35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Martin Kreutzer

Ernæringsekspert og forfatter.
Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Martin har bl.a. skrevet bestselleren ”Antiinflammatorisk kost – sluk branden der hærger dig indefra” og guiden ”Eksamenspower – spis dig til mindre stress og bedre karakterer”. Med over 10 års erfaring fra den naturvidenskabelige forskningsverden og vejledningen af flere tusinde ved Martin, hvad han taler om.
Martin har modtaget priser for sin formidling af kompliceret ernæringsstof på en lettilgængelig måde uden, at det går ud over de videnskabelige fakta.
Martin Kreutzer er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har siden 1996 beskæftiget sig med sund kost og ernæring. Mange kender ham som flittig artikelforfatter for Iform, Aktiv træning, Børsen o.a. og fra Politikens håndbøger.
Det helt særlige ved Martins artikler er, at han er solidt funderet inden for både ernæring og træning, og der er næsten ikke grænser for, hvad han har skabt af kostplaner og træningsprogrammer til læserne i årenes løb.

Forespørg på Martin Kreutzer og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Martin Kreutzer

Toptunet hjerne og krop

Det er ikke naturligt at være træt om morgenen eller om eftermiddagen og øm i leddene efter træning. Men hvis dine madvaner og din livsstil i øvrigt bringer din kropskemi ud af balance og, du ikke får skabt det rette fundamentet for din trivsel, så er det faktisk, hvad du kommer til at opleve. Virkelig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, overvægtige, i dårlig form, energiforladte, sygdomsramte og stressede – eller stærkt på vej til at blive det. Det gør Martins foredrag op med. Gå ikke glip af Martin Kreutzers fantastiske foredrag, hvor I får konkrete redskaber og et skub i den rigtige retning, så du får mere energi i dagligdagen til træningen, jobbet og fritiden.
Forespørg på dette foredrag

Business-power

Spis dig til mindre stress og bedre performance. Det moderne arbejdslivs er ofte præget af perioder, hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presser dig selv til det yderste. I den forbindelse er kosten og din øvrige livsstil afgørende faktorer. Med den helt rette strategi kan du optimere din mentale ydeevne, øge overskuddet i en travl hverdag og holde sygdommene på afstand. Foredraget giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle et travlt arbejdsliv med succes. Og det smitter direkte af på din energi og overskud når du kommer hjem. I dette foredrag får du konkrete retningslinjer for, hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament, som gør dig stærk i en travl og til tider presset hverdag – og som gør dig i stand til at være bedst når det gælder. Til foredraget får I blandt andet - en konkret introduktion til hvad I først og fremmest skal spise for at få energi og overskud, den perfekte koststrategi til en udfordrende dag på jobbet og derhjemme og herudover får I inspiration til en masse små og store ændringer som man kan foretage sig så mentale og fysiske ydeevne kommer i top. Sidst men ikke mindst får i brugbare tips og tricks til igennem ernæring og motion at mindske kroppens usunde belastning mest muligt.
Forespørg på dette foredrag

Vind over gigten med gaflen.

Hvis du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen eller knæene – og kommer tilbage med diagnosen gigt, så er der en god chance for, at du selv kan gøre virkelig meget for at gøre en forskel. For selv om gigt påvirker hver anden 40-årig og stort set alle over 60 år, kan man med en overkommelig og målrettet indsats hver dag gøre en kæmpestor forskel for, om man kan blive ved med at leve det liv, man ønsker, i stedet for at lade sig begrænse af ømhed og smerter.
Dine kostvaner har en altafgørende betydning for evnen til at leve med gigt. Ved at spise de rigtige ting styrker du immunforsvaret og hjælper kroppen med at lindre gigtsmerterne og bremse inflammationerne. Men hvordan og hvorledes kan være svært at gennemskue for menigmand. Med afsæt i sin aktuelle bog ”Vind over gigten med gaflen” (Politikens forlag, marts 2018) og sine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter Martin Kreutzer sløret for madens magi, og giver jer konkrete redskaber til, hvordan man spiser sig til gigtlindring. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at I går hjem med et hav af værktøjer.

Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Martin Kreutzer holder.

Foredrag med Henrik Duer

Henrik Duer

Mange kender Henrik Duer som den hårde vært og personlige træner på TV3-programmet ”Ekstremt fed – e...
Foredrag med Michelle Kristensen

Michelle Kristensen

Michelle Kristensen er kendt som Iforms kost- og træningsekspert og ernæringsekspert på Go’ morgen D...
Foredrag med Marina Aagaard

Marina Aagaard

Marina er en af landets mest erfarne sundheds- og træningsformidlere. Motionsekspert for blandt andr...
Foredrag med Morten Elsøe

Morten Elsøe

Morten Elsøe er forfatter og kandidat i molekylær ernæring og fødevareteknologi. Han beskæftiger sig...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere