Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Marina Aagaard

Master, lektor, landstræner. Foredrag der motiverer til sundhed og motion med hjerne og hjerte.
Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for blandt andre DR Sundhedsmagasinet, Penge og Lev Nu og ekspertkilde for TV2, JP, Børsen, Politiken, BT, I form, Liv m.fl.

En foredragsholder, der kontant, med kant, fortæller om konkrete metoder til tidseffektiv, hjernebaseret træning og sundhed.
Marinas foredrag er baseret på den seneste forskning inden for motivation, sundhed og træning og inspirerer til bedre præstation på job og i idræt – og mere liv i hverdag og fritid – med tiltag, der straks kan implementeres.

Alle foredrag kan tilpasses det aktuelle arrangement. Foredrag på dansk eller engelsk.

Marina har udgivet 30 bøger om sundhed og træning baseret på videnskabelig teori og 25 års praksis, bl.a., ”Fitness – i bedre form på kortere tid”, "Ski fitness" og "Golf fitness". Flere af bøgerne er bestsellere og pensum på uddannelser inden for idræt og træning. Desuden har hun udgivet ebøgerne ”Cruise Fitness”, ”Fly Fitness” og ”Kilimanjaro Trekking” om træning til og på rejser.

Marina er Master of Fitness and Exercise, Syddansk Universitet, træner, tidligere landstræner i AER GYM, fysisk træner for topatleter i mange idrætter samt lektor i idræt. Hun anvender sin viden og internationale erfaringer inden for elitetræning, mentaltræning og motivation til at inspirere både ledere og ledige, nørder og nysgerrige til optimering af sundhed, træning, præstationsevne og motivation på job og i fritiden.

Forespørg på Marina Aagaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Marina Aagaard

Træning der tæller – i bedre form på kortere tid

For mange spilder tiden i (firma) fitnesscenteret eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Få indblik i smart, strategisk træning, der er målrettet bedre præstation og helbred. Genveje til bedre træningsoplevelser og effektiv tidsudnyttelse. Kend fakta fra fup og hør om tendenser. Få indblik i topatleters veje til motivation og resultater – større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere. Plus intelligent motion, der forebygger skader og sygefravær og træningspauser pga. overbelastning.
Forespørg på dette foredrag

Fra rygrad som en regnorm til go-getter – om vaner, motivation og målsætning

Mangler der viljestyrke? Eller måske noget andet? Hvorfor er det så svært at få nyere sundere vaner? Få indsigt i vanernes natur og viden om vaneændring; vend vage overbevisninger til vilje til forandring. Få fornyet motivationen med viden om det, der driver os alle og det der øger motivationen hos hver enkelt. Kend til barrierer, triggere og motivationsfaktorer og bliv klædt på til at sætte og nå mål.
Forespørg på dette foredrag

Kilimanjaro trekking – fornøjelse, farer og femstjernet fysisk forberedelse

Den komplette fortælling med fantastiske fotografier. Om veje til at komme nærmere målet om at nå toppen. På bjerget er ingenting sikkert, men forhåndsviden og forberedelse gør en forskel. Der er mange myter om turen til Afrikas tag, men hvad skal der egentlig til for at få en succesfuld Tanzania trekking oplevelse? Tips og turfortælling for nysgerrige og voksne eventyrere på turistklasse, KIlimanjaro-ture uden bjergbestigning, men med trekking, trappeklatring og teltophold.
Forespørg på dette foredrag

Hjerne og krop i top – i fritid og på job

Evidensbaserede energistrategier. Et inspirerende, interaktivt foredrag. Du er... hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig. Foredraget formidler, hvordan man med testede metoder i praksis kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte og bedst af alt: Med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg. Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på kontoret eller hjemme; ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation.
Forespørg på dette foredrag

Senior fitness – sundhed og motion for hjerne og hjerte

Sund aldring: Det er aldrig for sent at få det godt eller bedre, men det kræver motivation og den rette motion.
Foredraget handler om, hvordan man med overkommelige, positive livsstilstiltag og den rette motion kan forbedre sundhed og velvære. Introduktion til praktiske metoder til at optimere motivation samt fysisk og mental kapacitet – og tips til at minimere svækkelse, sygdom og stress: Kort sagt optimere livskvalitet og energiniveau med positive tilvalg i stedet for fravalg.
Foredraget tilpasses til målgruppen; institutioner og sundhedsprofessionelle eller brugere; fra inaktive til hyperaktive seniorer.
Forespørg på dette foredrag

Fitness – i bedre form på kortere tid

Smart motion giver bedre præstation – nu og fremover. Genveje til (endnu) bedre form og bedst mulig tidsudnyttelse. For mange og spilder tiden i (firma) fitnesscenteret, derhjemme eller udendørs på løbeturen og opnår ikke de ønskede resultater. Kend fup og fakta og få indblik i topudøvernes veje til motivation og bedre resultater. Undgå skader og overbelastning, der medfører pauser. Træn strategisk, nå motionsmålene og kom på toppen fysisk og mentalt. Få overblik over de seneste tendenser og styr på de nyeste metoder: Opnå bedre resultater – større styrke, øget udholdenhed, bedre bevægelighed, mere muskelmasse eller stabilt vægttab – hurtigere. For nysgerrige og ambitiøse motionister på alle niveauer.
Forespørg på dette foredrag

Kickstart, Power Pause og Moving Mindfulness

Aktivitetsindslag og pausemotion med mening. Møde- eller konferenceindslag.
Mental og fysisk aktivitet, der adspreder og udvikler. Temar: Energizer eller Stressreducer.
Motiverende, overkommelig og berigende bevægelse – blid og meditativ eller målrettet og intensiv – i form af øvelser eller gåture, inde eller ude, med temaer som fx åndedræt, balance, bevægelighed og mindfulness. Kan kombineres med sundhedsforedrag. Skræddersyes efter behov.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Marina Aagaard

Referencer: 

“Mange tak for et virkeligt inspirerende foredrag. Med en smittende energi og beslutsomhed formåede du at fange os alle uanset interesse for idræt eller ej. Med din ligefremme og ukomplicerede tilgang til at få et sundt sind og krop, formåede du med nærvær og enkelte effektive øvelser, at få selv den mest forbeholdne medarbejder med på ”legen”. Det er helt sikkert, at du ramte plet i forhold til målgruppen, og alle fik noget med sig hjem. Det var en rigtig god aften – tak!”
- Lykke Luimes, HR Manager, Scott/Tiger

“Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg.”
- Martin Dyrholm, Koncerndirektør Dayz

“Marina havde gearet sine foredrag og aktiviteter til Thule Basen og formåede at lave en masse brugbart for alle basens beboere; folk var meget glade for de nye input og inspiration. Marina er en empatisk og levende underviser og rigtig god til at holde foredrag på både dansk og engelsk”.
- Rebekka I. H. Kjempff, Afdelingsleder/Supervisor, Activities, Thule Air Base

"Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider”.
- Henrik Nymark, fysioterapeut, på Fitness Festival, Farum

“Tusind tak for et helt fantastisk foredrag! Vi var ovenud begejstrede – det var virkelig både inspirerende og oplysende – og personligt har jeg lavet flere af dine øvelser adskillige gange siden! Jeg har indtryk af, at dem der kom, fik utrolig meget ud af det – spørgelysten var stor!!”
- Gunna Grøn, Hørning Bibliotek

“Et meget præcist oplæg til målgruppen. Højt fagligt niveau og samtidig lav-praktiske eksempler, der er til at forstå. Marina sørger for et perfekt match mellem forskningsbaseret teoretisk viden, mangeårig praktisk erfaring og dyb indsigt i den målgruppe hun står overfor”.
- Birthe Bach, Idrætskonsulent, DGI Nordjylland

"Det var en super god dag. Jeg har udelukkende modtaget positive tilbagemeldinger om indholdet af dine oplæg og dine formidlingsevner; 'Marina er som foredragsholder yderst motiverende og skaber rum for refleksion, diskussion og fordybelse. Motivationsforedragene indeholder både praktiske øvelser, lettilgængelige illustrationer og overskuelige keypoints Indholdet af foredragene og Marina som person motiverer - helt konkret – ift. virket som KRAM ambassadør".
- Morten Lysdahlgaard, Guldborgsund Kommune

“Tusind tak endnu en gang for engagementet og ikke mindst dine bidrag. Alle tilbagemeldinger har været yderst positive hvor samtlige deltagere har følt sig meget inspireret af dine indlæg.” 
- Martin Dyrholm, Koncerndirektør Dayz

"Meget levende og inspirerende. Marina får alle med."
- Gitte Winkler, Lederne Nordsjælland

“Marina havde gearet sine foredrag og aktiviteter til Thule Basen og formåede at lave en masse brugbart for alle basens beboere; folk var meget glade for de nye input og inspiration. Marina er en empatisk og levende underviser og rigtig god til at holde foredrag på både dansk og engelsk”.
- Rebekka I. H. Kjempff, Afdelingsleder/Supervisor, Activities, Thule Air Base

"Tak for et autentisk, realistisk og menneskeligt foredrag i Farum. Jeg var positivt overrasket, særligt i disse “trends-tider”."
- Henrik Nymark, fysioterapeut, på Fitness Festival, Farum


Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Marina Aagaard holder.

Foredrag med Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er kendt som Iforms kost- og træningsekspert og ernæringsekspert på Go’ morgen D...
Foredrag med Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende og en...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere