35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nis Grønager Madsen

Forfatter og foredragsholder: Forandring og samarbejde.
Nis Grønager Madsen har været offentlig leder og konsulent i udviklingsafdelingen i Fredericia Kommune. Efterfølgende har Nis været ansat i foreningsverdenen, og har således en solid baggrund i det et offentlige og civile Danmark.
Nis har arbejdet som professionel historiefortæller og har en fantastisk evne til at fange deltagernes opmærksomhed. Når Nis holder foredrag er der altid en god stemning og opmærksomhed. Med Nis Grønager Madsen som foredragsholder bliver samskabelse håndgribeligt og konkret.
Gennem hans egen praktiske erfaring kan han formidle til ledere, medarbejdere og foreningsfolk. Nis’ foredrag er fulde af stilfærdig humor og beskrivende historier som griber publikum. Det giver en livlig inspiration, så man får lyst til at høre mere. Nis Grønager Madsen er desuden forfatter til bogen “Plads til deltagelse” (udgivet 2015), som står på hylderne over hele landet, som en grundbog inden for samskabelse. Nis er på vej med en ny bog.

Forespørg på Nis Grønager Madsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nis Grønager Madsen

Flyt dig - fremad!

Når vi oplever forandring omkring os ser vi nogle gange kun problemerne i det, og ikke alle potentialer. I dette foredrag fokuserer Nis Grønager på, hvordan du får mest ud af en forandring og hvilke muligheder forandringer giver dig som medarbejder. Ved at deltage i forandringerne bliver du aktør og i stand til at håndtere de forandringer der sker. At leve et forandringsløst liv ville være kedeligt.
Foredraget er hovedsageligt rettet til offentlige arbejdspladser.
Forespørg på dette foredrag

Samskabelse

Dette foredrag er en introduktion til begrebet samskabelse. Hvad er det? Hvorfor er det nødvendigt og hvordan gør man? Gennem konkrete eksempler og historier giver Nis et godt indblik i samskabelse og han formidler det så alle vil går fra foredraget med en god fornemmelse af hvad samskabelse er, og med mod på at være mere samskabende.
Foredraget kan rettes til både offentlige ledere, medarbejdere og foreninger.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere