35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Uffe Elbæk

Forfatter, fhv. rektor og politiker. Foredrag om ledelse.
Uffe er grundlægger og tidligere rektor for KaosPiloterne, men parallelt med sit arbejde som rektor, har Uffe gennem hele sin karriere taget aktivt del i det danske samfundsliv - både som meningsdanner og beslutningstager. Uffe blev valgt ind i Århus Byråd for Det Radikale Venstre i 2001 og igen i 2005. I begge perioder var han formand for byens skole- og kulturudvalg.

I januar 2007 trådte Uffe ud af Århus Byråd, for at påtage sig ansvaret som direktør for World Outgames 2009.

Uffe har skrevet flere bøger og desuden været fast klummeskribent for blandt andet Weekendavisen, Berlingske Tidende og Jyllandsposten. Han sidder i flere danske og internationale bestyrelser og har gennem årene modtaget flere anerkendelser og priser, fra udnævnelsen til ambassadør for AGF til Ridder af Dannebrog.

Forespørg på Uffe Elbæk og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Uffe Elbæk

Ledelse på kanten - kant på ledelse

Uffe Elbæk, kaospilot, kulturel græsrod, social aktivist, iværksætter, uddannelsesmand, beslutningstager og meningsdanner, deler i foredraget "Ledelse på kanten - kant på ledelse", gavmildt ud af sine erfaringer fra et langt liv som leder og forandringsagent.

Gennem seks meget personlige fortællinger, der tidsmæssigt spænder over 30 års professionelt virke og geografisk dækker Århus (1982), Moskva (1989), Kiruna (1991), San Francisco (1996), Durban (2001) og Reykjavik (2005), giver Uffe Elbæk et unikt indblik i lederskabets mentale landkort. Det er først og fremmest historier fortalt direkte fra hjertet. Og lige derefter faglig refleksion, modeller og inspirerende øvelser til hjernen. Foredraget er lige så relevant for den enkelte medarbejder som for chefen.
Forespørg på dette foredrag

Mere information om Uffe Elbæk

Referencer:

Sagt om bogen ”Ledelse på kanten – kant på ledelse:

"Uffe Elbæk har altid praktiseret en utraditionl ledelsesform, som afspejler hans eget ønske om, hvordan han selv ønsker at blive ledet. Bogen er anbefalelsesværdig for enhver, som ønsker at læse om en utraditionel tilgang til ledelse og iværksætteri."
- Anders Dam, direktør Jyske Bank

"Hvilken bog om at være idealistisk forandringsagent, Uffe Elbæk her har skrevet! Hvordan det er lykkedes ham både som frontløber, rektor for KaosPiloterne og leder af Outgames at håndtere modstand, kriser og egen tvivl, fortæller han medrivende og konstruktivt om i Ledelse på kanten, der må blive en teoretisk grundbog for alle aktører på såvel den danske som internationale iværksætterscene."
- Hanne-Vibeke Holst, forfatter

"Ledelse på kanten inspirerer gennem forfatterens entusiasme og higen efter at blive det hele menneske, samtidig med at læseren i et let forståeligt sprog præsenteres for nogle værdifulde værktøjer til brug for lederrollen. Alle ledere og chefer kan kun blive klogere af denne bog."
- Christian Hvidt, general, fhv. forsvarschef

Her bor vi

Forfatterforedrag
Flakhaven 1, 1. sal
DK-5000 Odense C

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
info@forfatterforedrag.dk

Forfatterforedrag  ・  Flakhaven 1, 1. sal  ・  DK-5000 Odense C  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  info@forfatterforedrag.dk

Book foredrag og foredragsholdere