35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Werner Wejp-Olsen

Tegneserie-tegner og foredragsholder
Werner Wejp-Olsen med signaturen WOW er journalist af uddannelse og tegner af lyst. Som 17-årig gymnasie-knægt fik han sin første gag cartoon på tryk i Ekstra Bladet, og snart efter blev hans tegninger publiceret rundt om i verden. Hans første tegneserie PETER & PERLE debuterede i Jyllands Posten i 1966, og siden er det blevet til en del andre striber, heriblandt FELIX, som han tegnede i dobbelt så mange år som ophavsmanden Jan Lööf, MOMSEMOR, utraditionel senior-borger samt KRIMI-QUIZ, en udfordring til læsernes Sherlock Holmes-gen, som et internationalt publikum daglig kan teste. Endvidere serien TRENDZ, som primært publiceres uden for Danmark.

Hans tegneserie med H. C. Andersens eventyr blev en del år publiceret i 40-50 amerikanske og canadiske aviser og ligeledes brugt som undervisningsmateriale i amerikanske skoler. I dag via Rotary International bruges hans HCA-striber til engelskundervisning for børn i den tredje verden. Endvidere er den netop udkommet som bog i Vietnam.

Werner Wejp-Olsen er desuden forfatter og tegner til adskillige børnebøger

Werner Wejp-Olsen producerer også flash-animerede og interaktive tegnefilm med titlen FUMPY FACTS - finurlige fakta om planeten Jorden i fortiden, nutiden og fremtiden. Vil snart være tilgængelige på bibliotekernes FILMSTRIBEN.

Forespørg på Werner Wejp-Olsen og få hurtigt svar

Ja tak - jeg vil gerne modtage forfatterforedrags nyhedsbrev om nye foredragsholdere, m.m.

Foredrag af Werner Wejp-Olsen

Mit firkantede liv

Werner fortæller om sin utrolige karriere både her til lands og i det store udland, om sine venner og bekendte i tegneserie-branchen, herunder både danske og udenlandske berømtheder som Jørgen Mogensen med Poeten og Lillemor, Hans Qvist og Skrækkelige Olfert, Tintins Hergé, Bassernes Mort Walker og Dik Browne med sin barske viking Hagbard. Foredraget byder også på et slide-show med tegnefilm og masser af illustrationer.
Varighed: Omkring 90 minutter med pause ind imellem.
Forspørg på dette foredrag

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere