35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mette Martinussen

Madkunstner, der fortæller om måltidets sanselige værdi
Mette Martinussen foredrag har et klart formål: “Min ambition er at skabe sanselige og nytænkende mødesteder for mennesker, mødesteder med sig selv eller med andre. Min tilgang er det kreative og iderige, det unikke og sanselige, det forførende.”

Mette Martinussen er iværksætter, og hun er madkunstneren, der ønsker at åbne menneskers øjne for madens og måltidets sanselige værdi. Gennem iscenesatte forløb i unikke omgivelser gør Mette Martinussen måltidet til forførelse – og både maden, samværet og historierne løfter sig til en højere enhed. Er det gastronomisk innovation, eller er det en tilbagevenden til en traditionel oplevelse af mad? Det er op til den enkelte. Uanset hvad, så giver Mette Martinussen foredrag publikummet en øjenåbner.

På baggrund af Mette Martinussens passion for, hvordan måltidet bliver noget særligt, har hun været på en lang rejse med mad, kunst og iværksætteri på menuen. Undervejs har hun skabt en lang række kreative og nytænkende restaurantkoncepter. Det har gjort hendes navn synonymt med madteater - herunder Restaurant 1th. og Madeleines Madteater. I samarbejde med teatre har hun skabt sansemættende iscenesættelser, hos virksomheder har hun udviklet nytænkende og mindeværdige arrangementer, og hos madproducenterne har hun iscenesat deres gode produkter.

Forespørg på Mette Martinussen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mette Martinussen

Måltidets sanselige værdi

Mette Martinussen åbner i dette foredrag menneskers øjne for maden og måltidets sanselige værdi. Med Mettes iscenesatte forløb i unikke omgivelser bliver det til forførelse – og både maden, samværet og historierne løfter sig. Mette er særligt optaget af, hvordan måltidet bliver til noget særlig. Det skal give plads til en sanselig og registrerende tilstedeværelse, der åbner for nye indsigter og meningsfulde relationer til hinanden.

Book et Mette Martinussen foredrag, hvor I hører om iværksætteri, madkunst og madteater. Hun fortæller om at gøre det, vi kender så godt – måltidet – til en særlig oplevelse, som kan rykke os tættere sammen.

Foredraget kan kombineres med små spiselige iscenesatte tableauer.
Forespørg på dette foredrag

Samarbejde og kreativitet på tværs af grupper.

Mette Martinussen forretningsucces er i høj grad en fortælling om samarbejde og kreativitet. I dette foredrag giver i Mette et indblik i, hvordan man kombinerer og styrker de to kvaliteter og hvilke fantastiske resultater det kan skabe.

Mette har hjulpet flere danske virksomheder, restauranter og madproducenter, herunder Copenhagen Cooking, Arla, Økologisk Landsforening, Panum og Esrum Kloster.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Mette Martinussen

Iscenesættelse af Mette Martinussen:

 - 864,8 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere