singularity University DK. Hun er tilknyttet DJØF, hvor hun underviser på flere kurser. Endvidere er hun gæstelærer på Xi’an Jiaotang Liverpool University, Kina. Ellers træner hun ledere og kommunikatører fra toppen af dansk erhvervsliv.

Som foredragsholder bruger hun sin praktiske kunnen som skuespiller til at levendegøre eksempler på, hvad der virker og hvad der ikke virker i mundtlig kommunikation. Det bliver sat i relief af hendes teoretiske viden og lange erfaring med at træne topprofessionelle kommunikatører. Samtidig bruger hun enkle praktiske øvelser, hvor deltagerne mærker på deres egen krop, hvordan man kan bruge Totalkommunikation.

Forespørg på Lisbeth Holdt Jørgensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lisbeth Holdt Jørgensen

Grib ordet

Vores instrument til at give ordene effekt er kropsholdning, gestik, måden vi bevæger os på og ikke mindst, hvordan vi bruger vores stemme i relation til andre. Det kaldes totalkommunikation.

I dagligdagen bruger vi meget af vores tid på at tale med mennesker i større eller mindre sammenhænge. Derfor er mundtlig kommunikation et vigtigt instrument til personligt at motivere andre, skabe visioner og klarhed eller at informere. Målet med vores ord er at vi gerne vil opnå en effekt.

Når relationen er klar, så er kommunikationen effektiv, fordi den er årsagen til at vi kommunikerer. Derfor skal den være den bærende kraft i kommunikationen. Når vi arbejder med relationen, kan vi arbejde med alle faktorerne i totalkommunikation på én gang. Derved kan vi øge vores autenticitet og får en større effekt af vores talte ord. Foredraget handler om, hvordan vi finder ind til et fysisk og mentalt nærvær, som bygger på en åben og god relation til tilhørerne.

Målet er en enkel og overskuelig måde til at udvikle og uddybe deres bevidsthed og kapacitet inden for mundtlig formidling. Målgruppen er mennesker der anvender mundtlig kommunikation som en del af deres arbejde. Lisbeth trækker sin kunne som skuespiller til at levendegøre eksemplerne på en humoristisk måde og hun sætter dem ind i den teoretiske ramme fra retorikken og audiologopædien. Deltagerne vil blive inddraget i enkle øvelser
Forespørg på dette foredrag

Indtag rummet

Kom ud over rampen uden at falde i orkestergraven.

Er rum til at indtage, og hvordan er det lige at man gør det?
Vi kan se på folk, der er i stand til at indtage et rum og vi kan prøve at imitere hvad de gør. Men det er måske ikke helt nok til også at mestre det.
At indtage et rum handler om karisma og nærvær. Ofte tænker vi at karisma er noget man er født med. Men bare rolig det kan læres.

Dette foredrag vil give konkrete råd til, hvordan man kan træne i at blive en erobrer af rum i alle størrelser. Det kan være i klasselokalet, auditoriet, mødelokalet, bestyrelseslokalet eller i sportsklubben.
Det bygger på Lisbeths erfaringer med at træne skuespillere og erhvervsfolk i at indtage Det Kongelige Teaters store og små scener.

Gennem forskellige eksempler på hvordan situationen og rummet påvirker os, vil vi zoome ind på forskellige måder til at arbejde med rummet på. Der vil være enkle praktiske øvelser, så man kan mærke effekten af, hvordan den bagvedliggende fysiske og mentale hensigt kan påvirke effekten af det talte ord i alle rum.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere