Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mathias Sørensen og Adrian Adler Petersen

Den succesfulde podcastduo lærer fra sig
Adrian Adler Petersen og Mathias Sørensen udgør tilsammen podcastduoen “Kontrafej”. De har i dag en række anmelderroste podcastserier på CV'et, men det er ikke lang tid siden, at de stod overfor at lave deres første podcast.

Det var en process, hvor de måtte lære håndværket at kende, imens de udførte det, og hvor de begik alle tænkelige fejl undervejs.

Resultatet blev “Et Langsomt Mord”, en personlig fortælling om Adrians fars hårde liv, mystiske død og om social arv. Den vandt priserne for årets fortælling, årets radiodokumentar og sølv ved europamesterskaberne i radio, Prix Europa. Den er også den mest downloadede dokumentar i DRs historie.

I Adrian og Mathias' forskellige foredrag skitserer de, hvordan de gik fra kun at have hørt podcasts til at skabe deres egen sammenhængende, velproducerede og medrivende fortælling. 

Forespørg på Mathias Sørensen og Adrian Adler Petersen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mathias Sørensen og Adrian Adler Petersen

Vores første podcast

I dette lynkursus fortæller Adrian og Mathias i korte træk alle de ting, som de ville ønske, de havde vidst, før de lavede deres første podcast. Ved brug af klip fra Et Langsomt Mord og deres andre produktioner forklarer de, hvordan man strukturerer optagelser, arbejder dramaturgisk, holder orden i sit materiale og klipper det sammen til en færdig fortælling. Foredraget vil give et overblik over processen omkring at lave en podcast.
Forespørg på dette foredrag

Vores første podcast +

I dette minikursus fortæller Adrian og Mathias i korte træk alle de ting, som de ville ønske, de havde vidst, før de lavede deres første podcast. Ved brug af klip fra Et Langsomt Mord og deres andre produktioner forklarer de, hvordan man strukturerer optagelser, bruger forskellige optageteknikker, tænker dramaturgi ind, storyboarder, holder orden i sit materiale, bruger musik og lyddesign og klipper det sammen til en færdig fortælling. Foredraget vil gøre kursisterne i stand til at gå igang med at lave en podcast på egen hånd.
Forespørg på dette foredrag

Podcastuddannelsen

På dette kursus går deltagerne fra begyndere til podcastskabere. Deltagerne vil i løbet af kurset producere en simpel produktion med udgangspunkt i en personlig beretning. De vil prøve kræfter med at optage, storyboarding, manuskriptarbejde, Indtaling af VO, klip og redigering. Adrian og Mathias har recordere og redigeringssoftware til deltagerne. Podcasting er let at komme igang med, men tager tid at mestre. Med podcastuddannelsen kommer du så langt, at du vil kunne lave din egen podcast på egen hånd efterfølgende.
Forespørg på dette foredrag

Et Langsomt Mord og den sociale arv

Adrian fortæller med udgangspunkt i podcastserien “Et Langsomt Mord” om sin opvækst, der var splittet imellem samfundets bund og top. Efter Adrians heroinafhængige far dør på brutal og mystisk vis, flytter Adrian ind i sine bedsteforældres store villa på Frederiksberg. Bedsteforældrene er feterede kunstnere, som blandt andet arbejder med kongehuset, og livet dér er usammenligneligt med Adrians fars sparsomt møblerede etværelses lejlighed. Resten af Adrians opvækst bliver skiftesvis hos sine bedsteforældre og hos Adrians mor, som er også er afhængig af heroin. Det er historien om at vokse med en splittelse i sig, om at elske sine forældre, selvom man ikke kan stole på dem, om at være et socialt udsat barn i pænt og ordenligt tøj og om at finde sin hylde i livet. Det er en personlig skildring af social arv.
Forespørg på dette foredrag

Bagom Et Langsomt Mord

Adrian og Mathias tager dig med bag den håndholdte optager og fortæller om processen med at lave podcast-serien “Et Langsomt Mord”. Foredraget er skiftesvis uddrag fra den 6 afsnit lange serie, og historier om hvordan den overraskende og chokerende handling udspillede sig fra deres perspektiv. De fortæller om de fejl, som var lige ved at lægge projektet dødt undervejs, de dele af historien, som ikke kom med, og om de personlige omkostninger ved at grave så dybt i sin egen fortid.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere