Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Rune Strøm

Socialpædagog, konfliktekspert, mediator og foredragsholder. Foredrag om kommunikation og konflikthåndtering.
Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han har gennem tiden fungeret i talrige udvalg med henblik på at mindske konflikter, øge personalesamarbejdet og skabe konstruktiv kommunikation. Med et højt energiniveau, en stor portion humor og masser af praktisk viden leverer Rune Strøm foredrag med konkrete redskaber, der kan bruges både professionelt, men også i det private. Rune Strøm formår at anvende personlige og vedkommende historier som afsæt til at skabe en personlig udvikling.

Rune Strøm er uddannet socialpædagog og har efterfølgende videreuddannet sig som coach og professionel mediator i skoleverden. Samtidig har han i en årrække arbejdet som ledelsesrepræsentant og tillidsmand. Rune er i dag kommunikationsekspert og internationalt certificeret Master Practioner i meditation. Med sine foredrag, kurser og workshops henvender han sig både til virksomheder, foreninger, skoler, institutioner m.fl. i både den private og offentlige sektor.

Hans fokus inden for kommunikation ligger på de nære konflikter – de konflikter vi møder i hverdagen, som både kan skabe dybere relationer og give livsmod, men som også kan fjerne vores livsgejst og destruere vores relationer. Alt sammen afhænger ifølge Rune Strøm af, hvordan konflikten bliver mødt.

Som foredragsholder er Rune Strøm engageret og humoristisk, samtidig med at han altid bevarer den personlige og jordnære vinkel i sine foredrag.

Forespørg på Rune Strøm og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Rune Strøm

”Skrald” - en guide til håndtering af konflikter, kriser og problemer i dagligdagen

Kom med til et humoristiske og tankevækkende foredrag, hvor Rune Strøm tager jer med på en rejse i ’skrald’ - jeres frustrationer i hverdagen.

Rune Strøm fortæller, hvordan du sorterer skrald i dagligdagen. 'Skrald' er hans billede på frustration, som alle oplever både på arbejde og i privatlivet. Svære følelser og tanker kan overvælde os, og det kan resultere i, at vi mister overblik og overskud. Når mængden af uløste problemer og konflikter er ved at flyde over, opstår der ofte dårligt samarbejde. Rune Strøm kommer med sine redskaber, der er jordnære, og som I kan genbruge til at arbejde med frustrationer konstruktivt. Gennem metaforer gør han det komplekse jordnært og tilgængeligt.

Få indblik i de menneskelige mekanismer, der opstår ved konflikter, kriser og problemer i hverdagen. Rune visualiserer komplekse forhold som kommunikation og konflikter, hvilket gør dem mere enkle, overskuelige og tilgængelige.

Rune Strøm er en Danmarks absolut dygtigste foredragsholdere og kombinerer de faglige emner med sine personlige vinkler, hvilket er en af de mest væsentlige årsag til, at han altid scorer topkarakter i deltagernes evalueringer.

Glæd jer klar til et foredrag fyldt med læring og inspiration.
Forespørg på dette foredrag

Den gode arbejdsplads

Dette super humoristiske og lærerige foredrag er et af årets højest evaluerede foredrag. Rune får altid topkarakterer for sine foredrag. Kommunikationseksperten, Rune Strøm, giver sine deltagere en forrygende indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på en arbejdsplads. Med masser af effektive redskaber og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, styrker Rune deltagernes evne til at forstå kollegaerne. Han skaber en god stemning og formår samtidig at minimere risikoen for fremtidige konflikter markant.

Indholdet er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor vi som kolleger, ledere og medarbejdere ønsker at se hinanden som medspillere. Foredraget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en uforglemmelig oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, der utvivlsomt vil styrke personalet.
Forespørg på dette foredrag

Inklusion

Rune Strøm giver i foredraget deltagerne et tankevækkende indblik i, hvad der kan fremme inklusionen i skoler- og ikke mindst hvad der kan hindre den. Rune strøm viser, hvad der sker i grupper, hvor inklusion og trivsel har sunde vilkår, og hvad der karakteriserer grupper, hvor eksklusionen vinder indpas. Med smittende humor og genkendelige hverdagseksempler, fanger Rune Strøm tilhørerne, så de går hjem med indsigt, redskaber og en fælles kommunikativ tilgang til den inklusion, der er så vigtig for trivsel og indlæring.
Forespørg på dette foredrag

Fra dommer til coach - Konflikthåndtering i børnegrupper

Vil du også lære at håndtere konflikter mellem børn? Så book dette foredrag, hvor Rune Strøm videregiver indsigt og metoder, der gør det muligt at løse konflikterne, så alle parter bliver tilfredse. Ofte ender konflikter ud i at handle om, at placere skyld eller skælde ud – en utilfredsstillende løsning for parterne. Et konkret, brugbart og humoristisk foredrag.
Forespørg på dette foredrag

Konstruktiv kommunikation og konflikthåndtering

Et foredrag der byder på konkrete redskaber hvormed man kan håndtere hverdagens kommunikation og konflikter i personalegruppen. Med udgangspunkt i vellykket gennemtestet praksiserfaring med et solidt teoretisk grundlag giver Rune Strøm i dette foredrag redskaber, der er centrale i forhold til at mestre konstruktiv kommunikation.
Redskaberne, der bliver præsenteret, er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag - en dagligdag, hvor I ønsker at se hinanden som medspillere fremfor modspillere.
Forespørg på dette foredrag

Heldagskursus i kommunikation og konflikthåndtering

Et heldagskursus der henvender sig til arbejdspladser, hvor der dagligt er stor mellemmenneskelig kontakt. Foredraget vil gøre deltagerne klogere på:
- Redskaber til at forblive fattet og åben i konflikter
- Indsigt i egne kompetencer og udfordringer indenfor konstruktiv kommunikation
- Let anvendelig teori og psykologi bag kommunikation og konflikthåndtering
Kurset er jordnært og humoristisk. En hel kursusdag der giver inspiration og fordrer til refleksion i forhold til det daglige arbejde.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Rune Strøm

Referencer:

"Det var super, og vedkommende, meget tankevækkende og med anvendelige råd."
- Toben Michelsen, Uddannelsesforbundet

"Rune formåede på den korte tid, at give deltagerne indblik i hvordan organisationen kan styrke samarbejdet via kommunikationen."
- Vivi Øhlenschlæger, Udviklingscenter Esbjerg

"Jeg synes det var et fantastisk godt foredrag. Meget relevant i forhold til hverdagen, og meget let at drage paralleller til. Jeg var yderst tilfreds! :-)"
- Natacha Hennings, NCC

"Tak for en fantastisk lørdag formiddag. Alle i personalegruppen snakker om dig og dit oplæg. Du har virkelig formidlet, så alle uanset ”rygsæk” har forstået dit budskab. Jeg var på uddannelse i går og her fortalte jeg stole op og ned om den ” lille behårede hobbit fra Fyn”. Endnu engang tak for det du har beriget min personalegruppe med og ikke mindst mig :-)"
- Tine Fauerholt, leder Børnegården Slagelse

”Det var et meget spændende foredrag. Rune var en levende fortæller og vi fik en hel masse "med hjem".”
- Anne Mette McAloone, IDA Proces

"Tre timer er lang tid og indledningsvis blev der draget dybe suk. Men efter 10 min da Rune havde talt sig varm og præsenteret sig selv kom der super energi i forsamlingen. Han havde et værdifuldt budskab som han fik formidlet på den mest saglige og underholdende måde vi længe har hørt. Og pludselig var der gået tre timer. Hans nærværende og humoristiske facon gør foredraget levende."
- Dorthe Sørig, Ungiaarhus Fritidscenter Randersvej

"Rune formåede både at charmere, underholde og gøre os alle klogere på emnet kommunikation. Han holdt foredraget på et plan så vi både kan bruge det almenmenneskeligt, i forhold til kolleger og i arbejdet med elever. Et perfekt foredrag/emne til vores ryste-sammen-tur i forbindelse med, at vi har fået mange nye kolleger i afdelingen."
- Preben Gade, Skive Handelsgymnasium

"Rune fik fat i samtlige tilhørere, han var meget levende og medrivende og tryllebandt forsamlingen, som det sjældent er oplevet tidligere. Det var en gave at få Rune ud og fortælle om konflikthåndteringen for vores hårdt prøvede HF-elever. Der tales endnu om foredraget."
- Githa Steffensen, Egedal Gymnasium

"Rune ramte særdeles fint målgruppen, der bestod af både elever og forældre. En rigtig god formidling med både humor og alvor. Budskabet blev leveret på en charmerende og tydelig måde. Det er en kunst at kunne fastholde 150 tilhører 1½ time en fredag eftermiddag."
- Jens Lau Pedersen, Kragelund Efterskole

"Tusind tak for en super spændende, inspirerende og lærerig dag i dag. Jeg føler virkelig, at jeg har fået meget ud af det, og jeg kiggede ikke på uret en eneste gang. Dagen fløj bare af sted!"
- Signe Bille Melgaard, Vedbæk Skole

"Hej Rune Jeg overværede dit foredrag på Egedal Gym. og HF i tirsdags. Det var en meget lærerig og inspirendede fornøjelse! Jeg er imponeret over, hvordan du kan formidle dit stof så hylende morsomt samtidig med at det står helt klart, at budskabet er dødsens alvorligt. Jeg håber, du kan komme og tale til os og vores nye 1. års elever igen til næste år."
- Trine Anker, Egedal Gymnasium

"Det var vigtigt for os at foredraget var i øjenhøjde med de børn, som var målgruppen. Det var spot on. Vi er meget tilfredse med den udvikling, Rune har sat i gang, og som vi kan bruge fremover."
- Marie Krone, Egumvejens Skole

"Efter lidt mailkorrespondance med Rune og en telefonsamtale blev vi i fællesskab enige om vinklingen af foredraget. Jeg oplevede Rune som meget lyttende, og vi fik det præcist som vi ville."
- Lene Rud Christensen, Lyngby-Taarbæk Kommune

"En blond bitch, en hulemand og kunsten at dyrke kæmpe bambus. I forbindelse med årets skolestart havde vi på Rudersdal Lilleskole besluttet at lave en dag med fokus på kommunikation og konfliktløsning og inviteret Rune Strøm til at være foredragsholder, inspirator og igangsætter. Et valg vi ikke har fortrudt.
Allerede fra dagens start mærkede vi, at Runes passion for emnet er indiskutabel. Rune har noget på hjertet, en sag der er vigtig og båret af et personligt engagement. På en ukompliceret måde præsenteres hans kommunikationsteorier parallelt med personlige historier og relevante eksempler fra hverdagen. I en unik balancegang mellem det tankevækkende og det humoristiske udfordrer Rune deltagerne i eksempler, der både er vedkommende og genkendelige.
Vi oplevede, at der i Runes program var plads til refleksion og spørgsmål, og at Rune umærkeligt kunne implantere disse i forløbet, så det på en naturlig måde gav os ejerskab til problemstillingerne.
At Rune Strøm ud over at være en karismatisk fortæller også kan dramatisere og levendegøre sine teorier gør kun forløbet mere nærværende og lærerigt. Når Rune med en paryk giver den som den blonde bitch fra 7. klasse, eller den primitive hulemands-kommunikator, der forsvarer sin nedlagte dinosaur er det både underholdende og en befriende letforståelig formidling af hans teorier.
Vi kan se tilbage på en lærerig dag, hvor der både blev tid til fordybelse og samtaler om emner vi alt for ofte glemmer i hverdagen. Runes evne til at igangsætte en proces for en bedre kommunikation samt præsentation af en række gode værktøjer, når konflikten opstår, er en gave til en hver medarbejdergruppe. At dagen også bød på iagttagelse af elefanter og hemmeligheden bag dyrkning af kæmpe bambus kan ikke forklares, med skal opleves. Vi er i hvert sikre på, at det ikke er sidste gang Rune besøger skolen – næste gang skal han helt sikkert også møde vores elever!"
- Jesper Staunstrup, Rudersdal Lilleskole

"Mandag den 5. marts havde vi på Rungsted private Realskole fornøjelse af, at have Rune Strøm ude og holde foredrag for stort set alle klasser fra 1. til 9. klasse. Omdrejningspunktet var konflikthåndtering og elevernes trivsel. TAKKE VÆRE RUNES FANTASTISKE VÆSEN OG INDSTILLING BLEV DET EN STOR SUCCES…. Tre af vores lærere skriver følgende:

Kære Rune Tusind tak for et inspirerende og lærerigt foredrag i mandags. Jeg har, ud over en positiv oplevelse, fået nye øjne at se konflikter med, og et sprog at møde mine elever med. Og så er det i øvrigt længe siden, at jeg har siddet til et foredrag og ønsket, at det ville vare bare en lille smule længere. 
- Bedste hilsner fra Anne Sofie

Kære Rune Måske en hobbit af størrelse, men en cyklop af format. At gå ubevæbnet ind til et par kritiske årgange x 2 af en flok udskolingselever er noget, der kræver mere end mod. Rune tog os alle med storm med sin ligefremme, venlige, nede-på-jorden, humoristiske facon. Han lod sig kaste for løverne, og blev hyldet efterfølgende. 8.y mener klart, at han mindst kom på højde med noget, der minder om "kage-i-alle-timerne"- agtigt. Jeg vil meget gerne, om vi kan få Rune til at komme til en pædagogisk dag og ruske godt og grundigt op i alle lærerne også :o). Tak for en rigtig god oplevelse Rune. Mange hilsner
- Marianne R

Kære Rune Det var en stor fornøjelse at have besøg af Rune i sidste uge. Han optrådte veloplagt og energisk og var rigtig hurtig til at fange elevernes opmærksomhed. Han formåede at gøre seancen rigtig nærværende og relevant for eleverne. Et rigtig godt og brugbart input til vores trivselsdage. Hans måde at forklare de forskellige kommunikationsformer på var rigtig brugbar og forståelig for eleverne. Desuden gjorde Rune det på en meget humoristisk måde og fik ligeledes inddraget elever og lærere. Et levende og inspirerende foredrag, som vi brugte megen tid på at tale om bagefter. Eleverne fik fyldt gode ting i rygsækken!
- Rikke

Fra skolens side kan vi kun sige, at kvaliteten af dette foredrag gør, at vi bestemt har til hensigt at bruge Athenas i fremtiden."
- René Leiholm, Rungsted private Realskole

"Hej Rune. I dag, da jeg i spisefrikvarteret på Egedal Gymnasium, kom i tanke om, at jeg skulle have et såkaldt "Kommunikations arrangement" i 3. modul, var jeg allerede ved at give op. "Et kommunikations arrangement? Hvad fanden skal jeg dog bruge det til, jeg kan da sagtens snakke med mine medmennesker," ja, mine veninder og jeg var mere opsat på at spise kage og have billedekunst, end at høre på en fortælle os, hvordan at vi skal kommunikere med folk. Men som den, alligevel lidt nysgerrige person jeg er, møder jeg op - og bliver VILDT overrasket. Foredraget var skide skægt, spændende og jeg gik derfra og tænkte "Hold da op hvor har han ret!" Grøn-, gul-, rød- og gråkommunikation - jeg har aldrig skænket det en tanke. Men du fik mig virkelig til at tænke over tingene! Over pigefnidder, attitude og måden hvor på man kan snakke om tingene, uden nødvendigvis at gå i forsvarsposition. Jeg blev bare meget overrasket, jeg grinte i et helt modul OG gik derfra med ny viden (det er noget jeg ikke altid er vidne til i 1.g vil jeg sige) Jeg går stadig og tænker over de ting jeg lærte i dag, og jeg er meget inspireret. Så mange tusind tak for det!"
- Julie, elev 1G, Egedal Gymnasium

"Det var et dejligt boblende og inspirerende (og ikke mindst underholdende) foredrag. Alle synes, de fik noget ud af det og der var livlig diskussion. Jeg kan varmt anbefale Rune til andre."
- Paulina Ulfstjerne, Elleslettegård Bosted

"Rune levede til fulde op til vores forventninger. Foredraget var humoristisk, men holdt sig hele tiden til det overordnede emne."
- Jane Vagner Pedersen, Danmarks Lærerforening Kreds 80

"Rune var rigtig god til at rette ind efter vores behov. Dejlig energi."
- Helle Krauthammer, Rosengården

"TAK til Rune for besøget. Det giver stadig ekko."
- Kirsten Laborn, Ans Skole

"Udtalelser fra den skriftlige evaluering fra kursisterne: Har fået rigtig meget brugbart med hjem. Det var meget relevant og spændende. Meget levende, med mange illustrative eksempler. Meget dynamisk og inspirerende. Inspirerende og klar undervisning. Meget anbefalelsesværdigt – også efter frokostpausen! Værd at tænke over – også i forhold til privatlivet. Jeg oplevede, at der blev tilført nogle givtige nye elementer til måden at kommunikere på. Det var underholdende og der var mange eksempler til praksis. Indholdet var praksisrelateret, jeg kan bruge det direkte. Rigtig fint, underholdende og engageret. Der var gode værktøjer, der kan bruges og eksempler man kan relatere til. Rune var rigtig energisk, levende og god. Rune var super inspirerende og energisk. Det er materiale, der er brugbart i hverdagen på en nem og hurtig måde. Fed, anderledes og frisk form. Jeg har mod på at gå i gang med øvelserne i klassen."
- Anette Schjødt Thorsen, Rudersdal kommune, Skole og Familie

"Rune Strøm har bidraget med en fælles tilgang til konfliktløsning på vores skole. Rune har holdt oplæg for alle medarbejdere, alle børn og endelig for forældregruppen. Det giver mulighed for en bred fælles forståelse af hvorfor konflikter kan opstå og hvordan de kan løses. Godt med fælles begreber. Kan klart anbefale denne model."
- Susanne Nilsson, Herlev Byskole

"Det var et helt fantastisk foredrag Rune leverede for vores medlemmer. De var vidne til et super inspirerende, energisk og vedkommende oplæg om inklusion m.m.
Rune Strøm havde virkelig noget på hjertet som blev båret at et personligt engagement. På en ukompliceret måde præsenterede han kommunikationsteorier parallelt med personlige historier og relevante eksempler fra hverdagen. I en unik balancegang mellem det tankevækkende og det humoristiske udfordrede Rune deltagerne i eksempler, der både var vedkommende og genkendelige."
- Birgit Larsen, Socialpædagogerne Nordsjælland


"Der er kommet masser af gode tilbagemeldinger på oplægget, så bestemt en god dag med Rune Strøm."
- Sally Holm Jensen, Esbjerg Kommune

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Rune Strøm holder.

Foredrag med Gert Rune

Gert Rune

Gert Rune fik som 16-årig konstateret knoglekræft, og efter fire måneders intensiv kemoterapi måtte ...
Foredrag med Rene Nielsen

Rene Nielsen

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Storm Stensgaard

Storm Stensgaard

Storm har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet ma...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere