35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Niels Lunde

Erhvervskommentator, forfatter og tidl. ansv. chefredaktør. Foredrag om erhverv.
Niels Lunde er journalist, erhvervskommentator og chefredaktør på Børsen, og er i særdeleshed kendt for at skrive om de dygtige og også mindre dygtige topchefer, hvad angår deres tankegange, værktøjer og ikke mindst resultater. Niels er desuden en hyppig gæst på TV, når det gælder diverse historier i erhvervslivet.

Niels er bl.a. forfatter til den anmelderroste erhvervsbiografi "Hr. Møllers nye mand". Af andre bøger kan nævnes: ”100 topchefer”, ”Miraklet i LEGO” og ”Det ny Danfoss – sådan forvandlede Niels B. Christiansen landets største industrivirksomhed”.

Niels er uddannet cand.scient. pol fra Aarhus Universitet. Han har tidligere arbejdet som redaktionschef på Arbejdsgiveren, erhvervsredaktør og ansvarshavende chefredaktør på Berlingske Tidende og erhvervskommentator på Politiken.

Forespørg på Niels Lunde og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Niels Lunde

Her er topchefernes 10 værktøjer

I bogen "100 topchefer" har Niels Lunde udpeget og rangordnet de 100 tungeste topchefer i det danske erhvervsliv.

I foredraget giver Niels et konkret og unikt indblik i, hvordan topcheferne tænker. Han giver desuden en gennemgang af deres 10 vigtigste værktøjer, som de bruger i deres ledelse af landets største virksomheder. Foredraget giver indsigt i moderne og praktisk ledelse.
Forspørg på dette foredrag

Miraklet i Lego

I dette foredrag fortæller Niels Lunde historien om, hvordan Lego formåede at vende krise, underskud, ledelseskaos og kurs mod afgrunden til et rekordregnskab og ikke mindst en dansk legetøjsvirksomhed, der er blevet en enestående succes, som har vakt opsigt overalt i dansk og internationalt erhvervsliv.

I sit livs krise valgte ejeren Kjeld Kirk Kristiansen at udnævne den blot 35-årige Jørgen Vig Knudstorp til ny leder af Lego. Den nye og uerfarne topchef kastede sig ud i sit livs opgave, og han forstod, at han kun kunne redde Lego, hvis han søgte ind i virksomhedens historie og identitet for at finde svaret på det afgørende spørgsmål: Hvorfor eksisterer Lego? Det lykkedes for Jørgen Vig Knudstorp at forstå meningen med Lego, og efterhånden som han forstod værdien af virksomhedens kerneforretning, lykkedes det ham at lægge en strategi, som endte med at redde virksomheden.

Niels baserer foredraget på sin bog ”Miraklet i Lego”, som fik fantastiske anmeldelser. Seks stjerner i Berlingske Tidende, seks stjerner i Jyllands-Posten, seks stjerner i Børsen og fem stjerner i Politiken.
Forspørg på dette foredrag

Ordstyrer

Niels Lunde er en ofte benyttet og ikke mindst kompetent ordstyrer. Han optræder specielt ved erhvervs- og videnskonferencer, hvor han kombinerer sin store viden og evne til at kommunikere.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Niels Lunde

Niels Lunde - 16,8 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere