35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Peter Schneider-Kamp

Forsker i datalogi, IT-iværksætter og foredragsholder. Foredrag om digitalisering.
Peter Schneider-Kamp er forsker i datalogi, oplægsholder, og IT iværksætter. Til daglig har han sin gang som professor ved Syddansk Universitet, hvor han forsker i kunstig intelligens (AI) og leder en strategisk forskningssatsning inden for Open Data og Big Data.

Peter er en rutineret oplægsholder, der oplyser,
underholder og udforder sit publikum med sin bred kendskab til digitalisering og kunstig intelligens samt deres rolle i både erhvervslivet og vores private fremtid.

Peter har erfaring med at holde oplæg og workshops om kunstig intelligens, Big Data og Python for private og offentlige organisationer, fx Dansk Industri og EnergiNet.DK. Han har fået hæderspriser både som formidler og som forsker. Og endeligt er det hans speciale at præsentere komplicerede tekniske forhold og trends til et bredere publikum.

Forespørg på Peter Schneider-Kamp og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Peter Schneider-Kamp

Kunstig Intelliges - The Three Waves of AI

Foredraget tager udgangspunkt i fænomenet kunstig intelligens og hvorfor det trender lige nu. Så belyser vi den historiske udvikling af kunstige intelligense fra begyndelserne i 50'erne til den nuværende fokus på maskinlæring. Derefter afdækkes udvalgte spændende områder i mere detalje - her er der plads for at skræddersye til egne ønsker og interesser.
Forspørg på dette foredrag

Big Data - Muligheder og Begrænsninger

Foredraget starter blødt op med et overblik over fænomenet Big Data. Derefter bliver først mulighederne præsenteret - både fra et teknisk og fra et makroøknomisk perspektiv. Så fokuseres der på begrænsningerne og udfordringerne forbundet med Big Data, hvor vi også kommer ind på privathed og overvågning. Foredraget afsluttes med et overblik over aktuelle trends omkring Big Data.
Forspørg på dette foredrag

Megatrends - Big Data, Open Data og Kunstig Intelligens

Foredraget tager udgangspunkt i aktuelle megatrends sosåm digitalisering, robotik, nanoteknologi mm. Tre trends bliver så belyst: paradigmeskiftet til Big Data, værdiskabelse igennem Open Data og potentialet og begræsninger af kunstig intelligens.
Forspørg på dette foredrag

Python - fra Uddannelsesværktøj til Data Science

Foredraget giver en introduktion til det mere og mere populære programmeringssprog Python. Vi begynder med dens oprindelige målsætning at være et programmeringssprog for alle. Så ser vi på Pythons rolle som integrerende element mellem forskellige systemer. Foredraget afsluttes med et overblik over Pythons rolle som schweizerkniv for data science.
Forspørg på dette foredrag

Data-dreven Innovation - Udfordringer og Løsninger

Foredraget belyser juridiske, etiske, organisatoriske og tekniske forhindringer for værdiskabelse baseret på data-dreven innovation. Bagefter bliver mulighedsrummet afdækket, tilpasset organisationens behov og ønsker.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere