Vores foredragsholdere kan også bookes til online events. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Tina Ibsen

Astrofysiker og Forfatter
I mere end et årti har Tina Ibsen fået danskerne til at vende blikket mod himlen og lade sig fascinere af det kendte og ukendte derude. Hun har vundet priser for sin formidling af astronomi og rumfart og har gjort det til sit kald at formidle ikke bare astronomien, men også naturvidenskaben.

Tina Ibsen er uddannet astrofysiker fra Niels Bohr Instituttet, Københavns Universitet og har været en del af det europæiske forskningsprojekt COMESEP, som undersøger solstorme.
Hun har skrevet flere populærvidenskabelige bøger. Herudover er hun medstifter og vært på den populære podcast RumSnak.
Fra 2013 til 2019 var Tina Ibsen leder for videnskabs og formidlingsafdelingen på Tycho Brahe Planetarium i København, hvor hun blandt andet arbejde for at udbrede nysgerrigheden og viden om universet og dets mange fænomener og aspekter.

Siden hun var lille har Tina været fascineret af rummet. Fra de helt store spørgsmål, som "hvor kommer vi fra", til de små spørgsmål, som f.eks. "hvilke grundstofferne udgør et godt glas rødvin", og "hvor stammer de fra". Tina Ibsen en fantastisk formidler med en glimrende humor og en solid indsigt, og I kan roligt glæde jer til hendes foredrag.

Forespørg på Tina Ibsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Tina Ibsen

Fortællingen om Universet

Med udgangspunkt i sin bog ”Fortællingen om Universet” fortæller Tina igennem en række nedslag om universets historie fra Big Bang til i dag.
Vi følger menneskets oprindelse fra Big Bang og til det moderne menneske. Universets opståen er nemlig tæt knyttet til fortællingen om mennesket. Alt som eksisterende er resultatet af en række kosmiske begivenheder. Det stof som udgør vores legeme, er dannet kort tid efter Big Bang og senere omdannet i stjerners indre og i eksploderende supernovaer til alle de grundstoffer, livet er opstået af.

Fortællingen om Universet er den største fortælling af dem alle. Astrofysiker Tina Ibsen tager jer med på en rejse til Universets begyndelse, Big Bang og videre ind i supernovaeksplosioner, stjernetåger, det mørke stof, og meget mere. Tina Ibsen guider jer sikkert gennem de største teorier og banebrydende forskningsmetoder, så vi kan forstå den smukkeste og mest komplekse viden, mennesket råder over.

Foredraget baserer sig på bogen af samme titel, som modtog 5 stjerner i Jyllandsposten var i top-10 over årets fagbøger samme år hos Mofibo. Det kan tilpasses til alle aldersgrupper og faglige niveauer. Varigheden er typisk 1-2 timer, men kan ligeledes tilpasses formålet.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere