Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nynne Bjerre Christensen

Journalist og foredragsholder
Nynne Bjerre Christensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1999, og har en MA i European Studies fra King’s College London i 2003.

I en årrække har hun arbejdet som freelancer for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende, sideløbende med reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet.

Nynne Bjerre Christensen har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. Hun er derudover medlem af Kvindelige Eventyreres Klub i Nyhavn.

I 12 år – fra 2005 til 2017 – var hun vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 2230, hvilket har gjort hende til en særdeles dreven ordstyrer og moderator. Desuden har hun i over ti år modereret konferencer på både dansk og engelsk.

Forespørg på Nynne Bjerre Christensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nynne Bjerre Christensen

Danmark-ekspeditionen

Danmark-ekspeditionen 1906- 1908 er formentlig den mest dragende og fascinerende, danske polarekspedition. Den 28-mand store ekspeditionen skulle kortlægge det nordøstligste hjørne af Grønland med skib og hundeslæder. Det lykkedes, men undervejs forsvandt tre af ekspeditionens mest prominente deltagere, lederen Mylius-Erichsen, løjtnant Høeg-Hagen og slædefører Brønlund. Kun Brønlunds lig blev fundet. Men hvor blev Mylius-Erichsen og Høeg-Hagen af? Og hvad skete der i de sidste måneder af slædeholdets liv?

Journalist og tidligere Deadline-vært Nynne Bjerre Christensen har selv deltaget i tre ekspeditioner til Nordøstgrønland for at finde de forsvundne polarforskere. I dette foredrag fortæller hun historien.
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer og moderator

Nynne Bjerre Christensen har mange års erfaring og er derfor en stærk ordstyrer og moderator, der hurtigt kan sætte sig ind i kompliceret stof. Nynne besidder et skarpt overblik, og en evne til at sadle om, hvis situationen kræver det. Samtidig er hun altid en kompetent rådgiver i alle faser af konferencer/events og møder.

Nynne har blandt andet været ordstyrer/moderator for KL Kommunaløkonomisk Forum, januar 2017 Europa Kommissionens borgerdialogmøder med kommissærerne: Valdis Dombrowski, Marianne Thyssen og Margrethe Vestager, januar/februar 2017, Realdania, Ejerboligforum, januar 2017, Økonomidirektørforeningens Årsmøde, november 2016, KL JobCamp, november 2016 og Lægedage, Bella Center, november 2016.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Nynne Bjerre Christensen

Referencer:

"Nynne signalerer højeste professionalisme og var velforberedt. Vi fik mere end forventet, så hun var alle pengene værd."
- Peter Vest, Teknologisk Institut

"Nynne var meget kompetent både før og under arrangementet. Hun førte paneldeltagerne sikkert igennem paneldebatten og gjorde samtaleemnet interessant og relevant igennem hele debatten."
- Bea Maria Holland, Harbinger Public Relations


"Nynne fungerede som moderator på vores arrangement og havde sat sig fint ind i vores branches udfordringer og generelt ind i de emner som vores indlægsholdere skulle tale om. Dette betød, at hun fint kunne afrunde og stille opklarende spørgsmål til vores indlægsholdere."
- Ulla Thietje, ITD

 

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Nynne Bjerre Christensen holder.

Foredrag med Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere...
Foredrag med Cecilie Beck

Cecilie Beck

Cecilie Beck er uddannet journalist og har de sidste 10 år arbejdet som tilrettelægger og vært på bå...
Foredrag med Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard

Mette Walsted Vestergaard er radio- og tv-vært, p.t. på P1 Morgen på Danmarks Radio. Mette har tidli...
Foredrag med Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær

Cecilie Frøkjær er uden tvivl en af de mest prominente tv-værter herhjemme. I mere end 20 år har hun...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere