35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Manu Sareen

Manu Sareen: Foredrag om børnebøger og kulturforskelle
Manu Sareen er uddannet socialpædagog, og konfliktmægler. Han har stor erfaring med integrationsarbejde og underviser i socialt arbejde på blandt andet lærerseminarier, i kommuner, ministerier og ved politiet.

Han har været ansat i Døgnkontakten/Etnisk konsulent Team, krisecenter for børn og unge (1997 – 2007) og været tilknyttet Københavns Kommune som etnisk konsulent (1999 – 2007) I 2006 blev Manu gruppeformand for det Radikale Venstre og fra 2011 til 2015 var Manu Sareen ligestillings og kirkeminister. Sideløbende var han Minister for nordisk samarbejde fra 2011 til 2014. Fra 2008 til 2010 var han desuden statsrevisor.

Manu Sareen har skrevet flere fag- og børnebøger, bl.a. den populære Iqbal Farooq serie of de frie gendigtninger af HC Andersen ”Klods-Hassan” og ”Hvad fætter gør er altid det rigtige”. Manu Sareen arbejder i dag som forfatter.

Forespørg på Manu Sareen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Manu Sareen

Manu Sareen og ”Gaven at have været ramt af stress”

Manu deler, i dette medrivende foredrag, ud af sine personlige erfaringer om stress, psykisk sårbarhed og udfordringer med en sjældent ærlig stemme. Vi får fortællingen om, hvordan den tidligere minister formår at opretholde sit krævende arbejdsliv som minister og sin professionelle styrke. I kølvandet på en socialministerstilling og en voldsom skilsmisse, blev Manu stress- og angstramt. Vi hører om Manus rejse igennem svære følelser, umulige beslutninger og hjerteskærende personlige oplevelser. Dette foredrag giver både en sjælden indsigt og noget til hovedet og hjertet.

Forspørg på dette foredrag

Manu Sareen og børnebøgerne.

Manu Sareen fortæller i dette foredrag om sine enormt populære børnebøger, Iqbal Farooq serien og hans nyfortolkninger af H.C. Andersen historierne Klods-Hassan” og ”Hvad fætter gør er altid det rigtige”.
Manu fortæller også om, hvordan det er at være forfatter, skriveprocessen, samt om hans bud på hvorfor, at Iqbal Farooq bøgerne er blevet en så stor succes. Han fortæller ligeledes om de rigtige personer i hans bøger og om det virkelige liv, hvor handlingen udspiller sig på Nørrebro.
Forspørg på dette foredrag

”Når kærlighed bliver tvang”

Manu Sareen har i de sidste mange år arbejdet med etniske minoriteter og fortæller i dette foredrag om tvangsægteskaber, arrangerede ægteskaber og om æresrelaterede konflikter. Han fortæller om, hvilket liv mange indvandrerkvinder egentlig lever i Danmark og giver et indblik i det stille oprør i blandt mange indvandrerkvinder, som vi er vidne til i dag og om de store udfordringer indvandrermændene oplever i det danske samfund.
Forspørg på dette foredrag

Det delte Danmark

Danmark er ved at blive delt mellem danskere og folk med anden etnisk baggrund. I storbyerne er der ”sorte” og ”hvide skoler”, danskere og indvandrere mødes kun i den lokale grønthandler og kommunikationen er præget af fordomme og uvidenhed. Politikerne har i årevis snakket om integration, men i stedet er der ved at opstå to parallelsamfund. Hvordan vil Danmark se ud i år 2027, hvis vi forsætter den nuværende kurs? Og er integration overhovedet mulig, når danskere og indvandrere ikke taler sammen?
Forspørg på dette foredrag

Den svære dialog med andre kulturer

Dialog kan være vanskelig, specielt i mødet med værdier og kulturer vi ikke kender. Der kan let opstå situationer, hvor forskellige normer, værdier og sociale koder vanskeliggør kommunikationen. Manu Sareen fortæller i dette foredrag om unges to kulturelle problematikker, det særlige karakteristika i mødet mellem etniske minoriteter og det danske samfund og stigmatiserings og udstødelses processer i blandt marginaliserede unge. Manu kommer også med løsninger på kulturelle konflikter og løsninger generelt indenfor integrationsområdet.
Forspørg på dette foredrag

Foredrag om medicinsk cannabis

Medicinsk cannabis er oppe i tiden, men er det hele blot et forbigående modefænomen, eller står vi virkelig med et plante, som vi ikke har opdaget det fulde potentiale af endnu. Hør Manu Sareen fortælle om, hvordan han selv tog medicinsk cannabis under hans ministertid. Manu fortæller også om sin rejse igennem denne nye verden, som han aldrig havde troet, at han skulle være en del af. En rejse, hvor han har mødt flere hundrede mennesker, der har taget medicinsk cannabis med stor sucses. Du får også en viden om begreberne omkring medicinsk cannabis, ligesom Manu Sareen også vil fortælle om sit søgsmål mod den danske stat og den nye Patientforening for Medicinsk Cannabis.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere