Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Ole Krohn

Journalist og finanskommentator hos TV2
Ole Krohn er siden 2007 finanskommentator og journalist på TV2. Han har dækket nogle af de absolut største finanshistorier i Danmark, bl.a. Stein Bagger sagen og de bankpakker, der angiveligt skulle redde de danske banker igennem finanskrisen. Desuden vidste han før de fleste andre, selv medarbejderne, hvem der skulle blive den nye topchef i Danske Bank.

Ole Krohns interviews er altid skarpe og direkte, men også altid rimelige og baseret på et solidt indblik. Noget de fleste chefer fra Danmarks største virksomheder kan nikke genkendende til.

Oprindelig blev Ole Krohn uddannet som bibliotekar i 1982, en funktion han dog aldrig tiltrådte. I stedet påbegyndte han sin journalistiske karriere hos Relief. I 1987 kom Ole Krohn til Erhvervsbladet og dernæst hos Børsinformationen i 1989. Efter en kort, men frugtbar afstikker fra den journalistiske arena, hvor Ole bl.a. arbejdede som projektleder, trådte han atter ind på redaktionsgangene i 1993 hos Aktuelt.
I 1998 blev Ole Krohn ansat hos TV2's redaktion på Christiansborg. Herefter har Ole Krohn haft flere forskellige stillinger hos TV2: redaktionssekretær, finansredaktør, vært og kommentator - men alle med fokus på finans og erhverv.

Når Ole Krohn fungerer som foredragsholder eller ordstyrer / moderator, er det derfor primært med fokus på finans og erhverv – og det er altid veltilrettelagt og velfunderet.

Forespørg på Ole Krohn og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Ole Krohn

Den økonomiske tilstand - både i særtilfælde og generelt

Ole Krohn har i sit professionelle virke som journalist altid haft fokus på finans, hvor han dækker de største finanshistorier. Derfor har Ole Krohn også en massiv viden om de underliggende økonomiske faktorer, der spiller den altafgørende rolle for, hvordan erhvervslivet udfolder sig.

Uanset om I ønsker at høre om specifikke finanssager i Danmarks historie eller om den generelle økonomiske tilstand her og nu, så er Ole Krohn oplagt til at besvare jeres spørgsmål og stille jeres nysgerrighed. Ole Krohn har altid et vågent øje, når det kommer til topchefers rolle i økonomi, eller når det angår Danmarks generelle finansielle grundlag.
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer

Ole Krohn er en af Danmarks absolut mest kompetente og professionelle ordstyrer, uanset om jeres konference eller møde er videnstungt eller med en bred appel.

Han forstår at forberede materiale, skræddersy sin rolle og håndtere den professionelt og underholdende - også selv om emnet er finans og erhverv.

Ole Krohn styrer debatten både med seriøsitet og smil på læben, men kan også benytte sin velkendte facon for interviews, hvor han går lige på og stiller de nødvendige spørgsmål.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Ole Krohn holder.

Foredrag med Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør, bladudgiver og en af Danmarks travleste foredragsholdere...
Foredrag med Cecilie Beck

Cecilie Beck

Cecilie Beck er uddannet journalist og har de sidste 10 år arbejdet som tilrettelægger og vært på bå...
Foredrag med Jarl Cordua

Jarl Cordua

Jarl Cordua er politisk kommentator og dyrker sin politiske viden i en bred vifte af de danske medie...
Foredrag med Bjarne Corydon

Bjarne Corydon

Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. i år 2000 og var fra 1992 til 2017 medlem af Socialdemok...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere