35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Per Brændgaard

Ernæringsekspert, forfatter og foredragsholder. Foredrag om sundhed.
Per Brændgaard er ernæringsekspert, forfatter og engageret fortaler for nytænkning af sundhed. Pers budskab er, at ægte sundhed skal efterleves på en realistisk og nytænkende måde. Dvs., i stedet for at leve efter stramme regler om sundhed, dikteret af diverse sundhedseksperter, skal vi se sundhed som noget, der skal udvikles realistisk i forhold til den enkelte. Et budskab som går igen i hans foredrag.

Per har skrevet adskillige bøger om sundhed, og er bl.a. forfatter og medforfatter til "Mindful spisning", "Små skridt til vægttab - der holder", ”Brødkurven” og ”Slank på ét sekund”.

Per er kendt som klummeskribent i Femina, brevkasseskribent i Samvirke og aktiv sundhedsformidler i medierne siden 1995. Per har desuden været leder af Center for Bevidst Sundhed, og været tilknyttet Center for Forskning i Eksistens og Sundhed på Københavns Universitet angående forskningsprojekter om nye psykologiske metoder til livsstilsændring med særligt fokus på mindfulness.

Forespørg på Per Brændgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Per Brændgaard

Sundhed på en ny måde

Den herskende tilgang til sundhed er som et totalitært diktatur. Per Brændgaard afslører i dette foredrag det absurde og komiske i tidens sundhedsregimer. Han viser bl.a., hvordan man kan gribe kost, motion, vægttab og sund livsstil an på en ny måde - en menneskelig måde. I foredraget vender Per op og ned på etablerede ”sandheder” om sundhed og slankhed, og giver klar besked om sejlivede myter. Foredraget kommer hele vejen rundt om den sunde livsstil, og deltagerne vil høre, hvad små skridt og mindful spisning går ud på. Undervejs i foredraget giver Per massere af konkrete råd om kost og motion, som er lette at omsætte i praksis – også i en travl hverdag.

Deltagerne vil gå befriede hjem med en ny og effektiv metode, der ikke kun er gavnlig i forhold til sundhed, men også i forhold til privat- og arbejdslivet. Hele foredraget leveres med energi, humor og empati. Foredraget er tankevækkende, inspirerende, underholdende og ikke mindst provokerende – på den sunde måde.

Pers foredrag henvender sig til alt lige fra skoler og biblioteker til virksomheder og kommuner.
Forspørg på dette foredrag

Mere information om Per Brændgaard

"Store positive tilkendegivelser fra deltagerne"
- Jytte Birthe Jensen, Røde Kors 

Per Brændgaard - 60,3 KB

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere