Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mikkel Beha Erichsen

Kom med på "Kurs mod fjerne kyster"
De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram ”Kurs mod fjerne kyster”, der blev sendt på TV2. Her sejlede han hele kloden rundt sammen med sin familie på skibet Havana. I Mikkel Beha foredrag har han en levende og inspirerende fortællekunst som foredragsholder, lige præcis som du så det i ”Kurs mod fjerne kyster”. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel Beha hurtigt publikums opmærksomhed på bedste vis med specifikke budskaber og fortællinger, som du får lyst til at tage med hjem!

Mikkel og Emil har i samarbejde skrevet bøgerne ”Hej Far Kære Emil – tanker fra en halv jordomsejling med Havana” og “Alt godt fra Havana - fra Stillehavet og hjem". Bøgerne giver indblik i et utal af oplevelser og erfaringer, som de har gjort sig undervejs på deres lange rejser, og ligeledes er det en fortælling om at gøre sine drømme til virkelighed.

Mikkel Beha er opvokset på Nordkaperen, hvor han i selskab med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel Beha er tidligere tv-vært, redaktør og producer.

Glæd dig til et Mikkel Beha foredrag, hvor du har en enestående mulighed for at komme med på hans rejser gennem overdådige billeder og livagtige beskrivelser.

Forespørg på Mikkel Beha Erichsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mikkel Beha Erichsen

Mikkel og den hvide verden

Denne aften tager Mikkel Beha os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Kommunikationsforedrag: NÆRVÆR – den gode samtale

Foredraget tager afsæt i Mikkels mange års erfaringer med at interview alle slags mennesker. I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig. Med meget konkrete eksempler, og folk "på scenen" viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer

Mikkel er en særdeles rutineret ordstyrer, der kan matche ethvert arrangement, og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Så uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele, så er Mikkel et virkelig stærkt kort at have på hånden.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Mikkel Beha Erichsen

Referencer:

"Vi var alle yderst tilfreds med foredraget. Mikkel forstår og formår at ramme alle med hans fortællemåde og udstråling. Vi kan næsten ikke få armene ned igen."
- Kristina Winther Jørgensen, Personaleforeningen ved Regionshospital Nordjylland, Frederikshavn

"Det var en meget spændende aften med en afslappet Mikkel, der efter foredraget tog sig masser af tid til at signere bøger sammen med sin kone."
- Marianne Nellemann, Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole 

"Alt var bare i orden. Fantastisk Mikkel Beha foredrag. Vil varmt anbefale det til andre."
- Lotte Gurzulidis, Laborantklub 

"Utrolig kompetent foredragsholder som gav os alle hos Royal Greenland en super eftermiddag med mange af livets facetter."
- Niels Bøknæs, Royal Greenland Seafood A/S

"Det var et fantastisk Mikkel Beha foredrag og utrolig inspirerende at høre om Mikkels oplevelser og de gode budskaber, som han også havde! Jeg har fået en masse positive tilbagemeldinger fra folk der deltog i arrangementet, og alle var rigtig glade."
- Malene Rasmussen, Rockwool A/S 

"Vi har fået meget positiv feedback fra vores tilhørere. Mikkel var en fantastisk foredragsholder. Han gik lige ind i publikum med træsko på - ikke mindst på grund af hans ligefremme og menneskelige måde at være på. Vi har haft publikummer, der har sagt, at det er det bedste, de nogensinde har oplevet.
Vi var vildt begejstret".
- Susanne Holm, Kulturhuset Leopold 

"Mikkel var speciel skøn, da han kom i rigtig god tid og tog sig god tid efterfgl. til at tale med sine fans:-)"
- Neel Hansen, FOF Nord 

"Et glimrende foredrag med Mikkel "helt nede på jorden":)
Han gav alle tilstedeværende, både unge og ældre en fantastisk oplevelse.
Sympatisk , ingen "stjernenykker" over Mikkel.
Vi kan helt klart anbefale ham."
- Henrik Kristensen, Vif, Mors håndboldafdeling

"Han er bare super god - rigtig spændende at høre på og fanger alle deltagerne"
- Pia Norre Andersen, Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening 

"En meget oplagt og spændende Mikkel Beha Erichsen var på scenen. Efterfølgende fik Mikkel megen ros og alle syntes, at han var en rigtig spændende fortæller. Det han sagde, gjorde ham meget levende og interessant for tilhørerne. Ham vil vi gerne have ned igen, når der kommer en ny foredragstitel med ham. Flot Mikkel!"
- Claus Kronborg, LOF Haslev

"Foredraget var godt skruet sammen, levende og bestemt ikke uden humor. Mikkel havde rigtig godt greb om tilhørerne. Han var meget modtagelig for spørgsmål fra tilhørerne. Vi har siden modtaget stor ros for at præsentere en god foredragsholder, der kunne lide at være tæt på publikum."
- Kresten Larsen, MARITIM-VIDEN 

"Det kan bare ikke gøres bedre"
- Erling Petersen, Brøndby Seniorråd

"Vi har kun modtaget positiv feedback."
- Mette Friis, NKT Cables A/S

”Det var et forrygende godt og spændende Mikkel Beha foredrag, hvor han formåede at komme omkring rigtig mange facetter af de menneskelige egenskaber, og også nogle opfordringer til at tænke lidt over hvordan vi behandler og møder hinanden. Mikkel Beha formår på sin utrolig varme, charmerende måde at inddrage alle tilhørerne. Stort tak for et super foredrag.”
- Marianne Vinkler Lassen, Aktive Kvinder Silkeborg

"Mikkel er en meget behagelig person, som med indlevelse gav vores kunder en super og personlig inspiration."
- Stene Benche, Vangsgaard A/S

"Mikkel er meget jordnær, favnende og møder menneskene hvor de er - super god kvalitet. Alle vores beboere var yderst tilfredse."
- Ulla Stefansen, Plejecenter Skovhuset

"Mikkel Beha leverede et interessant og medlevende foredrag om sin familie, rejserne og alle de store oplevelser, der har tømret familien sammen. Det er mit indtryk at deltagerne elsker historien og familien der lykkes med livet og med hinanden - og for få penge! En rigtig god historie om at have drømme og forfølge dem!"
- Sabine Skou Gøtterup, FOF Syd- og Vestsjælland/Folkeoplysende forening

"Afviklingen af arrangementet gik over al forventning. Teknikken virkede, vi fik klemt samtlige 150 stole ind i den store sal, og Mikkel Beha leverede 2 X forrygende foredrag, charmerede alle publikummer og gav sig god tid til signering af bøger, selfies og i det hele taget kontakt med publikum.
De fleste af os var i huset fra kl. 13 – 23, og var både trætte og glade bagefter."
- Birgitte Bjerregaard, Egense Forsamlingshus

 "Mikkel Beha er både meget professionel og meget imødekommende. Svarer glad og gerne på alle spørgsmål, og taber aldrig tråden."
- Anne Klara Bæhr, Albertslund Bibliotek


"Dygtig foredragsholder som får vores varmeste anbefaling."
- Charlotte Dalby, Ryomgård Byfest

 - 57,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Mikkel Beha Erichsen holder.

Foredrag med Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cykle...
Foredrag med Mikkel Anthonisen

Mikkel Anthonisen

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel idéen til at sejle jorden m...
Foredrag med Emil Erichsen

Emil Erichsen

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle...
Foredrag med Theis Erichsen

Theis Erichsen

Da Havana stævnede ud i juli 2013 var Theis Erichsen netop fyldt 20 år. Foran ham lå 3 begivenhedsri...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere