Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mads Arlien-Søborg

Trendforsker. Foredrag om trends og livsstil.
Mads Arlien-Søborg er en af Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert. Gennem de sidste mange år har han arbejdet med mode, livsstil og design. Mads er fast tilknyttet DR, hvor han er vært i serierne De Vilde Huse, Vilde Hoteller og Nordiske Rum.

Med en fortid som trendforsker hos Pejgruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og modejournalist hos Euroman og i dag partner i We Made It rådgiver han virksomheder indenfor design- og livsstilsbranchen om fremtidens trends.

Mads bliver flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade og er en underholdende og inspirerende foredragsholder.

Forespørg på Mads Arlien-Søborg og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mads Arlien-Søborg

Vilde verden

Verden er fuld af vilde, innovative ideer og koncepter. Det er drivkraften som skubber udviklingen fremad og giver inspiration til os alle. Vær klar til at blive udfordret og opdateret på nogle af de mest fantastiske koncepter, som vil revolutionere verden. Få ny inspiration via dette spændende foredrag om de vildeste koncepter indenfor design, fashion, lifestyle, retail og hospitality.
Forespørg på dette foredrag

Tidens trends

Hvad er en trend, og hvordan spotter og bruger man trends? Nogle trends er flygtige, mens andre hænger mere ved. Trendforskere karakteriserer strømninger i tiden som diller, trends og megatrends alt efter deres gennemslagskraft. Trends handler om mere end blot “den ny sort” eller spørgsmålet om striber eller tern. Trends knytter mennesker og idéer sammen på tværs af brancher, landegrænser og kulturer og skaber grundlag for nye fællesskaber.
Et underholdende og inspirerende foredrag, hvor temperaturen tages på tidens mange trends indenfor en lang række livsstilområder: Mode, design, musik, mad, rejser m.m. Men også en spændende indførelse i arbejdet med trends. Så er du opdateret!
Forespørg på dette foredrag

Trends i boligen

Den nordiske indretningsstil er udfordret af internationale strømninger der ruller ind over Skandinavien og indbyder til mere eklektiske løsninger. Det stiller større krav til måden vi indretter os på og giver blandt andet mere rum til personlige historier og udtryk har fået langt mere plads. Få overblik over tidens trends via dette foredrag om de nyeste trends indenfor bolig og boligindretning.
Forespørg på dette foredrag

Hvem bestemmer, hvor skabet skal stå?

Boligen har altid været kvindernes domæne, men nu er kønskampen for alvor rykket ind i boligen. En ny generation af mænd forlanger af få medindflydelse.

Et underholdende og oplysende foredrag, der både henvender sig til mænd og kvinder, og som altid giver stof til debat og eftertanke.
Forespørg på dette foredrag

Hotte destinationer

Weekend i London eller en uges ferie i New York? Vi vil have oplevelser, når vi rejser, hvad enten det er ferie- eller forretningsrejse. De fleste har ikke tid og mulighed for at finde de nye, hotte destinationer, og derfor misser man muligheden for de virkelig spændende oplevelser. Få et inspirerende overblik over de mest hippe restauranter, hoteller og butikker lige nu.

Det bedste af det hele er, at hip-faktoren ikke nødvendigvis har med pris at gøre. Så pak kufferten og tag på rejse med din egen personlige trendguide til de mest trendy og inspirerende steder i verden.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Mads Arlien-Søborg

Referencer: 

"Tak for en et inspirerende og værdifuldt foredrag. Alt i alt en rigtig god oplevelse og alle gik derfra beriget."
- Sofie Grøndahl, Cane-line

"Mads har en meget levende måde at fortælle på og havde god føling med mine kollegaer i lokalet - han sporede sig fint ind på, hvad de ville høre ud fra hans slides."
Nina Lindsay Vinding, Rosendahl Design Group

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Mads Arlien-Søborg holder.

Foredrag med Christian Grau

Christian Grau

Christian Grau er tv-vært samt bil- og livsstilsekspert. Du husker ham fra DR1’s “Kender du typen?” ...
Foredrag med Tor Nørretranders

Tor Nørretranders

Tor Nørretranders er en faglitterær forfatter, som primært beskæftiger sig med det at være menneske....
Foredrag med Jim Lyngvild

Jim Lyngvild

Jim tager pt. ikke imod nye forespørgsler. Du er velkommen til at kontakte os for at komme på en ven...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere