Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nicolai Bangsgaard

Antropolog, eventyrer og foredragsholder. Foredrag om at rejse jorden rundt på cykel.
Nicolai Bangsgaard er antropolog, eventyrer, foredragsholder og forfatter til bogen ”SOLO - 4 år jorden rundt på cykel”. Nicolai er desuden passioneret fotograf, og har også arbejdet som freelance-journalist, hvor har optrådt adskillelige gange i radio, magasiner, ugeblade, aviser og i TV – både i Danmark og i udlandet.

Nicolai er kendt for sine mange ekspeditioner på cykel. Her kan nævnes jorden rundt fra 2006-2010, hvor han cyklede 62.180 km, Sydafrika rundt fra 2011-2012, hvor han cyklede 5.000 km og Bali-Beijing fra 2012-2013, hvor han cyklede 10.000 km.

Nicolai holder foredrag på baggrund af sine ekspeditioner og sit forfatterskab, hvor emner som motivationen, målrettetheden, drømmene og modgangen bliver belyst. Foredragene henvender sig bl.a. til virksomheder, klubber, foreninger, institutioner, højskoler og ældrecentre.

Forespørg på Nicolai Bangsgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nicolai Bangsgaard

Caribien rundt på løbehjul

Nicolai Bangsgaard holder et inspirerende og autentisk foredrag om sit udfordrende syv-ugers-eventyr på et løbehjul gennem 10 lande. På ærligste vis vil Nicolai i foredraget bl.a. belyse de mange udfordringer og fornøjelser, der er forbundet med 1000 kilometers lang rejse på et løbehjul med 12 kilo bagage.

I foredraget vil Nicolai inddrage en masse film og billeder fra sin eventyrlige rejse.

Foredraget varer ca. 2 timer (inklusiv pause og spørgsmål). Kan tilpasses alt efter behov.
Forespørg på dette foredrag

Verden er uendeligt meget bedre end sit rygte - jorden rundt på cykel

1.413 dage, 62.180 km, 53 lande, 6 kontinnter, 6 cykeltasker, 1 mand og 1 cykel er nogle af ingredienserne i Nicolai Bangsgaards helt unikke og meget imponerende ekspedition jorden rundt på cykel.

Nicolai Bangsgaard fortæller om sin solorejse jorden rundt på cykel. En tur der startede i Danmark 10. april 2006 og efter 1.413 dage og 62.180 km undervejs endte i København den 20. februar 2010 – efter at have besøgt 53 lande på 6 kontinenter. I foredraget vil Nicolai komme ind på motivationen, målrettetheden, drømmene og modgangen. Med et imponerende lyd-, billed, og videomateriale giver Nicolai en personlig og livsbekræftende fortælling om højdepunkter og nedture, om glæder og savn, om livslyst og frygt, og er et forfriskende bevis på, at verden er uendeligt meget bedre end sit rygte. Hør blandt meget andet om cykelstyrtet i 4.800m i Tibets ubarmhjertige, iskolde mennesketomhed, hvordan de planlagte 2 ekspeditionsår blev til 4, det javanesiske bryllup i svedig Lycra og cykelsko, det chokerende jordskælv en nat i Indonesien og ikke mindst verdens bedste gensynsknus med familien.

Foredraget kan tilpasses målgrupper og interesseområder.
Forespørg på dette foredrag

Afrika-ekspeditionen 2011-2012

Nicolai Bangsgaard beretter i dette foredrag om sit seneste eventyr alene på cykel gennem Sydafrika, Namibia, Botswana, Zambia, Zimbabwe, Swaziland og Lesotho. Gennem en række fascinerende og dragende anekdoter fra den 5.000 km lange rejse i det sydlige Afrika vil Nicolai med humor, nærvær, engagement og ikke mindst kulturel indsigt fortælle om bl.a. mødet med sultne løver, hjertevarme befolkninger, voldsomt udfordrende bjergpas i Lesotho og nådesløse strabadser igennem Namibias ørken i 60 graders varme. Nicolai fortæller ikke kun om den fysiske rejse, men også den mentale rejse, der bl.a. handler om selvudvikling, motivation, kunsten at tage små skridt for at nå større mål og om at turde møde verden og leve det liv, man drømmer om.

Foredraget kan tilpasses målgrupper og interesseområder.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Nicolai Bangsgaard

Nicolai Bangsgaard - 58,6 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Nicolai Bangsgaard holder.

Foredrag med Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cykle...
Foredrag med Mikkel Anthonisen

Mikkel Anthonisen

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel idéen til at sejle jorden m...
Foredrag med Henrik Jeppesen

Henrik Jeppesen

Henrik Jeppesen har valgt en anden levevej end de fleste. I stedet for at lægge fokus på uddannelse,...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere