Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Rene Oehlenschlæger

Ilt-tilfører, foredragsholder, underviser og kemiker.
Forvent at opleve René Oehlenschlæger som en passioneret foredragsholder. Han deler sin viden om positiv psykologi på en inviterende og involverede måde, der giver deltagerne lyst, energi og den nødvendige information til at videreudvikle sig fagligt og personligt. Kort sagt har René evnen til at motivere og puste ilt til mennesker og bundlinjer. Forvent masser af energi, humor og masser af nærværende historier samt inspiration i helt enkelte værktøjer der virker!

René Oehlenschlæger er som den eneste i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. Renés største karakterstyrker er: energi, evnen til at skabe begrundet håb, nysgerrighed, ærlighed, social intelligens og ikke mindst kærlighed. De karakterstyrker har nok en stor del af æren for, at han ofte bliver ’beskyldt’ for at være i øjenhøjde, meget nærværende og altid ganske sjov!

René elsker at være med til at løfte mennesker til et sted, hvor de finder frem til uopdagede egenskaber og potentialer og frem for alt en større arbejdsglæde. Hans mission er at inspirere mennesker, så arbejdslivet bliver mere ressourcefyldt og meningsfuldt. Læs mere...

Forespørg på Rene Oehlenschlæger og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Rene Oehlenschlæger

STÆRK – Find, Fremkald og brug dine styrkerDet giver den største energi og begejstring at lade medarbejdere – og sportsfolk for den sags skyld – arbejde med og træne i det, de er bedst til. Når denne energi og begejstring så samtidig fører til højere produktivitet, øget kundetilfredshed og lavere medarbejderudskiftning, er grundlaget skabt for større effektivitet og dermed bedre bundlinje.
Nu kan det lyde, som om medarbejdere aldrig mere skal arbejde med opgaver, de synes er kedelige, eller som tærer på energireserven. Sådan er det naturligvis ikke. Men en fornuftig balance og en bedre arbejdsfordeling er med til at optimere teamet. René Oehlenschlæger viser dig hvorledes du kan arbejde med de daglige valg således at alle opnår bedst mulig trivsel og performance.
Hvad er dine styrker? Hvad er du god til? Hvad nyder du at lave? Hvad bruger du mest tid på? René Oehlenschlæger tager jer igennem disse spørgsmål og rundt i STÆRK modellen der blandt andet rummer områder som Ørkenen, Oasen og ikke mindst det uundgåelige Rotterace!
Forespørg på dette foredrag

Positiv psykologi og kommunikation på arbejdet

Meget af det du bør vide for at skabe høj trivsel
Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for effektive medarbejdere. Virksomheden kan gøre sit til at skabe arbejdsglæde for medarbejderne, men medarbejderne kan gøre allermest for at hjælpe deres egen arbejdsglæde gevaldigt på vej. René fører jer ind i den positive psykologi og giver jer inspiration og enkelte redskaber til at opnå øget arbejdsglæde, mere energi og overskud i hverdagen. René Oehlenschlæger formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut. Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og performance. Alt det du skal vide for at trives på dit arbejde. Som deltager kommer du til at sætte dig selv i spil i øvelser sammen med kollegaerne. Du skal prøve det og mærke det for at kunne få glæde af det i din arbejdsdag, forklarer René Oehlenschlæger, der lover, at man udover gode grin også får gode værktøjer med hjem til hverdagen: den nyeste viden om positiv psykologi, metoder til at opnå større arbejdsglæde, trivsel og bedre resultater og indsigt i, hvordan du bedst skaber udvikling for dig selv og andre. Positiv psykologi er videnskaben om, hvordan mennesker trives og præsterer optimalt. Det handler om, at skabe øget kvalitet og effektivitet, samtidig med at arbejdsglæden og motivation styrkes. På foredraget trænes og inspireres du i brugen af redskaber til at inspirere og motivere dig selv og andre til at yde mere og nyde det imens.
Forespørg på dette foredrag

Fra passager til chauffør i det gode liv

Forandringernes DNA og vores daglige vigtige valg på arbejdet og i privaten Trivsel, overskud og arbejdsglæde er essentielt for effektive medarbejdere. Virksomheden kan gøre sit til at skabe arbejdsglæde for medarbejderne, men medarbejderne kan gøre allermest for at hjælpe deres egen arbejdsglæde gevaldigt på vej. René fører jer ind i den positive psykologi og giver jer inspiration og enkelte redskaber til at opnå øget arbejdsglæde, mere energi og overskud i hverdagen. René Oehlenschlæger formidler den nyeste forskning i positiv psykologi på jobbet, så du som deltager er med fra start til slut. Han kommer omkring arbejdsglæde, trivsel, kommunikation og ikke mindst hvordan forandringer skabes og fastholdes. Som deltager kommer du til at sætte dig selv i spil i øvelser sammen med kollegaerne. Du skal prøve det og mærke det for at kunne få glæde af det i din arbejdsdag, forklarer René Oehlenschlæger, der lover, at man udover gode grin også får gode værktøjer med hjem til hverdagen: den nyeste viden om forandringer set med positiv psykologi som perspektiv, metoder til at opnå forandringerne – og vedholde dem. Kort sagt, at du tager ansvar for hvad du vil og ikke vil.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Rene Oehlenschlæger holder.

Foredrag med Thomas Milsted

Thomas Milsted

Thomas Milsted har været og er en af de mest brugte danske foredragsholdere i løbet af de sidste 20 ...
Foredrag med Gert Rune

Gert Rune

Gert Rune fik som 16-årig konstateret knoglekræft, og efter fire måneders intensiv kemoterapi måtte ...
Foredrag med Rene Nielsen

Rene Nielsen

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ...
Foredrag med Mikkel Anthonisen

Mikkel Anthonisen

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel idéen til at sejle jorden m...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere