Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Michael Juul Eriksen

Forsvarsadvokat
Michael Juul Eriksen er forsvarsadvokat og særligt kendt for sine mange vundne sager, og de spektakulære personer, som han har forsvaret.

Gennem de seneste ti år har Michael Juul Eriksen skabt adskillige opsigtsvækkende resultater - frikendelse til Jønke, Sandberg, den ene terrormistænkte efter El-Husseins angreb og datteren, der var tiltalt for mordet på sin mor i den såkaldte Suldrup-sag. Derudover har han forsvaret Bendtner, Tys-Tys-kilden, Yahya Hassan, ligesom det var ham, der - ugen efter dommen mod drengene Ry, hvor han var forsvarer - fik omstødt drabsdommen mod sygeplejersken fra Nykøbing.

Michael Juul Eriksen er kendt for en særdeles offensiv stil, som indebærer egen efterforskning, dyb juridisk research og nogle heftige procedurer. Som person er han dog en venlig mand fra Nordjylland, slet og ret blomsterhandlerens søn fra Pandrup.

I efteråret 2017 er Michael Juul Eriksen desuden bogaktuel med udgivelsen Forsvar, hvor en række af hans mest kontroversielle sager bliver forklaret fra hans synsvinkel. Samtidig er bogen et blik dybt ind i forsvarers virke og dagligdag.

Forespørg på Michael Juul Eriksen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Michael Juul Eriksen

Det danske retssystem

Dobbeltforedrag med Danni Travn
I dette foredrag giver Michael Juul Eriksen og Danni Travn et indblik i det retsvæsen, alle har en holdning til, men de færreste egentlig kender. Man får dramaerne fra retssalen, efterforskningsforløbets mange krinkelkroge, de etiske overvejelser, de specielle karakterer og spillet mellem politi, anklager, dommer, forsvarer og klient.
Michael Juul Eriksen er den perfekte tourguide ind i kulisserne på det danske retssystem. Gennem de seneste to årtier har han vundet den ene opsigtsvækkende sag efter den anden, hvilket har gjort ham til en landskendt figur. For at få så gode resultater skal man være snu som en detektiv, klog som en professor og fræk som en gadedreng. Det har han levet op til, når han har forsvaret Brian Sandberg, Jørn 'Jønke' Nielsen, Nicholas Bendtner, Yahya Hassan, tys-tys-kilden,en af de terrortiltalte efter angrebet på Krudttønden og Københavns Synagoge, en af hackerne i 'nordens største hackersag' - den såkaldte CSC-sag, datteren i en af landets mest tragiske mordgåder, Suldrup-sagen, ligesom det var ham, der fik omstødt sigøjnerbossen Gimi Levakovic' udvisningsdom i Højesteret.

Såvel Michael Juul Eriksen som Danni Travn selv er rutinerede foredragsholdere og tilstræber en let, levende og åben tone i simple rammer. Formålet er klart: Alle skal gå klogere, men ikke nødvendigvis enige fra arrangementet.

Kom med bag kulissen i de danske retssale og arresthuse med landets mest succesfulde forsvarsadvokat, Michael Juul Eriksen, der gennem de seneste to årtier har vundet den ene opsigtsvækkende retssag efter den anden, hvilket har gjort ham kendt både i og uden for retskredse og i medierne.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Michael Juul Eriksen

 - 93,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Michael Juul Eriksen holder.

Foredrag med Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen

Hans Jørgen Bonnichsen har været chefkriminalinspektør ved politiet i mere end 40 år. I 20 år var ha...
Foredrag med Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen

Jørgen Lange Thomsen er professor ved Retsmedicinsk Institut ved Syddansk Universitet i Odense. Han ...
Foredrag med Ove Dahl

Ove Dahl

Ove Dahl er tidligere drabschef for Københavns Politi og har ligeledes i mange år været et velkendt ...
Foredrag med Kurt Kragh

Kurt Kragh

Kurt Kragh har tidligere været ansat hos Rigspolitiets Rejsehold, ind til afdelingen blev nedlagt. H...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere