35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Morten Beiter

Journalist, forfatter og foredragsholder. Foredrag om mafiaen.
Morten Beiter, født 1964, er journalist ved Weekendavisen, og har tidligere været udlandskorrespondent for Berlingske Tidende. Morten Beiter blev uddannet journalist ved Journalisthøjskolen i Aarhus og fik sit første job som kulturredaktør på Flensborg Avis.

Morten Beiter har desuden været bosat i Italien i 17 år og er forfatter til bøgerne ”Mand af ære”, ”Passione”, og ”Mafiaen kommer”, som han også holder foredrag om. Efter de mange år i Italien er Morten flyttet tilbage til barndomsbyen Ringkøbing sammen med sin familie. I dag skriver Morten Beiter primært for Weekendavisen og laver radioindslag til P1.

Forespørg på Morten Beiter og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Morten Beiter

Den italienske mafia

Den italienske mafia er ikke noget, man hører meget om ud over på film. Men med en anslået indtjening på 750 milliarder kroner fylder de italienske kriminelle organisationer godt i det italienske økonomiske landskab, og gennem de seneste halvtreds år er mafiaen begyndt at flytte nordpå for at søge nye markeder og vaske sine penge hvide i det ”pæne” erhvervsliv. Ikke kun Norditalien, men stort set hele Europa huser i dag de italienske mafiosi, som efterhånden opfører sig mere som forretningsfolk end kriminelle, og som kan være svære at få øje på og gardere sig imod. Også store danske offentlige byggerier har i det seneste år haft italienske selskaber med mafiarelationer beskæftiget. Hvordan opstod mafiaen, hvordan udviklede den sig og hvorfor er den så svær at bekæmpe? Morten tager jeg i dette foredrag med om bag mafiaen og viser et billede de færreste kender til.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere