Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Peter Kruse

En af Danmarks førende it-sikkerhedsekspert og stifter af CSIS Group
Peter Kruse er medstifter af it sikkerhedsvirksomheden, CSIS. Han startede den professionelle del af karrieren ved at arbejde som it-sikkerhedskonsulent hos bl.a. Telia og TDC og landede derefter hos den norske antivirus producent, Norman.
Peter har opbygget en solid teknisk forståelse for it-sikkerhed, og med særlig tyngde på avanceret malware og forensics.

Peter er uden sammenligning den mest citerede IT-sikkerhedsekspert i Danmark og regnes blandt de absolut bedste i Europa inden for hans ekspertise område.

Igennem årene har Peter og CSIS opbygget et stærkt navn i mange sammenhænge, og samarbejder løbende med it-sikkerhedsfirmaer, politi og uddannelsesinstitutioner over hele verden.

Forespørg på Peter Kruse og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Peter Kruse

Cybertrusler og IT- sikkerhed


Samfundet har aldrig tidligere været så digitaliseret, som det er i dag, og i kølvandet med denne udvikling er vi blevet desto mere sårbare overfor cyberangreb, datatyveri og digitale vira. Med afsæt i de alvorlige it-sikkerhedshændelser, som Peter Kruse har observeret, analyseret og været en del af at løse for mange private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, giver han i dette foredrag et overblik over de mest gængse og alvorlige cyberangreb og hvad man kan gøre for at forhindre disse, og hvad man skal gøre hvis man er blevet ramt. Foredraget kan vinkles, så det passer til målgruppen.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere