Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Søren Lynge

Foredragsholder, coach, forsker og forfatter. Foredrag om unge og livsstil.
Søren har holdt foredrag for et utal af mennesker; på hundredvis af landets skoler, universiteter, kommuner, hospitaler etc. Hertil har han blandt andet beriget Kongehuset, Rigspolitiet, Arkitekternes Hus, Danfoss, ISS, Kriminalforsorgen, Telenor, Deloitte, Coop Danmark, Kromann Reumert. Søren Lynge gør en indsats for at forbedre livskvalitet og vilkår for mennesker i Danmark. Et foredrag med Lynge kan hjælpe mennesker til at komme mere problemfrit og harmonisk gennem livet.

Søren Lynge, er gennem de sidste 22 år, kendt som en af Nordens største foredragsholdere. Ikke mange mennesker i Danmark har samme indsigt i menneskers liv som Søren Lynge.

Forespørg på Søren Lynge og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Søren Lynge

VANER Årsag til dine succeser og fiaskoer

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.
Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem foredraget VANER vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

Vores knivskarpe og utroligt relevante foredrag "VANER” rammer direkte ind i en kultur, hvor mange ubevidst savner værdier og strategier til at leve et succesfuldt liv. Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Desværre er der alt for mange unge, som lever et liv, der er præget af mange dårlige vaner.

Temaer som vaner, venner, sprog, følelser, smerte. mobning, kriminalitet, valg og værdier vil blive berørt. Foredraget er hylende morsomt, men har et dybt budskab, som når ud til de unge på en måde, de aldrig glemmer.
Forespørg på dette foredrag

Erhvervsforedrag: “De Syv Livsprincipper”

Et indsigtsrige og spændende erhvervsforedrag baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk internt arbejdsmiljø, samtidig kan det hjælpe den ansatte og dennes familie. Hvis en ansat har familiære problemer, har arbejdspladsen også et problem. En nations karakter er afhængig af folkets moralske karakter, og de principper de bygger deres liv på individuelt. Det samme gør sig gældende virksomhedsmæssigt. Det, et menneske praktiserer og bygger sin karakter på, indvirker på de handlinger og afgørelser man foretager
offentligt, familiært og arbejdsmæssigt.

Foredraget har til formål at optimere ethvert menneskes livskvalitet. Foredraget giver medarbejderne konkrete værktøjer til at tage kontrol over eget liv og egne valg. Undervisningen er morsom samt ikke-fordømmende.
+ mere om
Forespørg på dette foredrag

Dit liv - Dit valg

Dette foredrag tager afsæt i de udfordringer, unge møder i denne tid. Søren Lynge sætter fokus på en kultur, hvor strategier og værdier bliver ubevidst er et savn for mange, da det kan være vejen til et liv fyldt med succes.

Det handler ikke om, hvordan du ser ud, hvis du tilstræber et succesrigt liv - det handler om at have det godt indvendigt. Desværre får de dårlige vaner ofte lov til at dominere i hverdagen for mange mennesker.

Foredraget giver dig blandt andet specifikke redskaber til at forebygge dine problemer, give mere plads til positive tanker, kontrollere vrede og frustrationer og gøre en ende på de selvdestruktive beslutninger og vaner.

Foredraget er særlig relevant for skoler, der ønsker at forbedre elever og personales positive tilgang, men det kan også skræddersyes i andre sammenhænge.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Søren Lynge

Referencer:

"Vi var meget begejstrede og vigtigst af alt, så var eleverne det også :-)"
- Katrine Larsen, Møldrup skole

”HF-eleverne var meget begejstrede og een skriver fx. at han fik mere ud af foredraget end han havde gjort i de mange timer han efterhånden har gået til psykolog. Flere af de "tunge" elever med psykiske problemer og misbrugsproblemer fik meget ud af foredraget. (...) Alt i alt var vi meget godt tilfredse:-)”
- Anne-Mette Louw Kristoffersen, Ribe Katedralskole

"Super nærværende - meget skarpt foredrag, der i hvertfald bragte refleksion ind i nogle sårbare unge."
- Mette Uth, Ørstedskolen

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Søren Lynge holder.

Foredrag med Gert Rune

Gert Rune

Gert Rune fik som 16-årig konstateret knoglekræft, og efter fire måneders intensiv kemoterapi måtte ...
Foredrag med Rune Strøm

Rune Strøm

Rune Strøm er en rutineret og kompetent formidler inden for konflikthåndtering og kommunikation. Han...
Foredrag med Tommy Krabbe

Tommy Krabbe

Tommy Krabbe er cand.mag. i kommunikation og har masser af projektledererfaring i rygsækken. Tommy k...
Foredrag med Josefine Campbell

Josefine Campbell

Med et foredrag med Josefine kan du være sikker på et godt arrangement. Josefine Campbell er en insp...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere