Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Thomas Rode

Kok, forfatter og tv-vært. Foredrag om mad, træning, ernæring og rejser
Thomas Rode blev udlært kok i 1990 og har siden huseret i mange af landets absolut bedste restaurantkøkkener. Sideløbende har han været med i utallige projekter. Thomas Rode har skrevet bøger, deltaget i film og TV programmer, undervist, coachet, lavet kokkeskoler, produktudvikling, foodstyling og meget mere.

Derudover har Thomas Rode en passion for at rejse og har i den forbindelse skrevet rejseartikler, ligesom han har været dommer, lavet reklamer og sågar ageret forside-fotomodel.

I dag arbejder Thomas Rode sammen med sin kone Thilde Maarbjerg, der ligeså har en passion for ernæring, fysisk træning, for mad & vin og for verdensrejser. Emner de tager rundt i landet og holder foredrag om. Her inspirerer de og motiverer virksomheder, organisationer og til åbne arrangementer.

Thomas Rode er især kendt for sine mange kogebøger om stenalderkost, PALÆO, funktionel træning og for sin værtsrolle på TV-programmet 4 Stjernet Middag samt Rod i Køkkenet, hvor seere og deltagere får et kærligt gastronomisk råd med på vejen.

Forespørg på Thomas Rode og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Thomas Rode

Kokken anbefaler

Thomas Rode har 25 års erfaring som leder i en dynamisk branche, der kræver omstillingsparathed og tilpasninger konstant. Det har dannet grobund for en kreativ til tilgang til mange processer, udfordringer og problemstillinger, som han har oplevet i sit daglige arbejde.

I sit inspirerende og motiverende foredrag giver Thomas Rode du og dine medarbejdere en kærlig opsang eller blot et berigende indlæg med et glimt i øjet om, hvad der skal til for at lede en af landets kendteste restauranter. Thomas Rode givet gode råd og tips om alt lige fra ledelse og forandringer til omskiftning af menu og tilbyder sparring omkring produktudvikling, bistand med menuplanlægning, udvælgelse af råvarer/leverandører, fotostyling m.m.

Thomas Rode deler ud af sin store viden om gastronomi og iværksætteri, så alle går hjem med gode redskaber og lysten til at præstere endnu bedre.
Forespørg på dette foredrag

Relaterede foredragsholdere

Disse foredragsholdere tilbyder foredrag, som minder om de foredrag, som Thomas Rode holder.

Foredrag med Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad ...
Foredrag med Martin Kreutzer

Martin Kreutzer

Martin Kreutzer er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende og en...

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere