35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nils Villemoes

Foredragsholder og forfatter. Foredrag om ledelse, udvikling og strategi.
Udover Nils Villemoes er tidligere lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse fra 1970 til 2005, er han også en af landets mest populære foredragsholdere inden for ledelse. Som foredragsholder får Nils bl.a. stor ros for at være yderst inspirerende, humoristisk og vedkommende (se nedenstående referencer). Kendetegnet for Nils’ foredrag er, at han går kritisk til værks i forhold til ledelse, når han belyser, hvad god ledelse er, og hvorfor vi overhovedet har brug for god ledelse i organisationer.

Nils har bl.a. skrevet bogen ”Led selv”, hvori han belyser, at fiasko næsten altid skyldes dårlig ledelse, mens succes ikke altid er et resultat af god ledelse men nærmere held. Når det er sagt, er budskabet fra Nils alligevel, at dårlig ledelse trods alt er bedre end ingen ledelse!

Nils Villemoes er født i Esbjerg, og er søn af en købmand. Han er uddannet cand. merc. med regnskabsvæsen som speciale, men har også læst psykologi på Universitetet.

Forespørg på Nils Villemoes og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nils Villemoes

Bøvl – et foredrag om ledelse

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet!

Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I foredraget er en af Nils Villemoes’ pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?

Et yderst inspirerende og humoristisk foredrag om ledelse som er velegnet til både offentlige og private organisationer.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Nils Villemoes
Referencer:

"Vi er flere der havde haft fornøjelsen af Nils før, og havde talt meget om hvor god han var. Vi blev bestemt ikke skuffede anden gang, og det så ud til at de fleste af vores medarbejdere syntes det samme."
- Louise Lindtofte, Billund Kommune

"Nils besidder en helt unik kombination af faglig viden om ledelse og strategi på den ene side og evnen til at levere sine budskaber på en pædagogisk og meget humoristisk måde på den anden. Skal opleves!"
- Thomas Rovsing Lauritzen, Dansk Golf Union

"Nils var meget veloplagt og engageret. Og havde tilpasset det til os."
- Heinz Wolf 

"Han har en fantastisk indfaldsvinkel til det han gerne vil fortælle. Humor har altid været et godt middel til forståelse. Nils kender balancen. Dejlig eftermiddag."
- Søren Hansen, Slogs Herreds Hus Højskoleudvalg

"Nils Villemoes leverede et yderst inspirerende, levende og humoristisk foredrag til stor glæde for vores konferencedeltagere. (Til orientering kan jeg oplyse, at Nils opnåede en evalueringsscore fra deltagerne på 4,6 ud af 5 mulige, hvilket er meget flot)"
- Jeanette Hansen, Deloitte 

"Det var et sjovt foredrag - gav meget stof til eftertanke og debat efterfølgende."
- Anja Voller Jensen, Plejecenter Støberigården - Morsø Kommune

"Nils Villemoes var utrolig spændende fik folk med fra starten, var god til at få folk til at grine og virkelig underholdende.
Alle havde en rigtig hyggelig aften og gik derfra med et smil på læberne."
- Kjeld Vang Lauritsen, Dolle A/S 

”Et foredrag der var morsomt på et højt plan. Vedkommende, rørende, aktuelt. Fik en til at stoppe op og tænke på, hvad det er vi har gjort og hvad det er vi fremadrettet gør.”
- Carsten Gaulshøj, Udviklingscenter Esbjerg

”Meget flot performance af Nils Villemoes. Han er eminent til leg med ord.”
- Freddy Skov, Nordea

”Et yderst relevant foredrag, med masser af humor. Vi har været meget tilfreds med Nils villemoes og hans foredrag.
Kan varmt anbefalde Nils villemoes til fælles medarbejdermøder/trivselsmøder m.v.”
- Jørgen Jensen, Rygårdcentret, Gentofte Kommunne

”Super foredrag, og tilpasset målgruppen”
- Anton Yding, Kolding Kommune

”Nils var fantastisk og vi nød hvert sekund han underholdt os.”
- Sofie Lorentzen, DTU


"Utrolig timing i forhold til udfordringerne folkeskolen står overfor. Lærere og pædagoger morede sig sammen og vi fik alle noget at tænke mere over.
Inspirende, varmt og vedkommende. Stor tak til Nils Villemoes for indsatsen."
- Marianne Klöcker, Albertslund Kommune, Skoler og uddannelse

"Niels er fantastisk og han formåede at give hans foredrag et twist så det passede til vores tema.Vores 200 gæster var uden tvivl underholdt på det højeste plan. Kun roser herfra"
- Marcel Wolf, Round Table 132 Christianshavn

”Jeg havde bedt om en rød tråd i foredraget, hvilket blev indfriet til fulde. Jeg har kun roser til overs for HELE foredraget. At noget, som til tider er rigtig svært (ledelse), kan fortælles på så simpel en måde, er i sig selv en helt fantastisk oplevelse. Det var hele vejen igennem en succes, som absolut bør opleves.”
- Christina Munk, Jyske Bank Kreds

"Han er meget inspirende og underholdende at høre på - dejligt med et godt grin og se lederskabet fra en anden vinkel."
- Pia Norre Andersen, DFL (Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening)

”Nils´ personlighed og dette at han tør bruge sig selv så meget holdt os fanget, og han formåede på entusiatisk og humoristisk vis at få serveret sine budskaber, så det ud over underholdningsværdien også gav stof til eftertanke”
- Jørn Christiansen, Kærbyskolen, Aalborg

"Nils er en meget underholdende foredragsholder, men der er bestemt også gode og alvorlige synspunkter i hans foredrag."
Ketty Thorup, Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn

”Tusinde tak for et super godt og meget inspirerende indlæg i fredags :)
Det levede helt op til vores forventninger og gav os meg at tænke over og arbejde videre med i forhold til ledelsesrollen, fælles sprog og ansvar
Tak for det :)”
Bente Trier Kaarup, Oversygeplejerske, Ortopædkirurgisk afdeling Kolding

”Inspirerende foredrag med nærvær og masser af humor.
Alle tilskuerne var vilde med Niels, og jeg er sikker på, at han bliver booket igen!”
David Lamuño , AGCO

"Super godt og meget rammende"
Christel Mortensen, SEAS-NVE

"Nils Villemoes er yderst professionel og hans budskaber gav genklang hos alle - ledere som medarbejdere. Tak for en helt fantastisk aften med Nils."
- Mette Lindskov, Rigspolitiet, NITES

"Det var en fornøjelse at høre en super veloplagt Nils Villemoes. Vi var alle begejstrede over hans kløgt - vid og formidlingsevne. En præstation ud over det sædvanlige."
- Henrik Axel Langhoff, Billund Kommune

"Seriøst morsomt."
- Ib Valdemar Nielsen, Cubo arkitekter

"Jeg havde ikke oplevet Nils Willemoes tidligere. Han var inspirerende og leverede et godt, spændende og livligt foredrag som fastholdt deltagerne. Der var god sammenhæng mellem start og slut - selvom man undervejs i foredraget ind imellem tænkte - " hvor er vi nu på vej hen", men hele tiden blev der samlet op og man kom ind på det planlagte spor. Et meget fint foredrag. Tak for det Nils."
- Jørgen Eberhardt, BUPL Sydøst

"Morsomt, relevant og særdeles underholdende."
- Dorthe Lundorff, Søndersø Produktionshøjskole

"En sprudlende og oplagt Nils Villemoes".
- Jørgen Boje, Dansk byggeri

"Eminent - absolut verdensklasse!! Vores deltagere evaluerer altid vores fyraftensarrangementer på en skala fra 1-5, hvor fem er det ypperste. Før hen evaluerede de på hver enkelt element - rammerne, input fra Aktiv Fritid og selve foredraget. 96 ud af 120 deltagere tog sig tid til at evaluere. Vi rammer et snit på 4,8. Jeg gentager lige: "VI RAMMER ET SNIT PÅ 4,8", og her har jeg selvfølgelig ikke talt dem med så gav over 5, som der var en del der formastede sig til at gøre. At vi ikke rammer 5 skyldes, at Nils måtte lade sig evaluere i et helhedsindtryk......ellers havde karakteren været 5! Han ramte spot on og fik smilene og latteren frem på et emne, som ellers godt kan få folk til at bruge bekymringsrynkerne frem for smilebåndene."
Karin Hansen-Schwartz, SSP og Forebyggelse, Esbjerg Kommune (Aktiv Fritid)

"Utroligt underholdende, Nils formåede at fange alle, hvilket kunne være en vanskelig øvelse; vi var samlet ca. 100 mennesker, som dels var timelønnede ude fra vejen og dels funktionærer fra kontorer rundt i landet."
Per Hardahl, NCC Industry A/S

"Nils er helt fantastisk - vildt at han stadig "holder". Både temaer, energi og performance er helt i top!"
- Sofie Lorentzen, Danmarks Tekniske Universitet


"Nils var enormt inspirernede at høre på, og han var god til at fange alles opmærksomhed. Hans måde at formidle tingene på er helt unik, og det fik nemt smilet frem ved alle deltagerne."
- Lene Sandberg, GLS Denmark

"Niels er en eminent foredragsholder og han formår på en sjælden set måde at holde alle tilhøreres opmærksomhed hele vejen igennem sit foredrag. Man når kun lige at få vejret efter en latterkrampe før den næste er på vej :-)"
- Lars Bo Larsen, Dansk Svømmeunion

 "Niels Villemoes er genial. Et tankevækkende og underholdende foredrag. TAK."
- Marianne Thomsen, Vikarservice Varde-Billund

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Nils Villemoes holder.

Jeppe Søe

I sin lange karriere har Jeppe Søe været ansat på TV2, DR og TV3, men er i dag debattør, medierådgiv...

Jacob Palmqvist

Jacob Palmqvist har i 10 år arbejdet som aktiehandler, hvilket har givet ham en stor forretningsmæss...

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...

Gitte Hornshøj

Gitte Hornshøj er en populær foredragsholder, som holder inspirerende, eftertænksomme og humoristisk...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere