Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nikolaj Kirk

Prisvindende kok og forfatter særligt kendt fra Nak og Æd
Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og Æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

Nikolaj Kirk er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen ”Beretninger fra fremmede køkkener” og "Ild - Eventyrlig mad". Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi og programmet Nak og Æd med et Nikolaj Kirk foredrag.

Forespørg på Nikolaj Kirk og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nikolaj Kirk

Fødevarekvalitet og bæredygtighed

I dette Nikolaj Kirk foredrag stiller han spørgsmålstegn ved råvarernes tilstand og produktionen af råvarerne. Formålet er at få sat fokus på vitaminer i råvarerne frem for tilsætningsstoffer. Han belyser bl.a., hvordan masseproduktion og effektivisering medfører generelt dårligere produkter, og hvordan det kan være, at vi nedprioriterer økologi og bæredygtighed.

Vi skal væk fra tankegangen om nemhed og fastfood, og i stedet fokusere mere på kreativiteten og fantasien i de danske køkkener!
Forespørg på dette foredrag

Gastronomisk opdagelsesrejse

Nikolaj Kirk har været på mange gastronomiske rejser rundt omkring i verden. I dette foredrag vil Nikolaj Kirk fortælle om de mange forskellige destinationer, som han har rejst til i forbindelse med at få forståelse af den pågældende madkultur, hvor gastronomiske forskelligheder udfordres og undersøges.

Et spændende Nikolaj Kirk foredrag hvor vi gennem billeder og fortællinger hører om hans uforudsigelige og fantastiske oplevelsesrejser gennem diverse lande. Alt lige fra jagt til køkkenteknikker i diverse lande vil blive belyst.

Foredraget varer 2 timer.
Forespørg på dette foredrag

Nak & Æd

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Hvorfor hedder programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak & Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter i de nye programmer.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Nikolaj Kirk

Referencer: 

"Pisse fedt Nikolaj Kirk foredrag - Vi deler Nikolaj Kirks syn på jagtbranchen og tilgangen hertil!"
- Jonas Plagborg, Northern Hunting

"Sammen med museets gæster glædede vi os over et super godt Nikolaj Kirk foredrag og demonstration. Fantastisk at Mikkel Maarbjerg var medhjælper - det er klasse!"
- Morten Kjelmann, Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum 

"Vi havde 170 gæster til foredraget med Nikolaj Kirk, alle var så underholdt og glade, flere af dem havde oplevet Nikolaj Kirk en gang før, men der stod han og lavede mad, så dette her var noget helt andet for dem, og de syntes, det var bedre med foredraget."
- Sanne Hellmann, Kvickly Vordingborg

 

Bøger:

 - 410,7 KB

 - 40,6 KB

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Nikolaj Kirk holder.

Foredrag med Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen

De fleste kender Mikkel Beha Erichsen fra det populære rejse- og underholdningsprogram ”Kurs mod fje...
Foredrag med Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. J...
Foredrag med Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cykle...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere