35 12 12 99
  • Få nemt info om foredragsholdere
  • Danmarks professionelle foredrag
  • Kontakt os nemt for information

Nyhedsbrev

Udfyld feltet og modtag nyhedsbrevet for ForfatterForedrag

navn*
E-mail*
 
November 2017
Holberg-medaljen går i 2017 til Kaspar Colling Nielsen, forfatteren bag romaner som DEN DANSKE BORGERKRIG 2018-24 og DET EUROPÆISKE FORÅR. Dermed kommer Colling i meget fornemt selskab.
Oktober 2017
17. oktober 2017
Henriette Ghorbani er ny foredragsholder og fortæller i sit personlige foredrag om at være pårørende til et menneske, der lider af demens.
Lasse Spang Olsen er en rutineret foredragsholder og holder foredrag om samarbejde, filmens verden, stunts, mysteriet om det skæve skib, under de syv have, fokusering og mordet på Oluf Palme
September 2017
Georg Ørskov har igennem de seneste 25 år hjulpet virksomheder med at navigere i forandringsprocesser, og han har holdt utallige foredrag rundt omkring i hele Danmark.
Lone Thier er en af landets skarpeste disruption-ekseperter og fokuserer i sit arbejde og i sine foredrag på eksponentiel teknologi, den eksponentielle medarbejder, innovation og radikal forretningsudvikling.
Brian Eberhardt er ny foredragsholder og taler i sine aktuelle foredrag om kunstig intellingens, herunder Machine Learning og Deep Learning, og med fokus på både teknologi og anvendelser.
August 2017
Nu kan du opleve et personligt og morsomt foredrag med den folkekære skuespiller Peter Gantzler, særlig kendt for rollerne som Taxa-Mike og vikingehøvdingen Earl Ragner.
I 2017 modtog Kasper Købke H.C. Andersen Prisen og Klods Hans Prisen 2016 for sin H.C. Andersen-eventyrbog, hvor han har inkorporeret omkring 1.000 referencer til bl.a. H.C. Andersens liv, virke og samtid, gennem sine i alt 67 minutiøse kunsttegninger.
Annette Brinkmann brænder for at hjælpe andre med at skabe vedvarende forandring og finde styrken til at møde den modgang, som opstår i tilværelsen.
Juni 2017
Jeanette Varberg er museumsinspektør på Moesgaards Museum. Hun skriver fast for Kristeligt Dagblad og er ofte i medierne med sine skarpe, historiske vinkler på nutidens store udfordringer som klimaændringer, konflikt og migration.
Nauja Lynge er grønlandsk/dansk forfatter og en skarp debattør. Hun har været formand for Foreningen Rigsfællesskabet, der har som formål at bevare og styrke rigsfællesskabet mellem Grønland, Færøerne og Danmark.
Mads, Alexander og Peter er iværksættere og forfattere til bestsellerbøgerne "Spillet om karaktererne" og "Boost din økonomi". Bøgerne har tilsammen solgt over 25.000 eksemplarer.
Lars Hovbakke er aktuel med de fire nye foredrag: Danmarkshistoriens top-10, Den russiske revolution 1917, Trediveårskrigen 1618-1648 og 50-året for "1968".
Maj 2017
Karen Pallisgaard er forfatter, freelancejournalist og underviser i yoga. Hun står bag bestsellerne Begynderyogabogen og Langsom Livsstil samt Gravidyogabogen
Lars Christiansen holder foredrag præget af stort engagement og høj underholdningsværdi. De er inspirerende for mennesker – uanset hvor i livet de er. Her er virkelig tale om en karismatisk profil, der formår at bringe erkendelse og tro frem hos sine delt
Anne Vig er Tv-vært og redaktør, og arbejder pt. som nyhedsvært på TV2 News, hvor hun blandt andet bestyrer det politiske magasin Tirsdagsanalysen. Anne har 24 års erfaring fra mediebranchen, og har arbejdet som tilrettelægger, radio- og Tv-vært på både D
Morten Hilmer er en af Danmarks allermest erfarne og hæderkronede naturfotografer med speciale i Norden og de arktiske egne. Han har været med i Siriuspatruljen i det vilde Nordøstgrønland og har derudover tilbragt flere år bla. i Grønland
April 2017
Speciallæge og innovationschef Imran Rashid giver sine bedste råd til, hvordan vi leder, lever og overlever i en digitaliseret verden. Både privat og professionelt.
Jacob Mchangama er en kompetent og populær foredragsholder, og en aktiv skribent i den offentlige debat, hvor han jævnligt sætter fokus på menneskerettigheder, samfund og ytringsfrihed.
I sine aktuelle og tankevækkende foredrag giver Deniz et indblik i Islamisk Stat, danske syrienskrigere og det tyrkiske og kurdiske folks historie.
Marts 2017
Klaus E. Jakobsen, tidligere rektor på Herlufsholm Skole, giver et sjældent indblik i en af landets mest myteomspændte og prestigefyldte kostskoler.
Januar 2017
Jakob Nusbaum er iværksætter, madentusiast, madblogger, jæger og artdirector. Han står bag konceptet GOURMENSCH, der betyder mad og menneske af ordene gourmet og det tyske mensch. GOURMENSCH er en totaloplevelse, hvor der inspireres til nye smage, tek
Mette Høeg er kendt for sin kritiske og bramfrie interventioner i dansk litteratur- og kulturdebat. Med artiklen ”Dansk litteratur lider under kvindelige forfatteres dominans,” der satte fokus på den problematiske favorisering af politisk korrekte feminis
September 2016
Storbritanniens beslutning om at melde sig ud af EU vil få vidtrækkende konsekvenser. Ikke bare for Storbritannien selv. Men for hele Europa og for Danmark. Hør Lars fortælle mere om situationen i det nye foredrag BREXIT – Konsekvenserne for Europa og for
August 2016
Sally Kallash holder skarpe og aktuelle foredrag om adfærdsdesign, strategi og hvordan man træffer bedre beslutninger, noget som hun selv har undervist i på Harvard og på CBS samt arbejdet med i form af forskellige konsulent- og forskningsprojekter.
Trine May er lærebogsforfatter og kursusinstruktør. Hun er oprindelig uddannet lærer og har efterfølgende solide videreuddannelser fra bl.a. DPU i dansk, didaktik, læsning og børnelitteratur. I sine foredrag taler hun om aktiverende litteraturpædagogik og
I dette tankevækkende og medrivende foredrag fortæller Frank Martinsen om sit arbejde som antiterrorspecialist i antiterrorkorpset, sin uddannelse inden for politiet og livet som livvagt for blandt andet Anders Fogh Rasmussen.
Juli 2016
Den tidligere drabschef i Københavns Politi Ove Dahl fortæller i foredraget “Drabschefen – nye sager” om efterforskningsarbejdet i de mest opsigtsvækkende mord, som han har stået i spidsen for at opklare.
Emil Erichsen er ligesom sin far klar til at fortælle om sine mange oplevelser på de store verdenshave. I de underholdende og eksotiske foredrag deler han også ud af de erfaringer, som han gjort sig undervejs på rejserne med Havana.
Den tidligere politiker og minister Birthe Rønn Hornbech tager udgangspunkt i sin bog ”Det evigt menneskelige”, når hun fortæller om aktualiteten i H. C. Andersens eventyr, og hvad de fortæller om det at være menneske.
Juni 2016
Efter 32 år som succesfuld politiker forlod Villy Søvndal i 2013 politik pga. sygdom. I dag koncentrerer han sig om at holde foredrag med afsæt i sin personlige debatbog "Med håbet som drivkraft", der er skrevet i samarbejde med Ole Sønnichsen.
Anja Steensig modtog sin depression som en kærkommen gave, der gav hende muligheden for at komme i kontakt med spiritualiteten og sig selv som menneske. Hør det tankevækkende foredrag.
Jens Werner fortæller i sine underholdende foredrag om livet med dans, og den benhårde vej til at opnå det største inden for sit felt - at blive verdens bedste danser.
Debattøren, satirikeren, journalisten og historikeren Mikkel Andersson har ofte blandet sig i samfundsdebatten, men er nu også klar med tankevækkende foredrag blandt andet om satire og ytringsfrihed i terrorens tidsalder.
April 2016
Hør Erland Leth Pedersens både underholdende og seriøse foredrag om landsforræderi og ondskab i besættelseshistorien på baggrund af bogen ”De Danske Varulve – En politimands efterforskning i ukendt besættelseshistorie".
Marts 2016
17. marts 2016
I samarbejde med kunstnerduoen, Apperaat, fra Aarhus er Kjeld Holm aktuel med et nyt særarrangement, som giver indblik i Kjeld Holms liv på baggrund af den populære film ”Biskop Emeritus Kjeld Holm – om Kjeld Holm”, som Apperaat har produceret.
Gitte Hornshøj holder inspirerende, eftertænksomme og humoristiske foredrag, hvor publikum ikke kan undgå at gå hjem uden et stort smil på læben. Læs mere om Gittes foredrag på hendes profil.
Maria Rørbæk holder foredrag til børn og institutioner på baggrund af eget forfatterskab. I foredragene vil oplæsning og dialog indgå i kombination med Marias store skrivelyst, som hun ønsker at videregive til børnene.
Aydin Soei holder foredrag om sin nye bog "Forsoning – Fortælling om en familie". I foredraget vil Aydin fortælle om alt lige fra flugten fra Iran til opvæksten i Avedøre. Et autentisk og medrivende foredrag om at forlige sig med fortiden.
USO holder et personligt foredrag om sit eget liv, som har været præget af både op- og nedture. I foredraget vil han bl.a. inddrage emner som mål, drømme og forhindringer, som alle har været en del af vejen til succes.
Jan Huus er aktuel med sit nye foredrag: "Kommunikation, der svinger – for ledere". Et sjovt og nærværende foredrag som hviler på et fundament af gensidig respekt, anerkendelse og værdsættelse.
Svend E. Pedersen er ny foredragsholder på Forfatterforedrag. På baggrund af sine mange års erfaring i skolevæsenet og i kommuner holder han foredrag om pædagogik, læring og ledelse.
Februar 2016
Steffen Jungersen er en af Danmarks mest erfarne og kendte hardrock journalister med et enestående indblik i dansk og international rockmusik. Gennem årene har han mødt og interviewet de største rockstjerner fra hele verden.
11. februar 2016
Marie Holm Laursen, bedre kendt som pigen med glasknoglerne, holder et inspirerende og humoristisk foredrag om sit eget liv. Læs mere om Maries livsbekræftende foredrag på hendes profil.
Januar 2016
Dobbeltforedraget med Mikael Wulff og Anders Morgenthaler er en unik oplevelse, som med garanti bliver underholdende og inspirerende – især fordi det både er sjovt og visuelt inspirerende at se dem både fortælle og tegne på samme tid!
Mette Villemoes Ponty kan både bookes til foredrag og workshops i forbindelse med hendes seks forskellige foredrag om kommunikation og ledelse.
Læs mere om Niels Jægerums to nye foredrag: "En mønt har to sider" og "Myte-eftersyn" på hans profil. Begge foredrag relaterer sig til virksomheder.
13. januar 2016
Hanne Kronborg, Rune Fleischer og Martin Bigum er nye foredragsholdere på Forfatterforedrag. I kan læse mere om dem og deres foredrag under "Foredragsholdere".
December 2015
Lars Hovbakke Sørensen vil i sit nye foredrag give svaret på, hvorfor vi havde De Dansk-vestindiske Øer, afgørelsen om at afstå dem og ikke mindst hvad afståelsen har medført af konsekvenser for øerne og for Danmark frem til i dag.
November 2015
Steffen Kretz er aktuel med et nyt foredrag om et dybt splittet USA, der går til valg, og to partier, som end ikke kan enes om fakta, der står stejlt overfor hinanden. I foredraget kan I høre Steffens bud på, hvem der skal afløse Obama.
John-Erik Bang er en af Danmarks mest benyttede inspiratorer inden for skoleområdet. Læs mere om hans foredrag om trivsel, læring, mobning og kommunikation til forældre, teenagere og lærere på hans profil.
Niels Bjerre-Poulsen er blevet tildelt Syddansk Universitets forskningsformidlingspris for sin formidling af amerikansk indenrigs- og udenrigspolitik til den danske offentlighed.
Oktober 2015
Rasmus Tantholdt har i sit nye foredrag fokus på de mange episoder, han har oplevet som korrespondent for TV2. Foredraget er baseret på bogen ”Verden er stadig ny” fra 2015. Læs mere om foredraget på Rasmus' profil.
Kristian Leth er aktuel med fem nye foredrag om bl.a. videnskab og tro, public service, den kreative proces og ikke mindst programmet "Album". Læs mere om foredragene på Kristians profil.
Lars Hovbakke Sørensen giver i dette foredrag et overblik over, hvad folkeafstemningen den 3. december drejer sig om, og hvilke konsekvenser dens udfald vil få for Danmark og danskerne.
September 2015
John Engelbrecht holder foredrag om frivillige ildsjæles arbejde, hvor målet er at få det bedre med sig selv, med andre og det, man går og laver. Læs mere om det nye foredrag på hans profil.
I Louises nye bog ”Trendsociologi 2.0” præsenteres forskellen på gigatrends, megatrends og mikrotrends. I foredraget belyser hun bl.a., hvordan man lancerer det rigtige produkt, på det rigtige tidspunkt og i den rigtige indpakning.
August 2015
Maarten holder bl.a. foredrag om værdibaseret ledelse, forandringsledelse og social ansvarlighed.
Journalist og historiker, Tarek Omar, holder bl.a. foredrag om etniske minoriteter, indvandring, kriminalitet og mediedækningen i Danmark.Tarek kan bookes som foredragsholder og ordstyrer.
Juni 2015
Udenrigskorrespondent og forfatter, Jens Nauntofte, er ny foredragsholder på Forfatterforedrag. Læs mere om hans aktuelle foredrag på hans profil.
"Vi mennesker er sikre på to ting i vort liv… Fødsel og død. Det der gør livet spændende, er tiden imellem”. Denne påstand afspejler Stefans oplevelse i forbindelse med nødlandingen i 1991, hvor han for alvor så døden i øjnene.
Niels Jægerum holder foredrag om, hvilke styrebilleder vi kan få øje på gennem vores tænkning, som er billedbaseret og metaforisk. Læs mere om foredraget på hans profil.
Niels-Birger Danielsen holder foredrag om 2. Verdenskrig og Danmarks besættelse på baggrund af eget forfatterskab.
Maj 2015
Nadia Plesner har udgivet bogen "Simple living – kamp og kunst fra en campingvogn". En gribende skæbnefortælling om retten til noget så banalt som en tegning, der resulterede i en retssag mod Louis Vuitton, som er verdens største modehus.
"SOLO - med mit køn på slæb" er titlen på Sanne Søndergaards nye foredrag, som er en sjov og personlig beretning, der bl.a. handler om at vokse op i en by med regler og rammer, som man ikke passer ind i.
Den 28. maj udgiver Anna Grue romanen "Italiensvej", som er en kærlighedsroman, der foregår i 50'ernes København, som hun også holder foredrag på baggrund af.
April 2015
Daisy holder foredrag om kærlighed, familie og karriere, hvor hendes ambition er, at alle skal kunne mærke, at de lever deres livsformål og deres værdier hver dag – professionelt såvel som privat.
De to nye titler på Steens foredrag er: "Ledelse – bedre gruppedynamik og beslutninger" og "Profitabel vækst – på hjemmemarkedet og internationalt". Læs mere om foredragene på hans profil.
20. april 2015
Historiker og lektor, Niels Bjerre-Poulsen er ny foredragsholder på Forfatterforedrag, og holder foredrag om amerikansk historie, politik og kultur.
Marts 2015
16. marts 2015
Kims seneste bog "Afgrunden" udgives til april - en fortælling om krig og kærlighed og om at være menneske i det 20. århundrede.
Claus Bundgård Christensen er medforfatter til "Turen går til besættelsestidens København". Under byvandringen viser forfatteren rundt til fysiske kulturspor efter den tyske besættelse i hovedstaden.
Hør Lars Hovbakke Sørensens nye foredrag om reformationen i Danmark og Europa samt hvilken politisk, økonomisk og kulturel betydning den fik for danmarkshistorien.
5. marts 2015
Vores nye foredragsholder, Birgitte Rode, holder foredrag om sound branding.
Februar 2015
Hør Jim fortælle om sit liv og sin karriere, hvor der vil være mulighed for efterfølgende spørgsmål fra publikum.
”Iværksætteri” er titlen på Selinas nye foredrag, hvor hun snakker om iværksætteri på baggrund af egne erfaringer. Men hvad vil det egentlig sige at være iværksætter, og hvad forventes der af en?
Aydin fungerer både som foredragsholder, ordstyrer og rådgiver. Læs mere om dette under foredragene: "Modborgerskab og radikalisering", "Ordstyrer/Moderator", "Facilitering og konfliktmægling" samt "Rådgivning og fokusgruppeinterviews".
Januar 2015
16. januar 2015
Cheføkonomen, Steffen Møller, holder foredrag om politik, erhverv og økonomi på baggrund af sin erhvervskarriere.
December 2014
D. 9. december var Selina Juul med i TV2’s forbrugerprogram ”Pengerådgiverne”, hvor hun satte fokus på at undgå madspild i julen, som hun også holder foredrag om.
Vores nye foredragsholder, Jesper Bugge Kold, holder foredrag om 2. verdenskrig på baggrund af sin debutroman "Vintermænd".
November 2014
På baggrund af bogen: ”Malene” af Cathrine Errboe vil du få indblik i Marlenes personlige og professionelle sejre og nederlag.
Oktober 2014
31. oktober 2014
Hør om julens historie ved Lars Hovbakke Sørensen, som belyser en række af de vigtigste juletraditioner og deres historie. Foredraget er velegnet til ethvert hyggeligt julearrangement i november eller december. Læs mere om foredraget på Lars' profil.
Nikolaj Sonne har skarpe holdninger og kommentarer til teknologi, trends og udvikling. Med begejstring og nysgerrighed for den teknologiske verdens fremskridt, fremstår Nikolaj meget personlig og original i sin evne til at kommunikere på.
Medie- og politikeksperten, Ask Rostrup, laver knivskarpe analyser om det politiske landskab, dets udfordringer og udvikling.
September 2014
1915 fik danske kvinder stemmeret! Lars Hovbakke Sørensen er aktuel med sit foredrag om danske kvinders lange vej til stemmeret.
Juni 2014
Pia Fris Laneth er aktuel med to nye foredrag. Book bl.a. foredraget "Moderskab og Mødrehjælp" eller et foredrag om kvinders stemmeret. Læs mere her.
Maj 2014
I 2008 fik Helle diagnosen hypothyreose – lavt stofskifte. Det var en sygdom der fuldstændig ændrede Helles liv. Det startede en lang og sej kamp for at komme tilbage til livet – og det endte med bogen: "Få livet tilbage".
Marina Aagaard, er livsstils- og motionsekspert for Danmarks Radio og har udgivet over 30 bøger om sundhed og træning. Book fx foredraget: "Fitness – i bedre form på kortere tid".
Hør bl.a. om det indfølende dokumentarprogram: ’Sømanden og juristen – Fortællinger fra et hospice’, hvor Anders Agger fulgte en række døende mennesker.
LG Jensen har forfattet første bind i sin krimitrilogi for børn og unge om "Mestertyven Vips, Det Forbandede Totem" (Gyldendal 2012). Book et foredrag og hør mere om forfatteren og hans romaner.
Tine Tangdal er forfatter til bogen ”Tæm din stress”, der er udkommet i opdateret udgave i februar 2014. I foredraget af samme navn giver hun tilhørerne værktøjer til at tæmme stress med.
Få en visuel rejse gennem en af verdens mest spændende byer: London. Lise Lotte afholder foredrag om litteratur, tv-serier og rejser.
April 2014
Poul-Erik Tindbæk er aktuel med sin nye bog: "En tredje karriere. Find din egen vej i den nye livsfase". Book et spændende foredrag om alder og arbejdsliv.
Hans Hertel er litteraturforsker, kritiker, ansat på Politiken og forfatter til "PH – en biografi", som blev nomineret til ’Årets historiske bog’ og ’Læsernes bogpris’ i 2012-13.
Marts 2014
Hvordan lærer vi at tro på os selv? Hvordan finder vi frem til de evner og muligheder, vi hver især besidder? Dette er nogle af de mange spørgsmål, som Michael Vesterskov besvarer i sit foredrag.
Book et foredrag med Steffen Rasmussen efter bogen "Det levende samfund", om syn på samfundet i mødet med empatien, samt om en historisk byrådskampagne, musik og hjemløse, at vandre Caminoen, besøget i regnskoven, socialkultur og bæredygtighed.
Brian McGuire har skrevet adskillige bøger om mennesker og livet i Europas middelalder og holder foredrag om middelalderen som ophav til den verden vi lever i. Brian er forfatter til bøgerne: "Den levende middelalder" og "Det kristne Europas fødsel".
Claus Bundgård Christensen er forfatter og medforfatter til en række prisvindende bøger om besættelsen og de to verdenskrige. Claus Bundgård Christensen betragtes som en af landets førende eksperter på Den første Verdenskrig og besættelsestiden.
Henrik Strube står bag den anmelderoste roman: "Violinbyggeren". Han er tidligere ansvarshavende chefredaktør på MUSIKEREN, fagblad for professionelle musikere og helliger sig nu koncert – og foredragsvirksomhed. Læs mere om hans foredrag her.
For tre år siden var fake news næsten kun et udenlandsk fænomen, og den politiske og samfundskritiske satire levede en anonym tilværelse. I dag er det anderledes - mediet som startede denne omvæltning, hedder RokokoPosten. Læs mere om deres foredrag her.
Februar 2014
Foredrag om litteratur, kultur eller politik hos Jes Stein Pedersen, som er kendt fra DR2s Deadline. Læs mere her.
Vi er glade for at kunne præsentere Kjeld Holm som ny foredragsholder på Forfatterforedrag. Hør foredraget "Mennesker på min vej" om Kjelds møde med en række karismatiske personer, der både formede ham og samtiden - kendte som ukendte.
Annette Fredskov løber den 23. marts 2014, som den første kvinde i Danmark, sit marathon nummer 500. Senere på foråret udfordrer hun igen sig selv og løber 5 marathon på 48 timer. Annette kan bookes til foredrag, som handler om meget mere end marathon.
Januar 2014
Lars Hovbakke Sørensen er lige nu aktuel med en ny, stor samlet Danmarkshistorie, som adskiller sig markant fra tidligere danmarkshistorier, ved at sætte vores historie i et europæiske relief. Se mere her.
Vi er glade for at kunne præsentere Camilla Plum som ny foredragsholder hos Forfatterforedrag. Camilla er en engageret og sanselig formidler når hun videregiver sin ufattelig store viden om madkultur, om råvarer, økologi og meget andet.
Mette Fugl er kendt som en af Danmarks førende journalister. Hør et engageret foredrag om bl.a. EU og politik eller book Mette Fugl som ordstyrer.
Josefine Klougart debuterede i 2010 med bogen: “Stigninger og fald”, som blev nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris 2011. Hun har desuden forfattet bestsellerbøgerne: ”Hallerne”, ”En af os sover” og senest ”Om mørke”.
Du har nu mulighed for at booke et foredrag radio- og tv-vært: Mette Walsted Vestergaard. Mette Walsted Vestergaard er en kompetent ordstyrer, som med lige dele myndighed og glimt i øjet sætter rammen for livlige, oplysende og vellykkede arrangementer.
Henrik Duer, der er kendt fra TV3's program: "Ekstremt fed", er aktuel med sin nye bog: "Kuren til varigt vægttab". Book et foredrag med Henrik Duer om hvordan du får succes med vægttab og sund livsstil.
Niels Boel er politolog, forfatter og journalist, dokumentarfilminstruktør, rejseskribent og debattør, flittig foredragsholder på højskoler, universiteter, biblioteker gymnasier og forsamlingshuse landet over og en af Danmarks førende Latinamerika-kendere
Suzan Daoud blev født i en libanesisk flygtningelejr, Wavel i Baalbeck. Hun er stifter og formand for Fredensborg Multikulturel Kvindeforening og forfatter til bogen: ” Vejen væk fra Baalbeck” (2013), som er en personlig beretning om det at være flygtning
December 2013
Charlotte Langkilde er forfatter til den meget anmelderoste bog: ”Bedraget – Sagen om Nordisk Fjer”. Bogen fortæller hele historien om danmarkshistoriens største virksomhedskrak i Nordisk Fjer. En historie om magtbegær og storhedsvanvid.
Anders Wejrup er tidligere adm. direktør i Nordisk Fjer. Et foredrag om Nordisk Fjer-sagen - Danmarkshistoriens største og mest spektakulære erhvervsskandale - fortalt af Anders Wejrup som havde sagen helt tæt inde på kroppen.
Foredraget om Buster Larsen er baseret på biografien af samme navn, som udkom i 2013 med Jakob Damgaard Lund som forfatter. En fortælling om en fattig dreng fra Nørrebro, der begyndte karrieren som barneskuespiller og siden kravlede helt til tops.
Ole er forfatter til den roste bog "Om at undervise – 20 skridt til at blive en bedre lærer". Bogens fokus er på at skabe positive forandringer i undervisningen, ligesom den giver input til stresshåndtering, personlig planlægning og det gode arbejdsliv.
Gerda Bruhn er en livsglad og faglig dygtig foredragsholder. Gerda formår at levere det fagligt konkrete forståelige krydret med en god portion humor. Hør et foredrag om sundhed og alder med Gerda Bruhn.
Anne-Sofie Storm Wesche er forfatter til biografierne ”Helle Virkner”, "Poul Reichhardt – blot et menneske” og seneste bogprojekt er en bog om Fyn og fynboerne. Læs mere her.

Her bor vi

Forfatterforedrag
Vestergade 63, 2. sal
5000 Odense

Kontakt os

Telefon: 35 12 12 99
[email protected]

Forfatterforedrag  ・  Vestergade 63, 3. sal  ・  5000 Odense  ・  tlf: 35 12 12 99  ・  [email protected]

Book foredrag og foredragsholdere