35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Mikkel Beha Erichsen

Foredrag om rejser og TV samt ordstyring. Foredrag om rejser og TV.
Mange kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram på TV2 ”Kurs mod fjerne kyster”, hvor han sammen med sin familie sejler jorden rundt på skibet Havana. Mikkels levende og inspirerende fortællekunst i ”Kurs mod fjerne kyster” går igen, når han fungerer som foredragsholder. På en ligefrem, humoristisk og menneskelig måde fanger Mikkel publikums opmærksomhed på bedste vis med konkrete budskaber og fortællinger, som man ikke kan undgå at tage med hjem!

Mikkel har sammen med sin søn, Emil, skrevet bøgerne ”Hej Far Kære Emil – tanker fra en halv jordomsejling med Havana” og “Alt godt fra Havana - fra Stille havet og hjem". Bøgerne handler om de mange oplevelser og erfaringer, de har gjort sig undervejs på deres rejser og ikke mindst om at gøre ens drømme til virkelighed.

Mikkel er selv vokset op på Nordkaperen, hvor han med sin far, Troels Kløvedal, og resten af familien har sejlet store dele af verden tynd. Mikkel er tidligere tv-vært, redaktør og producer.

Forespørg på Mikkel Beha Erichsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Mikkel Beha Erichsen

Mikkel og den hvide verden

Denne aften tager Mikkel os med ud på en rejse op langs Norges kyst, med kurs mod polarisen og øgruppen Svalbard.

I mange år har familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne, og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Mikkel og Den Blå Planet

Gennem snart en menneskealder har Mikkel rejst verden rundt. Han har ved selvsyn oplevet, hvor voldsomt vores klode bliver påvirket af os mennesker, og hvor vigtigt det er, at vi passer på vores forunderlige verden.

Mikkel har oplevet hvordan klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men også en barsk virkelighed overalt på jorden. Skovbrandene hærger i et omfang man ikke tidligere har set, og øget nedbør og mere tørke vil fremover forandre hele kloden for evigt. Sammen med sin familie har Mikkel med egne øje set, hvor voldsomt klimaforandringerne allerede er slået igennem i visse dele af verden, sammenlignet med vores egne nordlige breddegrader.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

I samme båd – Foredrag om ledelse og kommunikation

Med afsæt i sine mange år som chef i tv-branchen og kaptajn på eget skib fortæller Mikkel Beha med humor om sine erfaringer med og holdninger til den gode chef og den selvretfærdige, dovne og forkælede medarbejder ... Og fra sine mange år som medarbejder deler Mikkel sine erfaringer om den uduelige, møgirriterende og fraværende chef og altid pligtopfyldende medarbejder.

Mikkel har i løbet af sine snart 35 år i tv-branchen samlet en masse erfaringer. Han fortæller om styrken ved at kunne omstille sig hele livet, om at være en holdspiller og glæden ved at være en del af et forpligtigende fællesskab. At vi skal huske at hylde forskellighederne, for når vi fokuser på styrken i vores forskellighed, får vi den bedste udgave af os selv og hinanden frem. Med humor og masser af eksempler fortæller Mikkel om at være nærværende - både som kollega
og chef - man skal koncentrere sig og kun gøre en ting af gangen. Og så skal man huske at holde fri … og slukke … og det gælder også chefen.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Mikkel og den store verden

En hver rejse starter med en drøm. På et tidspunktet vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden”, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.
Siden MIKKEL kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt være på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, Kaptain og fortæller.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Kommunikationsforedrag: NÆRVÆR – den gode samtale

Foredraget tager afsæt i Mikkels mange års erfaringer med at interview alle slags mennesker. I foredraget giver Mikkel gode råd til, hvordan man får folk til at føle sig trygge, hvordan man skaber en fælles enighed om samtalens forløb, hvordan man er en god lytter, der kan få mennesker til at åbne op, og ikke mindst, hvordan man sætter grænsen mellem privat og personlig. Med meget konkrete eksempler, og folk "på scenen" viser Mikkel, hvad der virker, og hvilke metoder man ikke skal benytte sig af. Der bliver gennemgået både den gode og dårlige spørgeteknik, kropssprog og andre vigtige faktorer, når man skal opnå en andens fortrolighed.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer

Mikkel er en særdeles rutineret ordstyrer, der kan matche ethvert arrangement, og som med stort engagement og professionalisme hjælper jer med at binde dagen sammen. Så uanset om I har brug for en konferencier, en ordstyrer til en debat, en interviewer eller måske en kombination af det hele er Mikkel et virkelig stærkt kort at have på hånden.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Mikkel Beha Erichsen

Referencer:

"Vi var alle yderst tilfreds med foredraget. Mikkel forstår og formår at ramme alle med hans fortællemåde og udstråling. Vi kan næsten ikke få armene ned igen."
- Kristina Winther Jørgensen, Personaleforeningen ved Regionshospital Nordjylland, Frederikshavn

"Det var en meget spændende aften med en afslappet Mikkel, der efter foredraget tog sig masser af tid til at signere bøger sammen med sin kone."
- Marianne Nellemann, Støttekredsen for Nordjyllands Idrætshøjskole 

"Alt var bare i orden. Fantastisk foredrag. Vil varmt anbefale det til andre."
- Lotte Gurzulidis, Laborantklub 

"Det var et fantastisk foredrag og utrolig inspirerende at høre om Mikkels oplevelser og de gode budskaber, som han også havde! Jeg har fået en masse positive tilbagemeldinger fra folk der deltog i arrangementet, og alle var rigtig glade."
- Malene Rasmussen, Rockwool A/S 

"Vi har fået meget positiv feedback fra vores tilhørere. Mikkel var en fantastisk foredragsholder. Han gik lige ind i publikum med træsko på - ikke mindst på grund af hans ligefremme og menneskelige måde at være på. Vi har haft publikummer, der har sagt, at det er det bedste, de nogensinde har oplevet.
Vi var vildt begejstret".
- Susanne Holm, Kulturhuset Leopold 

"Mikkel var speciel skøn, da han kom i rigtig god tid og tog sig god tid efterfgl. til at tale med sine fans:-)"
- Neel Hansen, FOF Nord 


"Et glimrende foredrag med Mikkel "helt nede på jorden":)
Han gav alle tilstedeværende, både unge og ældre en fantastisk oplevelse.
Sympatisk , ingen "stjernenykker" over Mikkel.
Vi kan helt klart anbefale ham."
- Henrik Kristensen, Vif, Mors håndboldafdeling

"Han er bare super god - rigtig spændende at høre på og fanger alle deltagerne"
- Pia Norre Andersen, Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening 

"En meget oplagt og spændende Mikkel Beha Erichsen var på scenen. Efterfølgende fik Mikkel megen ros og alle syntes, at han var en rigtig spændende fortæller. Det han sagde, gjorde ham meget levende og interessant for tilhørerne. Ham vil vi gerne have ned igen, når der kommer en ny foredragstitel med ham. Flot Mikkel!"
- Claus Kronborg, LOF Haslev

"Foredraget var godt skruet sammen, levende og bestemt ikke uden humor. Mikkel havde rigtig godt greb om tilhørerne. Han var meget modtagelig for spørgsmål fra tilhørerne. Vi har siden modtaget stor ros for at præsentere en god foredragsholder, der kunne lide at være tæt på publikum."
- Kresten Larsen, MARITIM-VIDEN 

"Det kan bare ikke gøres bedre"
- Erling Petersen, Brøndby Seniorråd

"Vi har kun modtaget positiv feedback."
- Mette Friis, NKT Cables A/S

”Det var et forrygende godt og spændende foredrag, hvor MBE formår at komme omkring rigtig mange facetter af de menneskelige egenskaber, og også nogle opfordringer til at tænke lidt over hvordan vi behandler og møder hinanden. MBE formår på sin utrolig varme, charmerende måde at inddrage alle tilhørerne. Stort tak for et super foredrag.”
- Marianne Vinkler Lassen, Aktive Kvinder Silkeborg

"Mikkel er en meget behagelig person, som med indlevelse gav vores kunder en super og personlig inspiration."
- Stene Benche, Vangsgaard A/S

"Mikkel er meget jordnær, favnende og møder menneskene hvor de er - super god kvalitet. Alle vores beboere var yderst tilfredse."
- Ulla Stefansen, Plejecenter Skovhuset

"Mikkel B leverede et interessant og medlevende foredrag om sin familie, rejserne og alle de store oplevelser, der har tømret familien sammen. Det er mit indtryk at deltagerne elsker historien og familien der lykkes med livet og med hinanden - og for få penge! En rigtig god historie om at have drømme og forfølge dem!"
- Sabine Skou Gøtterup, FOF Syd- og Vestsjælland/Folkeoplysende forening

"Afviklingen af arrangementet gik over al forventning. Teknikken virkede, vi fik klemt samtlige 150 stole ind i den store sal, og Mikkel Beha leverede 2 X forrygende foredrag, charmerede alle publikummer og gav sig god tid til signering af bøger, selfies og i det hele taget kontakt med publikum.
De fleste af os var i huset fra kl. 13 – 23, og var både trætte og glade bagefter."
- Birgitte Bjerregaard, Egense Forsamlingshus

 "Mikkel Beha er både meget professionel og meget imødekommende. Svarer glad og gerne på alle spørgsmål, og taber aldrig tråden."
- Anne Klara Bæhr, Albertslund Bibliotek


"Dygtig foredragsholder som får vores varmeste anbefaling."
- Charlotte Dalby, Ryomgård Byfest

 - 57,1 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Mikkel Beha Erichsen holder.

Emil Erichsen

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere