Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Sonja Oppenhagen

Skuespiller i bl.a. Matador og Badehotellet.
Sonja Oppenhagen har stået på scenen, siden hun som 9 årige første gang snørede balletskoene på Det Kongelige Teater. Som 15 årige dansede hun sig ind i danskernes stuer og hjerter, som den lille pige med svovlstikkerne i DR’s tv-produktions af HC. Andersen eventyret.

Det helt store gennembrud fulgte dog nogle år efter med rollen i Matador som den livsglade ”Vicki” Hackel.

Siden da har Sonja begejstret publikum på TV, som f.eks. i Badehotellet, i biograferne og på utallige skrå brædder på landets teatre. Senest har Sonja samlet trådene fra et imponerende arbejdsliv og inviterer publikummet med bag kulissen i selvbiografien i ”Mit liv, min linedans”.

Forespørg på Sonja Oppenhagen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Sonja Oppenhagen

Mit liv, min linedans

I løbet af skriveprocessen med Mit liv, min linedans fik Sonja Oppenhagen tid til og mulighed for at reflektere over et liv med en udfordrende opvækst, stor kærlighed og en krævende karriere på scenen, som blev hjulpet frem af en benhård selvdisciplin, som hun havde tillært sig i balletten.

Trods en tilværelse i det eftertragtede rampelys har Sonja oplevet både op og nedture og haft en lang række centrale opgør: det professionelle opgør med lillepigerollen, et opgør med barndommen og dens tryghed og opgøret med den svigtende far.

Sonja Oppenhagens fortælling er en historie om en vedvarende insisteren på kreativitet, frihed og kunstnerisk integritet. Det er samtidig en fortællingen om hendes store roller i blandt andet Matador og Badehotellet, som gjorde hende til en folkekær skuespillerinde. Foredraget tager udgangspunkt i bogen af samme titel.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere