Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Peter Schjødt

Digital atlet. Foredrag om digital strategi og markedsføring.
Peter Schjødt har de sidste 10 år hjulpet danske og internationale virksomheder med deres digitale indsatser, og afholdt mere end 200 foredrag for virksomheder og netværksgrupper.

Derudover var Peter tidligere kommerciel manager for Linse Kessler, og tilgangen til det samarbejde er ikke anderledes end med andre virksomheder, hvor det handler om at styrke deres brand og kommercielle forretning. Linse har mere end 450.000 unikke fans, og et af de første tiltag i deres samarbejde, var at udvikle Linses Talkshow, der har solgt mere end 23.000 billetter – uden en krone i markedsføring.

Forespørg på Peter Schjødt og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Peter Schjødt

63% af forbrugerne har en direkte irritation overfor markedsføring – også din!

Vi hader ikke markedsføring, vi hader når virksomheder ikke leverer relevant og værdiskabende kommunikation, der hjælper os når behovet opstår – der hvor vi er!

Peter Schjødt stiller skarpt på den digitale forbruger, og de ultimative krav som de har til virksomheder, hvis de vil være en del af deres digitale univers, og det handler om langt mere end en Facebook side, nyhedsbrev og en app.

Et fælles træk for alle brugerne, BTB og BTC er, at når vi er blevet stimuleret til at foretage et køb, så starter købsrejsen på digitale medier, hvad enten vi ender med at købe i butik, online, eller ringer efter en sælger. Det betyder ikke, at vores behov for hjælp har ændret sig, og derfor er det afgørende, at virksomhederne får udviklet ”digitale sælgere”, der viser mere end produkter, farver, specifikationer og priser.

Konsekvensen er ret overskuelig: hvis I ikke dukker op i det digitale call center, og hjælper brugerne på samme måde som I altid har gjort, så bliver i ikke en del af deres købsrejse!

Den gode nyhed er, at det ikke behøves at koste en formue i strategiarbejde eller resurser, da I reelt set, blot skal gøre det I altid har gjort, men udnytte teknologien, til at imødekomme brugernes adfærd og krav i dag.

Vi kommer til at gennemgå den digitale købsrejse, der består af:

Stimulering: hvordan stimuleres den aktive og passive bruger, hvor i det ”digitale call center” starter de, og hvordan dukker I op?
Research: når en bruger er stimuleret, og forhåbentlig er landet på jeres site, stiller de krav til indhold og indpakning, som handler om langt mere end et responsive site.
Action: hvordan konvertere I bedst i forhold til jeres målsætninger, og hvad er jeres plan for de 98% der ikke køber noget, men har udvist interesse?
Rentention: hvordan styrker I sociale platforme/nyhedsbrev, og sikre værdiskabende indhold, der i sidste ende skal blive til nye leads, og dermed minimere I budget til betalt markedsføring.


Målet er klart: indlægget skal være så operationelt, at I kan gå tilbage på kontoret, begynde at implementere ændringer, og se resultater på den korte og lange bane – og det mål når vi!

Indlægget skræddersyes i forhold til jeres virksomhed eller netværksgruppe.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Peter Schjødt

Referencer: 

”Genialt godt. Det var Peter Schjødts indlæg på hvidevarebranchens Branchedag. Fart på, energi, klart budskab. Noget mine medlemmer straks kunne tage aktion på”
- Henrik Egede, Direktør FEHA

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Peter Schjødt holder.

Foredrag med Astrid Haug

Astrid Haug

Astrid Haug er selvstændig rådgiver og hjælper virksomheder og organisationer med strategisk brug af...
Foredrag med Christian Have

Christian Have

Christian Have er kreativ direktør og ejer af en kommunikationsvirksomhed, der blandt andet formidle...
Foredrag med Thomas Ritter

Thomas Ritter

Professor Thomas Ritter er en af landets førende eksperter indenfor markedsstrategi, kundeindsigt og...
Foredrag med Johan Bülow

Johan Bülow

Johan Bülow er blevet kendt som den unge lakridsproducent og iværksætter, der på rekordtid har fået ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere