Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ole Flemming Pedersen

Tidl. konsulent i Undervisningsministeriet, lærer og forfatter. Foredrag om børn, unge og opdragelse.
Ole Flemming Pedersen er en erfaren og efterspurgt foredragsholder, som holder op mod 120 foredrag om året i daginstitutioner, skoler, firmaer og foreninger i hele landet. Oles foredrag handler om, hvordan man får børn, arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. Med provokation og drilleri er Ole enestående til at få forældre til at se deres børns reaktioner i et nyt perspektiv. Et foredrag med Ole er en humoristisk og anderledes oplevelse med latter, tårer, stof til eftertanke og lysten til at handle på det. Oles foredrag appellerer både til hjertet og forstanden.

Ole er oprindeligt uddannet lærer, og har efterfølgende videreuddannet sig på Danmarks Pædagogiske Universitet i pædagogik og psykologi. Ole er seminarielektor på både lærer- og pædagogseminarium, og har tidligere fungeret som konsulent i Undervisningsministeriet.

Af steder Ole har holdt foredrag kan bl.a. nævnes Novo Nordisk, Danfoss, HK, Lego, Danmarks Skolelederforening og Dansk Ejendomsmægler Forening.

Forespørg på Ole Flemming Pedersen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ole Flemming Pedersen

Foredrag til virksomheder

Fylder arbejdslivet også i din fritid? Et velfungerende hjemmeliv er ifølge Ole Flemming Pedersen i høj grad fundamentet for et godt arbejdsliv. Og hva’ med børnene? Hvordan oplever de karrieren? Stresser vi dem, når vi stresser? Er det gaver og anden forkælelse, der bruges som ”undskyldning”, når vi har travlt? Hvorfor skælder både børn og voksne ud på hinanden? Hvad med ”fuck-sproget”? Søger børn kompensation hos andre voksne og børn? Hvem er ”de andre”? Og hvad laver de, når vi ikke er der? Hvad gør man, når en myndighedsperson ringer på døren og fortæller, at vores barn ”er med i noget”? Hvad med parforholdet, når tingene spidser til? Få svar på dette og meget mere i Oles humoristiske og ikke mindst vedkommende foredrag.

Foredraget består sædvanligvis af et oplæg på ca. 1 time efterfulgt af en pause på 10-15 min. Herefter er der afsat tid til at drøfte oplægget, hvor det også vil være muligt for deltagerne at stille spørgsmål.
Forespørg på dette foredrag

Foredrag til institutioner og forældre

Der er en stigende usikkerhed om det at udvikle og opdrage børn i en hurtigkørende hverdag. Behovet for at gøre det rigtige for ens barn er stort, men hvornår, hvordan og hvad skal man som forældre gøre? De professionelle kæmper hver dag for at holde sammen i hele deres pædagogiske arbejde, men forældreopgaverne påtager de sig ikke. Foredraget er en uhøjtidelig oplevelse om det at være barn, far, mor, søskende og bedsteforældre og professionel i en fortravlet voksenverden.

I foredraget kan Ole Flemming Pedersen belyse følgende emner:

- Hvem bestemmer
- Opdragelse
- Fælles holdninger og ansvar
- Vanskelige børn
- Mobning
- Skæld-ud
- Sproget i en fuck-tid
- Stresset hverdagsliv
- Unges adfærd og vaner

Foredraget varer ca. 1 time. Efter en pause på 10-15 min. hvorefter der tid til spørgsmål, dialog, og hvor værktøjer til ovenstående vil blive belyst.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Ole Flemming Pedersen

Referencer:

"Super godt foredrag. Rart at få rørt latter musklerne samtid med, at man lærte noget"
- Dorthe Jensen, Foreningen private dagplejere Sjælland

”Forældrene synes, at oplægget er godt, fordi Ole bruger mange konkrete eksempler og situationer. Det betyder også meget at Ole har humør og alle får sig en god latter samtidig med at poienten fremhæves.
Jeg har allerede et par eksempler med forældre, der har har brugt hans oplæg i opdragelse med nogen andre konkrete handlinger i stedet for skælden ud.”
- Zahra Dashti, Børnehuset Atlantis

Ole Flemming Pedersen leverede et levende og humørfyldt foredrag, som også gav noget at tænke over og forholde sig til. Deltagerne var meget glade for hans foredrag.
- Berit Andersen, Epilepsiforeningen Midtvestsjælland

Referencer fra institutioner: 

”Flot – Festlig – Forrygende, - sikke en måde at aflevere pointer på”
”Humoristisk – og man har fået noget at tænke over”
”Morsom, men vidende og tog mange gode problematikker op”
”Den man har jo humor! Fantastisk foredrag, virkelig interessante vinklinger på forhold som daginstitutioner, forældre og skole.”
”Den sad lige i øjet! – og jeg sender mine anbefalinger videre til vores netværk.”
”Vil bare sige tusind tak for et fantastisk foredrag. Jeg har aldrig oplevet noget så sjovt, godt lærerigt og underholdende. Er bange for, at det aldrig nogensinde igen vil ske. Jeg er stadig helt euforisk og kan dårligt sidde stille – tænk at have hørt på en ”gammel”, ”grå” og ”kedelig mand” i 3 timer! Helt fantastisk.”

Referencer fra forældre: 

”SUVERÆNT. Du er en fantastisk inspirationskilde og en rigtig god formidler. I tænker allerede meget på dine gode råd og glæder os på børnenes vegne over, at du findes.”
”Det var så spændende og humørfyldt, at jeg kunne have lyttet i dagevis. Jeg fik meget ud af det, både positivt (altså ting jeg gør ’godt nok’), men sandelig også stof til eftertanke.”
”Dit foredrag var både inspirerende, rørende, morsomt og i særdeleshed brugbart i vores familie, hvor vi som de fleste andre søger at skabe og opretholde et hjem, hvor børn og voksne har det dejligt med sig selv og hinanden. Det er jo en ganske simpel målsætning, og metoderne er jo også mere simple, end de fleste af os aner. Så tak for en morsom og udbytterig aften.”
”Du skal have stor ros for at give mig et ’spark’ i den rigtige retning, jeg har her til morgen talt med mine børn og har besluttet, at jeg tager tidligere hjem. Arbejdsopgaverne kan nok vente til mandag (der er i hvert fald ingen, der laver dem for mig i weekenden). OGSÅ dit indlæg om at skælde ud var godt – næste gang, vil jeg tælle til ti og gøre det anderledes, end jeg gjorde i går. Jeg vil anbefale dit foredrag til ALLE, jeg kender. Det var hele aftenen værd."

Referencer fra anmeldere: 

“Han spanker mor og far med tommetyk ironi og i morsom indpakning.”
- Politiken

“Han holdt et forrygende morsomt, provokerende og alvorligt foredrag om vores dagligdag set fra børnehøjde.”
- Århus Stiftstidende

“Han skælder og smælder og jo mere præcist han rammer os, jo mere lyder latteren fra os - skyldige.”
- Morgenavisen Jyllandsposten

“Børnenes ambassadør talte dunder. Forrygende provokerende og ikke mindst tankevækkende foredrag, hvor latterudbrud blev afløst af dyb tavshed.”
- Vendsyssel Stifttidende

"Ole Flemming er super god til at fremhæve de små ting I hverdagen, der betyder så meget, uden at du egentlig tænker over at de har betydning"
- Casper Jensen, NovoNordisk 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ole Flemming Pedersen holder.

Foredrag med Niels Jægerum

Niels Jægerum

Niels Jægerum er uddannet lærer i 1973, cand.mag. i dansk og psykologi i 1993 og proceskonsulent i o...
Foredrag med Lotte Salling

Lotte Salling

Lotte Salling er uddannet Bevægelses- og afspændingspædagog. Siden 1993 har hun arbejdet med sprog- ...
Foredrag med Sif Orellana

Sif Orellana

Sif Orellana er kvinden bag de populære familiekoge- og inspirationsbøger Krudtugler & kanelsnegle o...
Foredrag med Rune Strøm

Rune Strøm

Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere