Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Lone Thier

Disruption ekspert, foredragsholder, workshopfacilitator, virksomhedsrådgiver og futurist
Lone Thier er en af landets skarpeste disruption-eksperter og fokuserer i sit arbejde og i sine foredrag på eksponentiel teknologi, den eksponentielle medarbejder, innovation og radikal forretningsudvikling.

Som foredragsholder kan Lone både opdatere jer på viden, udfordre jer eller tage hånd om processen i forhold til disruption, eksponentielle forretningsmodeller eller organisationsformer. Lone Thier er det oplagte valg, hvis I vil udfordre og flytte jeres organisation hen mod et ‘Eksponentielt Mindset’, der betragter disruption som en mulighed for at skabe ny forretning og ikke en udfordring.

Grundet sit store engagement og evne til at inspirere andre til efterfølgende handling er Lone en eftertragtet foredragsholder. Hun kan også bookes som inspirator eller sparringspartner, typisk for direktioner, bestyrelser og divisionschefer.

Trænger i til viden eller at sætte en ny dagsorden? Mangler i inspiration i forhold til jeres nuværende arbejde med disruption, eksponentielle forretningsmodeller og organisationsformer? Eller har I brug for at sætte gang i en radikal innovationskultur? Så er Lone den helt rigtige foredragsholder for jer.

Lone Thier er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og er tidligere politisk konsulent for Det Radikale Venstres folketingsgruppe. Hun har derudover arbejdet som forretningsudvikler i Singapore og Hamburg og kort været tilknyttet FutureNavigator som futurist.

Forespørg på Lone Thier og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Lone Thier

Disruption – hvad er det egentlig?

Disruption har været et af de seneste års store buzzwords. Men hvad gemmer der sig i praksis bag fænomenet? Og hvad betyder disruption konkret for ”helt almindelige” danskere og ”helt almindelige” jordnære danske virksomheder.

Hvad med alle os, der befinder sig langt væk fra Silicon Valley og fancy disruptere som Airbnb, Uber, Tesla og alle de andre internationale cases, som vi hele tiden kan læse om i erhvervsmedierne?

I dette foredrag gør Lone Thier det klart, hvad disruption rent faktisk er, og hvorfor det er relevant at interessere sig for fænomenet. Et fænomen, der primært er blevet moderne, fordi tidens teknologier udvikler sig eksponentielt.

Lone skaber overblik over eksponentiel vækst, de vigtigste teknologier og forretningsmodeller, der skal være opfyldt for at innovation kan blive disruptende.
Forespørg på dette foredrag

Eksponentielle teknologier

Vi er alle lokale og lineære tænkere. Men verden omkring os er global og udvikler sig eksponentielt. At forstå den eksponentielle dynamik er afgørende for enhver virksomheds overlevelse.

Foredraget begynder med en indføring i eksponentiel tankegang og en forståelse af, hvorfor teknologier er eksponentielle. Publikum får en klar forståelse af, hvorfor digitalisering er en forudsætning for disruption, og hvordan disruption leder til de-materialisering, de-monetarisering og ultimativt demokratisering (globalisering) af adgangen til produkter og services.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Eksponentielle organisationer

Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. I dag er det kommunikations- og mobilteknologi, der påvirker vort samfund. De næste 10 år bliver det sensorer, netværk, robotter, kunstig intelligens, 3D print og syntetisk biologi.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Disrupt dig selv!

Al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘Disruption Mindset’, bliver virksomheder aldrig disruptende.
I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne for, at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for, at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed frem for en trussel.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Disruption Mindset

Al disruption starter i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘Disruption Mindset’, bliver organisationer aldrig disruptende og eksponentielt voksende.

Book dette foredrag af Lone Thier og lær om de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne for, at vi kan blive eksponentielle. Det er noget Lone ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden. Også som forudsætning for, at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Det eksponentielle menneske

Al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘disruptende mindset’ bliver virksomheder aldrig disruptende.

I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne, for at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Den eksponentielle leder

Al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘disruptende mindset’ bliver virksomheder aldrig disruptende.

I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne, for at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.

At disrupte sig selv betyder at beslutte sig for at gøre noget helt nyt for derefter at gøre det dedikeret over lang tid, selvom trangen til at gå tilbage til eksisterende og vante konstant frister.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Patienten som CEO – disruption i medico

Med eksponentielle teknologier som kunstig intelligens, sensorer, robotter, 3D-print og big data søger “rebeller” at disrupte medicinal- og sundhedsbranchen. Det gør de gennem forebyggende teknologier og ved at gøre det lettere, billigere og bedre at være patient. Derved flytter de mere og bedre diagnosticering og forebyggelse til patienten.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Lone Thier holder.

Foredrag med Astrid Haug

Astrid Haug

Astrid Haug er selvstændig rådgiver og hjælper virksomheder og organisationer med strategisk brug af...
Foredrag med Natasha Friis Saxberg

Natasha Friis Saxberg

Natasha Friis Saxberg er foredragsholder og forfatter til bøgerne ”Homo Digitalis - mennesker og org...
Foredrag med Imran Rashid

Imran Rashid

Imran Rashid kaster i sine tankevækkende foredrag lys over konsekvenserne af den rivende digitale ud...
Foredrag med Søren Pind

Søren Pind

Søren Pind er som forhenværende politiker kendt for sine kontante holdninger og synspunkter, og ikke...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere