35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Stine Buje

Foredrag om de 7 vigtigste ting i livet.
Når samtalen falder på livet og døden, er Stine Buje blevet en af de toneangivende stemmer i Danmark. Som forfatter og foredragsholder er hun med til at vise, hvordan livets afslutning kan håndteres værdigt og smukt, men også hvordan vi alle kan lære af døden og leve vores liv fuldt og helt.

Efter flere bøger om emnet og utallige samtaler, er Stine optaget af at give sine indsigter og erfaringer videre. Efter hendes opfattelse er der liv i døden for alle mennesker – også de levende – hvis vi bruger den som afsæt til at leve mere bevidst. I sine bøger og foredrag giver hun konkrete bud på, hvordan vi kan handle på det, som giver mening for os, så vi ikke først ved livets afslutning indser, at vi kunne have brugt vores tid bedre.

Med empati og nærvær tager Stine fat i de emner, som mange har berøringsangst overfor. Hun går med respekt og mildhed ind i det sårbare og skrøbelige, og skaber et rum, som gør det trygt og ufarligt at være i det nære.

Som foredragsholder tager Stine rundt til virksomheder, organisationer, biblioteker og offentlige institutioner for at holde foredrag med udgangspunkt i sine bøger. Hun deltager også i paneldebatter og har undervist blandt andre sundhedsprofessionelle på hospitaler og i kommuner. Målet er at give deltagerne noget med hjem, som de kan bruge til at tage fat på deres eget liv.

Stine Buje (f. 1982) er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet og har blandt andet arbejdet som kommunikationsrådgiver i Røde Kors og Kræftens Bekæmpelse. Hun er medlem af repræsentantskabet for Landsforeningen Liv&Død.

Forespørg på Stine Buje og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Stine Buje

Hvad uhelbredeligt syge kan lære os om livet.

Mød forfatteren bag ”Bogen om livet” til et rørende og livsbekræftende foredrag, som giver inspiration til at få det bedste ud af livet, mens vi har det.

Efter at have arbejdet med uhelbredeligt syge i flere år, fik Stine lyst til at dele deres indsigter, fordi hun havde indtryk af, at vi andre kunne lære noget værdifuldt af dem, før vi selv står på kanten af livet.

I ”Bogen om livet” fortæller 15 danskere, hvad de har lært om livet, efter at de er blevet ramt af uhelbredelig sygdom. Den ældste medvirkende er politikeren Ritt Bjerregaard på 77 år, som har uhelbredelig tarmkræft. Den yngste er Steffie på 25 år, som har kronisk nyresvigt. De medvirkende er vidt forskelige steder i deres liv, men alle har de gjort sig tanker om det gode og vigtige i tilværelsen, og i bogen deler de rundhåndet ud af deres indsigter. Indsigter som vi alle kan lære noget af.

Under foredraget deler Stine de indsigter, som de uhelbredeligt har gjort sig i livets sidste kapitel. Hun tager ikke patent på en rigtig eller forkert måde at leve på, men inspirerer deltagerne til at mærke efter, hvad der giver mening for dem, så de ikke først ved livets afslutning indser, at de kunne have brugt deres tid bedre.

- Efter foredraget vil deltagerne gå hjem med inspiration til, hvordan de kan skabe et liv, hvor de bruger deres tid på det, som giver mening for dem.
- Foredraget er rettet mod alle, der ønsker at blive inspireret til at leve et mere meningsfuldt liv. Det kan også målrettes virksomheder, som ønsker at inspirere deres medarbejdere.

Forespørg på dette foredrag

Snak på livet løs

Mød forfatteren bag bogen ”Snak på livet løs” til et personligt og inspirerende foredrag om, hvordan vi kan få det bedste ud af den sidste tid, når vi får uhelbredelig sygdom tæt på.

Efter at Stines mor døde af kræft, valgte hun at skrive den bog, som hun selv havde manglet under moderens sygdomsforløb. Bogen ”Snak på livet løs” retter sig mod folk i alle aldre, der skal miste deres nærmeste. I bogen får de pårørende konkrete idéer og inspiration til at tage hul på de nære samtaler ved livets afslutning.

Bogen har fået stor omtale i medierne, fordi den sætter fokus på et emne, som mange har berøringsangst overfor. Stine har blandt andet fortalt om bogen i GO’aften Danmark, Politiken, P1, Kristeligt Dagblad og Radio24syv.

Under foredraget deler Stine ud af egne og andre pårørendes erfaringer med at tage hul på de nære samtaler ved livets afslutning. Desuden går hun bag som samtalerne og kigger på, hvorfor de kan være svære at håndtere.

- Efter foredraget vil deltagerne gå hjem med konkrete idéer til at tage hul på de nære samtaler med deres nærmeste.
- Foredragene er rettet mod pårørende til uhelbredeligt syge såvel som sundhedsprofessionelle, men det er også relevant for folk, som ikke har døden tæt på.


Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Stine Buje holder.

Anna Bridgwater

Anna Bridgwater er dansk journalist, forfatter og redaktør. Hun har skrevet både fiktion og fagbøger...

Henriette Ghorbani

Henriette er 49 og har sammen med sin mand to voksne døtre. I februar 2017 udkom hendes meget person...

Jørn Henrik Olsen

Jørn Henrik Olsen har mange års erfaring med eksistentielle, smertelige og i høj grad tvetydige prob...

Frederik Lindhardt

Frederik (f. 1989) er chefrådgiver og hjælper organisationer og ledere med at begå sig troværdigt i ...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere