Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Thomas Bense

Thomas Bense: TV -vært, redaktør og spilnørd.
Thomas Bense besidder mange talenter og har bl.a. kunne skrive iværksætter, spilnørd, direktør, TV-vært, foredragsholder, beatboxer, tilrettelægger, forfatter, købmand, konferencier, tekstforfatter, redaktør, idéudvikler, fodboldspiller, skribent, skater og snowboarder på visitkortet,

Thomas Bense startede sin karriere på DR1 med børne/ ungdoms tv, senere gik turen til TV2 som vært for et musikprogram. Efterfølgende har han arbejdet som idéudvikler for flere af landets tv-stationer og produktionsselskaber, hvor Thomas blandt andet var den første til at få en dansk e-sports turnering sendt på tv. Siden 2007 har han været knyttet til TV2's Go' morgen Danmark som spil og elektronik ekspert og desuden været fast leverandør af artikler, bøger og i det hele taget formidling af viden omkring elektroniske spil til adskillige medier, samt sit eget Pixel.tv

Thomas Bense står desuden bag produktionsselskabet Snurbart, hvor han blandt andet trækker på sin erfaring fra Pixel.tv, der er Danmarks første webTV-station.

Før alt dette turnerede han verden rundt som beatboxer hvor han både var dansk mester, deltog til VM og et utal af udgivelser både i Danmark og internationalt.

Forespørg på Thomas Bense og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Thomas Bense

Din virksomhed er sit eget medie

Mulighederne er mange når man skal markedsføre sig på de sociale medier. Udvalget af medier bliver konstant større, men hvor skal man være tilstede? Hvordan kommer man i gang og hvordan gør man sig gældende overfor sin målgruppe? Det kunne f.eks. være med video indhold. Thomas Bense har stor erfaring i hvordan mediebilledet har rykket sig over de seneste år, fra sin rejse med en start i de traditionelle medier, til at starte danmarks første web-tv station og til at føre denne og andre firmaer ud gennem forskellige sociale medier.
Forespørg på dette foredrag

Spil, gear, apps og elektronik

Gear, telefoner og elektronik har aldrig tidligere fyldt så meget hos så mange mennesker, og udviklingen lader slet ikke til at være slut endnu - faktisk holder den ikke pauser. På baggrund af mere end 10 års solid erfaring giver Thomas Bense i dette foredrag sit bud på, hvor vi bevæger os hen og hvad vi kan forvente at støde på rundt om det næste teknologiske hjørne. Thomas er en rutineret formidler og deler entusiastisk og humoristisk ud af sin indsigt. Foredraget kan evt. vinkles.
Forespørg på dette foredrag

Børn og computerspil

Hvad gør man som mor eller far, hvis børnene fravælger kælketurene og fodbolden til fordel for at sidde foran pc'en eller spilkonsollen? Hvis de er helt urokkelige, kan man i det mindste sørge for at de spiller noget, som fremmer deres færdigheder i det moderne samfund. Og det er ifølge Thomas Bense, slet ikke så svært igen. I dette foredrag giver Thomas sit bud på hvordan man bedst guider sine rollinger, når de bevæger sig ud i den store digitale spil verden.
Forespørg på dette foredrag

E- sport

I de seneste år har vi set mere og mere til E-sport, og flere danske teams har hentet store pengepræmier og hæder hjem. Danmark har også altid haft spillere, der har gjort det godt – både herhjemme og internationalt, trods landets størrelse, men nu lader det til, at der efterhånden er tilstrækkelig økonomi bag sporten til at medierne også begynder at give sporten opmærksomhed. I dette foredrag giver Thomas Bense indsigt i E-sporten, hvor den kom fra, hvor den er og hvor den er på vej hen.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Thomas Bense holder.

Foredrag med Jeppe Søe

Jeppe Søe

I sin lange karriere har Jeppe Søe været ansat på TV2, DR og TV3, men er i dag debattør, medierådgiv...
Foredrag med Natasha Friis Saxberg

Natasha Friis Saxberg

Natasha Friis Saxberg er foredragsholder og forfatter til bøgerne ”Homo Digitalis - mennesker og org...
Foredrag med Kasper Hvidt

Kasper Hvidt

Kasper Hvidt er flere gange blevet omtalt som blandt verdens allerbedste håndboldmålmænd og har i me...
Foredrag med Jakob Stegelmann

Jakob Stegelmann

Jakob Stegelmann har i mere end 40 år beskæftiget sig med film og filmanmeldelser, typisk i den mere...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere