Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mads Vangsø

Tv- og radiovært
Mads Vangsø er tv- og radiovært. Hans foredrag sætter fokus på udvikling, dedikation og målsætning, der ifølge Mads Vangsø alle er grundelementer til et vellykket projekt, der står skarpt til slut. I sit foredrag vil han inspirere sit publikum til at turde at tage flere chancer. Men på samme tid opfordrer han dem også til, at de skal gøre et grundigt forarbejde.
 
Du har med stor sandsynlighed set eller hørt Mads Vangsø i tv eller radio. Han har gjort sig bemærkelsesværdig på disse medier siden 1990'erne. Han har for eksempel fungeret som vært i Radio 100’s morgenshows “Mads om morgenen” og “Farvel seng – jeg elsker dig”. Han har også været vært på P3’s “Monkey Business” og “Vangsøs Vækning” på The Voice. Derudover skabte Mads Vangsø sammen med Casper Christensen, Søren Søndergaard og Jan Gintberg “Tæskeholdet”, der i 1990'erne blev en af Danmarks absolut største mediesucceser. Sidst, men ikke mindst, var han vært på TV2 Zulus “Argh! Det gjorde jeg bare ikk!”. Lige fra starten som blev det et af kanalens mest sete programmer.

Mads Vangsø har aldrig holdt sig tilbage, når udfordringer har meldt sig. Dog følte han stadig, at han godt kunne have brug for at tage dét skridt ekstra. Af den grund valgte han sammen med Lasse Wulff Hansen at kaste sig ud i en syvugers rotur tværs over Atlanten d. 12. december 2018. Her blev det tydeligt for Mads Vangsø, hvilken betydning forberedelse, træning og 100% dedikation har. Det er kernen for, om projektet vil briste eller bære.

Mads Vangsøs foredrag om denne rejse inspirerer publikum til altid at prioritere forandring, udvikling og målsætning.

Forespørg på Mads Vangsø og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mads Vangsø

Tværs over Atlanten

Kom med til et foredrag, der sætter fokus på et umuligt mål, der krævede commitment, målsætning og forandring.

Atlanterhavs-roeren Mads Vangsø holder motiverende foredrag om at sætte sig selv umulige mål – og naturligvis om at ro over Atlanten.

Den 12. december 2018 begav Mads Vangsø og Lasse Hansen sig ud på en vild rotur tværs over Atlanterhavet - kun de to. Rejsen krævede flere års forberedelse, træning og 100 % commitment. Det hele resulterede i, at de to mænd efter 49 barske dage nåede til Caribien.

Mads Vangsø giver i dette foredrag sine deltagere et inspirerende indblik i den forandring, han selv står bag i sit liv. Du får svar på, hvorfor det giver mening at sætte sig store mål, og hvad du skal huske på, når bølgerne går højt, og du er tæt på at tabe modet.

Oplev en erfaren foredragsholder, der forstår at sætte forandring, udvikling og målsætning på dagsordenen.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere