35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Niels Krøjgaard

Psykologisk entertainer og adfærdsekspert.
Niels Krøjgaards arbejde bevæger sig i krydsfeltet mellem psykologi og menneskelig adfærd, hvor han har specialiseret sig i kognitive processer og perceptionspsykologi, som han siden 90’erne har holdt foredrag omkring, underholdende shows samt undervisningsforløb fra hel- og halvdagskurser til længere forløb. Emnerne han behandler spænder fra manipulationspsykologi, kropssprog/nonverbal kommunikation til undervisning i præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Siden 2005 har han derudover været tilknyttet Instituttet for Fremtidsforskning, hvor han underviser og kører procesforløb i kreativitet og innovation for nogle af verdens største virksomheder.

Oprindeligt begyndte Niels Krøjgaard som tryllekunstner i 80’erne og har bl.a. arbejdet sammen med store kanoner som David Copperfield, David Blaine og Derren Brown. Han fik dog hurtigt interesse for det felt inden for trylleri, som beskæftiger sig med psykologi og menneskelig adfærd. I dag er hans virke som tryllekunstner i traditionel forstand dog lagt på hylden, men Niels er stadig en del af et eksklusivt netværk af tryllekunstnere og personer med psykologisk indsigt, der sammen udvikler tricks, rutiner og effekter til store tryllekunstnere og psykologiske entertainere på den internationale scene.Læs mere...

Forespørg på Niels Krøjgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Niels Krøjgaard

Show – Psykologisk entertainment

Få en aldeles unik og fascinerende oplevelse! Du bliver ikke blot udfordret intellektuelt, glemmer tid og sted i en åndeløs spænding, men vil med garanti også få stof til eftertanke lang tid efter showet. Forestil dig en tryllekunstner uden rekvisitter, som hverken bruger kort, mønter, duer eller mystiske kasser. I stedet er Niels i stand til at tale til vores underbevidsthed og styre vores tanker og handlinger.

Illusionerne foregår i sindet, hvilket gør dem meget stærkere end almindelige tryllerier. Niels fanger signaler i dit kropssprog, du ikke var klar over du udsendte. Han tolker signalerne og ved præcist, hvilke tanker i dit sind, der har frembragt dem. Lyver du, bliver du afsløret.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Manipulationens psykologi

Du bliver konstant påvirket af dine omgivelser: Ord, billeder og lyde bombarderer dine sanser. Men hvad vigtigere er: Du bliver også konstant manipuleret. Uden du er klar over det. Med foredraget MANIPULATIONENS PSYKOLOGI har du mulighed for at opdage, hvordan let mennesker påvirker andre og hvordan du undgår at blive offer for manipulation.

Foredraget tager udgangspunkt i den nyeste forskning, og giver også et indblik i hvordan hjernen fungerer, og hvordan man snyder sig selv.
Kom med helt ind i manipulationens maskinrum og bliv klogere på hvordan du kan påvirke andre mennesker, hvordan du undgår at blive manipuleret, og – ikke mindst – hvor let du manipulerer dig selv.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Din krop kan tale, uden du åbner munden – underholdende show og lærerigt foredrag om nonverbal kommunikation

Niels Krøjgaard indleder med et kort show som psykologisk entertainer, hvor deltagerne får lov til både at grine og forundres, som de aldrig har oplevet det før. Herefter tager Niels Krøjgaard deltagerne med ind i den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet.

Niels Krøjgaard underviser bl.a. hos Rigspolitiet og Politiskolen, hvor nogle af landets bedste efterforskere bruger hans viden i forbindelse med afhøring af kriminelle m.m. Niels Krøjgaard har adgang til den nyeste forskning indenfor feltet, og hans viden kan blive din viden.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Forstærk dit eget kropssprog

Hver gang du møder et andet menneske sætter du aftryk. Og jo mere bevidst du er om din egen adfærd, desto stærkere kan personen få opfattelsen af dig. I denne workshop vil Niels Krøjgaard give dig en værktøjskasse af psykologiske virkemidler som kan optimere dit møde med andre mennesker.

Du vil lære hvordan du står, går, smiler, giver hånd – alt det du “bare gør” pr automatik, uden at tænke over hvilket indtryk det giver. Du vil gennem øvelser mærke i og på din egen krop hvad hvor stor forskel disse teknikker gør.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere