Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Søs Egelind

Skuespiller, entertainer og komiker
Søs Egelind ved om nogen, om hvordan humor, et positivt syn på livet og det at begive sig ud i ambitiøse og udfordrende ting kan gøre livet både meget sjovere og mere spændende i længden.

Søs Egelind har som entertainer og komiker mange personlige oplevelser og erfaringer med at slippe humoren og en let tone løs i hverdagen. Hun formår hver gang at formidle på en sådan måde, at grin og eftertænksomhed breder sig i salen.

Bliv klogere på, hvordan du kan få stress-barometret til at falde drastisk ved at grine i selskab med andre. Det bliver pludselig sjovt på en helt anden måde at gå på arbejde. Det handler ikke om, at du skal fortælle vittigheder i lange baner, men om at kunne se det uforudsigelige i den pågældende situation. Det, vi taler om, er konstruktiv forstyrrelse.

Tilbage i 1982 blev Søs Egelind uddannet og har arbejdet som skuespiller siden da på teatre, i film og tv. I forbindelse med hendes karriere som komiker er hun særligt kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt, hvor de har spillet over 80 forskellige figurer i både liveshows og i tv-serien “Kongeriget”.

Forespørg på Søs Egelind og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Søs Egelind

Slip humoren løs

Når du tager humor som værktøj og våben med på arbejde, kan det blive sjovt og inspirerende på en helt anden måde at tage på arbejde hver dag. Det sure bliver meget lettere at overkomme – lige fra den daglige rengøring og skattevæsen til parforholdets kriser.

Kan det nu også passe, at man helt selv bestemmer, hvor sjovt livet skal være? Den er god nok!

Undersøgelser viser faktisk, at sygefraværet daler, og produktiviteten stiger, når kolleger giver plads til at more sig sammen – ja, også i arbejdstiden.

Søs Egelind er en intelligent kvinde i sin absolut bedste alder, og hun vil med en farverig pallet af eftertænksomhed, selvironi og nærvær skabe en forrygende oplevelse for sit publikum. Advarsel: Der er ekstremt stor risiko for, at dit måske dårlige humør er komplet ødelagt efter et arrangement med Søs Egelind.
Forespørg på dette foredrag

Et kærligt spark - et foredrag til erhvervslivet

Søs Egelind har haft skiftende og mange arbejdspladser igennem mere end 30 år. Hun har derfor oplevet sammenhænge som fungerede godt… og så var der dem, der fungerede mindre godt.

I foredraget giver hun sit bud på, hvordan I kan kick-starte et bedre arbejdsliv kollegerne iblandt, i et foredrag fuld af både humor og konstruktive ideer og redskaber.
Forespørg på dette foredrag

Kræft, trit og retning

Søs Egelind er særligt stolt af én af sine titler: Dobbelt Verdensmester i Overlevelse af kræft. Nu deler hjertens gerne ud af sine egne erfaringer og oplevelser i et personligt, livsbekræftende, tankevækkende og positivt foredrag - også selv om det handler om livstruende sygdom. Hun fortæller, hvordan man kan gennemgå en uoverkommelig krise og alligevel komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske.

Hun fik konstateret lymfeknudekræft. Med Søs Egelinds egne ord, var hun ord ”syltet godt og grundigt ind fra top til tå”. Men hun overlevede - for så at blive ramt af kræften igen denne gang i form af ondartet modermærkecancer.

Udfordringerne har presset på, men Søs Egelind fandt på et tidspunkt ud af, at alvorlig sygdom faktisk kan være en gave, hvis man forsøger at fokusere og holder kursen mod overlevelse.

Et ærligt og åbenhjertigt foredrag, der ikke kun handler om sygdom, men derimod om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Søs Egelind holder.

Foredrag med Bubber

Bubber

Bubber begyndte sit offentlige liv i diverse børne-tv programmer, og sideløbende med sin tv karriere...
Foredrag med Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard

Finn Nørbygaard er bedst kendt for sine mange succeser på showturneer, fjernsynsreklamer, TV-shows o...
Foredrag med Michael Svendsen

Michael Svendsen

Michael Svendsen er en foredragsholder, som har prøvet meget på det danske arbejdsmarked. Michael bl...
Foredrag med Thomas Mygind

Thomas Mygind

Thomas Mygind er en af landet mest erfarne og populære tv-værter. Samtidig med sin mediekarriere er ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere