35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Osman Sari

Debattør, iværksætter og tolk
Osman Sari er født og opvokset i Tyrkiet, men han valgte at flytte til Danmark efter ca. 16 år. Han er en ambitiøs ung mand, der synger på hobby-plan, arbejder frivilligt, er politisk engageret og er iværksætter af tre virksomheder. Han har en gejst, som du måske har set før - men Osman Sari er født blind, og han har derfor måtte kæmpe med karrieren og livsglæden på anderledes vis, end de fleste andre har.

Dét gør Osman Sari bemærkelsesværdig. Han er den første blinde iværksætter af anden etnisk herkomst i Danmark, og det er ikke kommet legende let til ham.

I 2008 startede han på blindeinstituttet. Da Osman Sari kom til Danmark, var han analfabet, kunne ikke spise ordentligt selv og kunne ikke færdes på egen hånd. Han kunne ikke punktskrift og kunne ikke bruge computer eller anden form for teknologi. Alle disse færdigheder har Osman Sari fået tilegnet sig nu, bland andet ved hjælp af blindeinstituttet.

I dag taler Osman Sari flydende dansk og skriver også lidt. Han har taget 9. og 10. klasse på VUC, og han deltager aktivt i samfundsdebatten og har sin egen YouTube-kanal. Som Danmarks første og eneste blinde indvandrer iværksætter har han været i medierne flere gange.

Forespørg på Osman Sari og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Osman Sari

Den blinde vinkel

Foredraget af Osman Sari er humoristisk, men samtidig har han en undertone af alvor. I foredraget vil han kom ind på sit liv i en kurdisk landsby i Tyrkiet, hvor han blev født og boede i 16½ år samt hans omvæltende beslutning om at tage til Danmark.

Osman Sari fortæller også om sine lidt over 10 år i Danmark, som bedst beskrives efter hans slogan: ”Hvis jeg kan det som blind, så kan du det også”. Han underholder også folk med at synge en sang og fortæller om de udfordringer, der har været på vejen hidtil - og han fortæller åbenhjertig om sine drømme og ønsker for fremtiden.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere