Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Thomas Mygind

Foredragsholder, inspirator og tv-vært. Foredrag om trivsel og arbejdsglæde.
Thomas Mygind er en af landet mest erfarne og populære tv-værter. Samtidig med sin mediekarriere er Thomas også blevet UK-certified NLP-practicioneer og har arbejdet professionelt med personlig/medarbejderudvikling og dynamisk ledertræning. Det har været alt fra individuel coaching til outdoor teambuilding.

I dag arbejder Thomas Mygind fuldtid som motivator og foredragsholder, og holder mange foredrag hvert år for organisationer, virksomheder og foreninger, hvor han hver gang sender sit publikum inspirerede videre.

For sine mange populære programmer er Thomas Mygind blevet kåret som "Årets tv-vært" og har vundet prisen for "Årets tv-program". I 2001 vendte Thomas Mygind tilbage til Danmark efter i en årrække at have boet i England, og blev i 2004 indsat i ledelsen af SBS TV Danmark, hvor han senere blev chef for Kanal 5.

Siden 1995 har Thomas Mygind afholdt sine inspirerende og underholdende foredrag i både ind- og udland, der især er populære hos oplysningsforbund, virksomheder, banker, foreninger, der trænger til øget trivsel på arbejdspladsen eller større personligt overskud i en hektisk hverdag med familie og arbejde.

Forespørg på Thomas Mygind og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Thomas Mygind

Få det bedste ud af det meste - trods alt..

I dette forfriskende, tankevækkende og særdeles inspirerende foredrag, tager Thomas Mygind et kvalificeret livtag med vores tendens til periodisk trutmund, og leverer effektive genveje til bedre relationer, øget trivsel og større personligt overskud.

Thomas giver sit personlige bud på, hvordan vi med enkle metoder, ukomplicerede strategier og en masse humor, lettere kan tackle en konstant foranderlig verden, og de stadigt stigende krav om, at alle skal yde mere med færre ressourcer og bedre resultater. Professionelt og privat.
Forespørg på dette foredrag

Genvej til begejstring

Oplev et forstærkende hjerne-opgraderingsforedrag fyldt med effektive værktøjer, der kan bruges til bevidst at vælge din personlige placering. Hvor befinder du dig på skalaen mellem boblende begejstring og slidsomt sortsyn?
Thomas Mygind giver jer en effektiv kicktalk, der virkelig viser den direkte vej til begejstring, livsglæde og ikke mindst personlig motivation.
Forespørg på dette foredrag

Kollega quizzen - seriøst underholdende

Trænger dine kollegaer eller chefer til en munter og kærlig oplevelse, som de ikke glemmer lige med det samme?

Så er Kollega quizzen med Thomas Mygind den unikke veloplagte mulighed for at styrke både firma-ånd og lattermuskler. Med sin erfaring som tv-vært fører Thomas Mygind med sikker hånd og glimt i øjet, deltagere og publikum gennem et forrygende show, skræddersyet til lejligheden, så tema, indhold, varighed, spørgsmål, aktiviteter, deltagere og præmier matcher dit firma og din event.

Det er den perfekte og utraditionelle underholdning til fx firmafest, personale-træf, teambuilding, kickoff, årsmøder og produkt-præsentationer m.m. og med Thomas Mygind som jeres vært er der styr på det hele og garanti for en morsom dag/aften.
Forespørg på dette foredrag

Ordstyrer

Thomas Mygind er desuden en underholdende og skarp ordstyrer, der med inspiration forstår at lede både debatter og konferencer.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Thomas Mygind

Referencer:

"Har sjældent oplevet så engageret og levende en foredragsholder. Han var PÅ fra 1. minut - og hans måde at inddrage tilhørerne på er rigtig fin, - de 90 min. var lynhurtigt overstået. Vi fik alle noget ud af foredraget og noget at tænke over. Det var bare SUPERGODT."
- Brugerklub for EDH

"Helt igennem perfekt. Super professionel performance. Medrivende entusiasme, markant engagement. Hans drive, empati og særdeles fokuserede kreativitet er helt exceptionel."
- TDC

"Tak for en uforglemmelig oplevelse. Vi har alle oplevet dagen som en meget positiv indsprøjtning - med humor, energi og begejstring. Jeg har fået mange tilbagemeldinger - og de har alle været positive. Enkelte har også sagt, at de på forhånd var skeptiske, men at de overgav sig ret hurtigt. Vi er meget imponerede over din energi og udstråling, og jeg er sikker på at vi har fået overført noget af det, og at vi vil hjælpe hinanden med at holde gejsten oppe. Tak!"
Novo Nordisk A/S

"Hjertelig tak for en forrygende aften. Du er virkelig hvirvelvinden, som bringer en masse spændende inspiration og motivation med sig, og som skubber til krop og sjæl – uden at vælte nogen omkuld. Du har virkelig gjort det fantastisk og til fulde levet op til vores forventninger – og mere til..."
- FOA

 

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Thomas Mygind holder.

Foredrag med Gert Rune

Gert Rune

Gert Rune fik som 16-årig konstateret knoglekræft, og efter fire måneders intensiv kemoterapi måtte ...
Foredrag med Rene Nielsen

Rene Nielsen

René Nielsen arbejdede som bankrådgiver frem til den 21. april 1991, hvor hans verden blev radikalt ...
Foredrag med Michael Svendsen

Michael Svendsen

Michael Svendsen er en foredragsholder, som har prøvet meget på det danske arbejdsmarked. Michael bl...
Foredrag med Mikkel Anthonisen

Mikkel Anthonisen

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel idéen til at sejle jorden m...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere