35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nynne Bjerre Christensen

Journalist og foredragsholder
Nynne Bjerre Christensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole 1999, og har en MA i European Studies fra King’s College London i 2003.

I en årrække har hun arbejdet som freelancer for blandt andet Månedsbladet PRESS, Europa Kommissionen og Berlingske Tidende, sideløbende med reportagerejser til konflikt- og post-konfliktområder som Libanon, Sri Lanka og den kurdiske del af Tyrkiet.

Nynne Bjerre Christensen har på tre ekspeditioner til Nordøstgrønland forsøgt at finde den forsvundne polarforsker Ludvig Mylius-Erichsen, indtil videre uden held. Hun er derudover medlem af Kvindelige Eventyreres Klub i Nyhavn.

I 12 år – fra 2005 til 2017 – var hun vært på DR2 nyhedsmagasin Deadline 2230, hvilket har gjort hende til en særdeles dreven ordstyrer og moderator. Desuden har hun i over ti år modereret konferencer på både dansk og engelsk.

Forespørg på Nynne Bjerre Christensen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Nynne Bjerre Christensen

Ordstyrer og moderator

Nynne Bjerre Christensen har mange års erfaring og er derfor en stærk ordstyrer og moderator, der hurtigt kan sætte sig ind i kompliceret stof. Nynne besidder et skarpt overblik, og en evne til at sadle om, hvis situationen kræver det. Samtidig er hun altid en kompetent rådgiver i alle faser af konferencer/events og møder.

Nynne har blandt andet været ordstyrer/moderator for KL Kommunaløkonomisk Forum, januar 2017 Europa Kommissionens borgerdialogmøder med kommissærerne: Valdis Dombrowski, Marianne Thyssen og Margrethe Vestager, januar/februar 2017, Realdania, Ejerboligforum, januar 2017, Økonomidirektørforeningens Årsmøde, november 2016, KL JobCamp, november 2016 og Lægedage, Bella Center, november 2016.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Nynne Bjerre Christensen

Referencer:

"Nynne var meget kompetent både før og under arrangementet. Hun førte paneldeltagerne sikkert igennem paneldebatten og gjorde samtaleemnet interessant og relevant igennem hele debatten."
- Bea Maria Holland, Harbinger Public Relations

 

 

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere