35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mads Arlien-Søborg

Trendforsker. Foredrag om trends og bolig.
Mads Arlien-Søborg er Danmarks førende trendforsker og livsstilsekspert, som gennem de sidste mange år har arbejdet med mode, livsstil og design. Mads er fast tilknyttet DR, hvor han er vært i serierne De Vilde Huse, Vilde Hoteller og Nordiske Rum. Mads ved alt om tidens trends og tendenser – hvor de opstår, og hvordan de fremtræder. Og ja, han har nok også selv skabt et par stykker i tidens løb i forbindelse med at fremme dansk design i Danmark og udlandet.

Mads arbejder som freelance-skribent på diverse livsstilsmagasiner, og optræder som en veloplagt og underholdende foredragsholder. Som trendekspert bliver han flittigt citeret i danske og internationale magasiner og dagblade.

Mads er cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet. Han har en fortid som trendforsker hos Pejgruppen, nyhedsredaktør på Bo Bedre og modejournalist på Euroman. I dag har han sit eget firma Pre-View, som rådgiver virksomheder i livsstilsbranchen om fremtidens trends.

Forespørg på Mads Arlien-Søborg og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mads Arlien-Søborg

Vilde verden

I programserierne De Vilde huse og Vilde hoteller på DR K er Mads Arlien-Søborg taget på oplevelse i en verden, hvor selv fantasien nogle gange ikke slår til. Han oplever, hvordan mennesker lever og bor på fjerne kontinenter. Samtidig oplever han også, at vi på nogle områder alligevel tænker ens, og deler nogle af de samme bekymringer og glæder.

I dette foredrag kommer man bag om programserierne, hvor Mads fortæller om fremtidens fantastiske hoteller og boliger.
Forespørg på dette foredrag

Trends i boligen

Oplev de nyeste trends indenfor boligindretning suppleret med masser af inspirerende eksempler. De seneste år er der kommet enorm fokus på boligindretningen, og et stigende antal danskere interesserer sig for design og indretning. Vores hjem fortæller noget om, hvem vi er. Det skal ikke blot være lækkert indrettet, men også fremstå personligt og unikt. Derfor er boligtrends interessant for alle, der ønsker at skabe et smart og inspirerende hjem. Mads Arlien-Søborg viser eksempler på tidens trendy indretninger - både nu og i fremtiden.

Bliv i foredraget opdateret på de vigtigste trends og få masser af inspiration og gode tips til din indretning.
Forespørg på dette foredrag

Hvem bestemmer, hvor skabet skal stå?

Boligen har altid været kvindernes domæne, men nu er kønskampen for alvor rykket ind i boligen. En ny generation af mænd forlanger af få medindflydelse.

Et underholdende og oplysende foredrag, der både henvender sig til mænd og kvinder, og som altid giver stof til debat og eftertanke.
Forespørg på dette foredrag

Tidens trends

Hvad er en trend, og hvordan spotter og bruger man trends? Nogle trends er flygtige, mens andre hænger mere ved. Trendforskere karakteriserer strømninger i tiden som diller, trends og megatrends alt efter deres gennemslagskraft. Trends handler om mere end blot “den ny sort” eller spørgsmålet om striber eller tern. Trends knytter mennesker og idéer sammen på tværs af brancher, landegrænser og kulturer og skaber grundlag for nye fællesskaber.

Et underholdende og inspirerende foredrag, hvor temperaturen tages på tidens mange trends indenfor en lang række livsstilområder: Mode, design, musik, mad, rejser m.m. Men også en spændende indførelse i arbejdet med trends. Så er du opdateret!
Forespørg på dette foredrag

Hotte destinationer

Weekend i London eller en uges ferie i New York? Vi vil have oplevelser, når vi rejser, hvad enten det er ferie- eller forretningsrejse. De fleste har ikke tid og mulighed for at finde de nye, hotte destinationer, og derfor misser man muligheden for de virkelig spændende oplevelser. Få et inspirerende overblik over de mest hippe restauranter, hoteller og butikker lige nu.

Det bedste af det hele er, at hip-faktoren ikke nødvendigvis har med pris at gøre. Så pak kufferten og tag på rejse med din egen personlige trendguide til de mest trendy og inspirerende steder i verden.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Mads Arlien-Søborg

Referencer: 

"Tak for en et inspirerende og værdifuldt foredrag. Alt i alt en rigtig god oplevelse og alle gik derfra beriget."
- Sofie Grøndahl, Cane-line

"Mads har en meget levende måde at fortælle på og havde god føling med mine kollegaer i lokalet - han sporede sig fint ind på, hvad de ville høre ud fra hans slides."
Nina Lindsay Vinding, Rosendahl Design Group

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere