35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Trine Hyldgaard

Foredragsholder
Trine Hyldgaard er en ung højskole elev, som i mange år har gemt på hemmeligheden omkring sin barske barndom. Siden Trine var omkring otte år har hun jævnligt oplevet vold i hjemmet i forskellig grad. Som 13 årig blev det for meget, og en aften kontaktede hun Børnetelefonen. I dag ønsker Trine at bryde tabuet om vold i hjemmet og forhåbentlig hjælpe andre til at komme videre og få en bedre barndom.

Trine har siden 2016 hjulpet andre børn og unge, som har haft det svært. Hun blev i januar 2017 kendt for sit frivillige arbejde i organisationen Headspace, som er et anonymt og gratis rådgivningstilbud til børn og unge. Siden hen har Trine optrådt på TV flere gange, hvor hun har delt ud af sine personlige historier og erfaringer om PTSD og mobning.

I forbindelse med en undersøgelse omkring anmeldelser af vold i familier i foråret 2018, offentliggjorde Trine, at hun selv har været udsat for vold i hjemmet som barn. Den udmeldelse gjorde, at hun efterfølgende har medvirket i både DR P1, DR TV-avisen, TV 2, Go’ morgen Danmark samt en række artikler, hvorigennem hun fortæller om sin oplevelse samt kommer med råd og inspiration til andre, som har stået eller står i samme situation.

Trines foredrag bygger på egne personlige historier og erfaringer.

Forespørg på Trine Hyldgaard og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Trine Hyldgaard

PTSD - Depression, angst og stress

Trine Hyldgaard har i en ung alder i flere år haft PTSD. Trine fortæller her, hvordan PTSD har påvirket hendes liv, og hvordan det er at leve med en sådan diagnose.

Trine kommer ind på forskellige punkter som blandt andet traumer, flashbacks, depression, angst og stress. Trine giver også råd og inspiration til at gøre livet lettere, hvis man selv har været udsat for eller har været igennem lignende ting, eller kender nogen, der har.
Forespørg på dette foredrag

Vold i familier

Trine Hyldgaard har som barn været udsat for vold i hjemmet. Dette blev i foråret 2018 offentliggjort i både radioen og på TV. Trine medvirkede både hos DR P1, DR1 i TV-avisen og TV2 i Go´ morgen Danmark. Derudover har hun også ladet sig interviewe til en række artikler.

Trine fortæller om en opvækst med vold, og hvordan det har påvirket hendes liv. I foredraget fokuserer hun på, hvordan vi kan hjælpe hinanden bedst muligt til at få et bedre liv. Det handler om at tage det næste skridt.
Forespørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere