Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Martin Kongstad

Madanmelder, skribent, forfatter

Martin Kongstad er forfatter, journalist og madanmelder blandt meget andet. I en årrække var han f.eks.- vært i interview- og madprogrammet Bearnaise er Dyrenes Konge på det hedengangne Radio24syv, og sidenhen på Heartbeats. I skrivende stund er han madanmelder og skribent på Weekendavisen. Han begyndte sin karriere som journalist for musikbladet Gaffa, da han var 21. Sidenhen har han været tilknyttet Euroman, Politiken, Berlingske og Weekendavisen.


Martin Kongstad har skrevet bøgerne ”Han danser på sin søns grav” (2009), ”Fryser jeg” (2013), ”Kokken der holdt op med at rødme” (2018) og ”Casper2 om komikeren Casper Christensen (oktober 2020). Det er en anti-klassisk biografi, hvor Martin Kongstad inddrager sig selv i beskrivelsen af hovedpersonen Casper.
Desuden har Martin lavet flere end 200 afsnit af den populære podcast-udsendelser ”Bearnaise er Dyrenes Konge”, hvor han spiser ude med forskellige gæster og anmelder en restauranten.


Martin bor på Nørrebro med sin kæreste, stylisten Linda Brostrøm. Sammen har de tre børn.

Forespørg på Martin Kongstad og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Martin Kongstad

Bearnaise er dyrenes konge

Martin Kongstad, har med sin meget veludviklede sans for god smag og sine fortræffelige fortælleregenskaber lært os, at bearnaise er dyrenes konge. I dag kan man med god ret kalde Martin madanmeldernes konge. Han er nemlig en af landets med mest elskede og aktive madanmeldere.

I dette foredrag tager Martin deltagerne ind i madens og madanmeldelsens fantastiske og sansemættende verden. Han fortæller om de gode madoplevelser, om de dårlige madoplevelser og hvad der definerer det ene fra det andet i hans verden. Om detaljens betydning og hvad godt mad kan, og hvilken rolle den spiller i vores kultur. Undervejs krydres fortællingen med en masse sjove anekdoter og iagttagelser fra ikke bare den danske, men også den internationale restaurantscene.

Efter foredraget vil der være mulighed for spørgsmål og debat.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere